Αρη βάλε την Mpack να τελειώνεις με το θέμα.Και εγω μαλλον για "φρέσκια" Mpack (αμορτισερ μόνο) θα
παω γιατι με Koni FSD και με KW δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη !!
Αρη βάλε την Mpack να τελειώνεις με το θέμα.Και εγω μαλλον για "φρέσκια" Mpack (αμορτισερ μόνο) θα
παω γιατι με Koni FSD και με KW δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη !!
Ας γραψω και εγω την αποψη μου σημερα που μπορω να κατσω μπροστα στην οθονη,5 μερες με γριππη και πυρετο δεν μπορουσα ουτε να χαζεψω την οθονη.
Για να μπουμε στο θεμα μας λοιπον κατα την γνωμη μου και μετα και απο ερωτησεις σε διαφορους μηχανικους και μη,νομιζω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι η αναρτηση του mpack.
Ειναι εργοστασιακη οποτε ειναι ρυθμιζμενη ακριβως για το αμαξι και δεν χαλαει την ποιοτητα κυλισης.
Αυτο το λεω γιατι την μερα που εβαλα τα ελατηρια (απο τον Αλεξη και εγω,Αλεξη ευχαριστω για αλλη μια φορα) ετυχε να περασει απο εκει ενας τυπος που ασχολειται με αγωνιστικα και οταν πιασαμε την κουβεντα η απαντηση του ηταν:
"Φιλε το καλυτερο για να μην παιδευσαι ειναι η m pack ή αν εχεις ορεξη και χρονο βαλτου μια coil over και πειραματισου μεχρι να βρεις την ρυθμιση που θα σου αρεσει τοσο για ταξιδι οσο και για την καθημερινοτητα της Αθηνας,δεν εχεις rally ή saxo".
Εγω παντως με την απλη την αναρτηση,η οποια κραταει καλα ακομα,και τα ελατηρια τα sport ειδα διαφορα στο αμαξι,ειναι πιο σφιχτο και δειχνει να κραταει καλυτερα.
Νικο,μαλλον το θεμα του Αρη ειναι τα αμορτισερ,αφου εχει ηδη τα υπολοιπα της Μ-Πακ(ελατηρια,αντιστρεπτικε ς).
Αφου εσυ με τα απλα(δεν ξερω και εαν ειναι τα ιδια με τα σπορ...)ειδες διαφορα προς το καλυτερο,πιστευω οτι και ο Αρης θα μεινει ικανοποιημενος.
...ισως και ακομη καλυτερα αφου θα βαλει εντελως καινουργια αμορτισερ.....
.... και ισως εαν δεν "ψωνισει" BMW" και παρει Koni τα χρυσα, που προτεινει και ο φιλος μας ο Αλεξης.![]()
alexm (10-12-11), nikos-Mpacket (10-12-11)
alexm (10-12-11)
Για το οποια ο λογος:
..αν και δε μου αρεσει το χρωμα...προτιμω τα κιτρινα....αλλα υποσχονται πολλα συμφωνα με την αντιπροσωπεια:
https://www.koni.gr/ell/product/%CE%...BB%CE%BF_06_10
να πω και γω τη γνώμη μου, αν και το έχουμε εξαντλήσει μάλλον το θέμα με τον Αρη, διά ζώσης ...
το 520 είναι ένα καθαρά οικογενειακού προσανατολισμού αυτοκίνητο. Παρά το απίστευτο πλαίσιο που διαθέτει, δύσκολα μπορεί να προσφέρει σπορ συγκινήσεις με τον κινητήρα των 170 ίππων. Πιστεύω πως αν του φορέσει κάποιος σκληρή ανάρτηση, περισσότερο θα μειώσει τις αρετές του συνόλου, παρά θα κερδίσει κάτι. Αν μάλιστα κάποιος κάνει κάμποσα χιλιόμετρα μέσα στην Αθήνα καθημερινα, πρέπει να είναι ακόμα πιό προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνει.
Με δεδομένη την επιλογή ζαντών (18'), το ζητούμενο γιά μένα είναι ένα λογικό χαμήλωμα (sport η Μpack ελατήρια) γιά λόγους εμφάνισης κυρίως και ένα καλό αμορτισέρ (πχ bilstein b6/b8), άντε και τις Μ ζανφόρ γιά καλύτερη αίσθηση στις παρατεταμένες με ταχύτητα. Και αυτά υπό την προυπόθεση ότι τα RF λάστιχα θα πάνε στο αρχείο, αλλιώς προτείνω τη μαμά soft ανάρτηση, αν πρόκειται να διατηρηθούν.
Το δικό μου set up είναι sport ελατήρια, sport αντιστρεπτικές, bilstein B6 και συμβατικά λάστιχα, με 18αρες. Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως εκτός ίσως από μιά Μ πίσω αντιστρεπτική. Αν τώρα βάζουμε ανάρτηση με τη σκέψη της αναβάθμισης κινητήρα, αλλάζει η κουβέντα ...
alexm (10-12-11), aristent (10-12-11), bill_m3 (11-12-11), E60_Arkadia (11-12-11), gnx (11-12-11), m-power_01 (12-12-11), nikos-Mpacket (10-12-11), S8N (10-12-11)