Λοιπόν η μεταμόσχευση έγινε ξανά και ο ασθενής ακόμα παλεύει να κρατήσει το μόσχευμα.
Τώρα αφαίρεσα εντελώς το luft και στη θέση του όπως φαίνεται και στο βιντεο έβαλα μια μεταλλική σωλήνα και επάνω της έβαλα έναν αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα καθώς ο εργοστασιακός είναι ενσωματωμένος με το luft. Πήρα υλικά(4,6Ε) και τα έκοψα όπως ακριβώς ήθελα. Μετά φώναξα ένα παιδί και μου έκανε τις κολλήσεις(15Ε).
το πρόβλημα μου είναι οτι στην αρχή το μοτερ μπερδεύει πολύ καθώς έχω ένα θέμα με τον συγχρονισμό του αισθητήρων στροφάλου και εκκεντροφόρου, το οποίο παλεύω να λύσω. Στην επόμενη δοκιμή θα αποσυνδέσω των αισθητήρα εκκεντροφόρων και θα δουλέψω τα μπεκ σε ζευγάρια όπως έκανε η μαμα BMW για δοκιμή μεχρι να βρω λύση και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Αμα συγχρονιστούν οι αισθητήρες το μοτερ δουλεύει κανονικά, αλλά μεχρι να γίνει αυτό το μοτερ, όπως θα δείτε, χάνει τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να μην σκαει τα μπουζάκια. Με αυτόν τον τρόπο μένει άκαυτο καύσιμο στον θάλαμο και στην επόμενη ανάφλεξη ο θάλαμος έχει περισσότερο καύσιμο και γίνεται της πόπης(καλή κοπέλα).
Αύριο αν προλάβω θα καλωδιώσω τον wideband, ώστε ο εγκέφαλος να βλέπει το πραγματικό AFR. Αν προλάβω θα καλωδιώσω και τα καινούργια knock sensors που μου χάρισε ο μηχανικός μου.
Το παρακάτω βίντεο είναι ο ορισμός της φράσης "το μοτερ πυροβολεί", στο οποίο αφιερώνω και την παρακάτω μαντινάδα:
-Το μοτεράκι τα παιξε
-το μοτεράκι παέι
-στα χαμηλά μπερδεύει
-και στα ψηλά δεν παεί
(μετά το 1:10 δεν δείχνει κάτι)
Lambros46 (08-12-11), nikos1400 (09-12-11), Panos 316T (09-12-11)
Αρα οπως δουλευε και πριν δλδ!Μεγαλη επιτυχια!Τυπικο 4κυλινδρο φιλαρακι.Πας επειγοντως για κατι πιο σοβαρο
Υ.Γ.Θες οπωσδηποτε ενα ετοιμο start up προγραμμα.Του δημιουργεις φθορες μ'αυτο που κανεις.Τα missfires και το ελλειπες μειγμα,θα σου κανουν πιστονια-βαλβιδες διατρητα,ακομη και στο ρελαντι...Πηγαινε σ'εναν προγραμματιστη και ξεκινα να βελτιωνεις απο κει και πανω,αλλα και οταν κομπρεσσαρεις με το καλο....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (08-12-11)
Συμφωνώ και εγώ...Αν συνεχιστούν τέτοιες ριζικές αριθμίες κινδυνεύει το μοτέρ σου φίλε...
Βρες κάποιο πρόγραμμα κονσέρβα και πάτα πάνω σε αυτό για να διαφοροποιήσεις το δικό σου.
kloukakis (08-12-11)
δεν σπαει αυτοκινητο στο ρελαντι και γενικα κατω απο τις 3000 αρκει εστω και υποτυπωδες να κανουν καυση και οι 4 κυλινδροι εδω τους σκαμε nitro στις 3000 ξερενει φουλ του κυλινδρους μιας και το 5 μπεκ μονο ψεκασμα δεν κανει στα υγρου δεν συζηταμε για ξηρου ασε που ριχνει ακαριαια την 8ερμοκρασια και 8α κανει διατριτα τα πιστονια στο ρελαντι δεν νομιζω γνωμη μου μπορει να κανει οσες δοκιμες 8ελει αρκει να ελεγχει 8ερμοκρασια και αφου βαλει wind band δει πως το μιγμα ειναι οκ τοτε δεν παιζει προβλημα και να μην ξεχναμε τα απαξια σπανε απο φτωχο μιγμα ,παρα πολυ πλουσιο 8ερμοκρασιες -πυρομετρα,υδραβλικη συμπιεση λιωσημο αυτοκηνητου πανς απο τον κοφτη η με κοφτη κακη συντηρηση και τελοσ λα8οσ απο καποιον μαστορα!!!!
BILL007 (08-12-11), kloukakis (08-12-11), Panos 316T (09-12-11)
Το μόνο που θα γίνει διάτρητο θα είναι το αμάξι σου όταν το πετύχω στη πίστα φιλαράκο!!
Παιδιά καλά τα λέτε, αλλά το πρόβλημα δεν είναι στα καύσιμα. Είναι θέμα hardware του εγκεφάλου και αφορά κάποιες ρυθμίσεις σε κάποιες αντιστάσεις(πιθανώς), πράγμα που πιθανώς να μην ξέρει πως να διορθώσει ένας προγραμματιστής στον συγκεκριμένο εγκέφαλο. έχω πατήσει πάνω σε κάποιο πρόγραμμα αλλά όχι απο ατμοσφαιρικό Μ42. Αν κάποιος μπορέσει και βρει χάρτες για μαμα Μ42 θα βοηθήσει αρκετά έως πολύ.
ΥΓ: Το CD στο έστειλα με ACS![]()
keep going αυτο που κανεις ειναι μεγαλη μαγκια και 8ελει @ρχιδι@!!!!!
kloukakis (08-12-11), Panos 316T (09-12-11)
BILL007 (08-12-11)
Panos 316T (09-12-11)