Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 106

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aν θυμαμαι καλα απο σχετικο θεμα στο 5seriesforum, ιδανικη για τις 5αρες ειναι η αναρτηση Μ-Πακ,αυτη που εχω και εγω απο το εργοστασιο,με οτι περιλαμβανει αυτη(ελατηρια/αντιστρεπτικες/αμορτισερ).

Απο την εμπειρια μου 6,000χιλ(τα πρωτα οταν ηταν καινουργιο)με τις 18αρες(8αρες ζαντες κωδ.135 λαστιχα RnF Dunlop 245/40/18 εμπρος πισω)εχω να πω οτι ειναι ιδανικα "ζυγισμενη" στο θεμα ανεση/σπορ συμπεριφορα.....εχουμε και 1600κιλα αρμα μαχης!!!

Ασχετο μεν, αλλα επειδη επηρεαζεται η αναρτηση, μετα τα 6,000χιλ.και μεχρι και σημερα στα 38,000χιλ. μπηκαν 19αρες με συμβατικα λαστιχα Μισελεν PS1 245/35/19σε 8,5 ζαντα Μ5 μπροστα και 285/30/19 σε 9,5 ζαντα Μ5 πισω....αναφερω τα ζαντολαστιχα γιατι παιζουν σημαντικο ρολο στην αναρτηση ....διαφορά δεν ειδα τεραστια, αλλα νομιζω οτι παρ'ολο το χαμηλοτερο προφιλ των ελαστικων και μεγαλυτερης ζαντας "λαστιχαριζε" λιγο παραπανω το τιμονι στις στροφες.....οχι κατι ενοχλητικο,αφου σε ανταμοιβη η ανεση σε λακουβες ηταν αρκετα καλυτερη.

ΥΣ.1.....την ηττα στην αισθηση στο τιμονι την εφαγα με τα θηριωδη φρενα της Μ5, αφου βαρυνε ολο το συστημα αρκετα.....

ΥΣ.2.....Αρη το καλυτερο μπαξιμο για μας,εκτος απο τα συνηθισμενα,αναρτηση,ζαντο λαστιχα κλπ. ειναι το μπλοκε διαφορικο!!!

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (08-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP