Λοιπόν η μεταμόσχευση έγινε ξανά και ο ασθενής ακόμα παλεύει να κρατήσει το μόσχευμα.
Τώρα αφαίρεσα εντελώς το luft και στη θέση του όπως φαίνεται και στο βιντεο έβαλα μια μεταλλική σωλήνα και επάνω της έβαλα έναν αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα καθώς ο εργοστασιακός είναι ενσωματωμένος με το luft. Πήρα υλικά(4,6Ε) και τα έκοψα όπως ακριβώς ήθελα. Μετά φώναξα ένα παιδί και μου έκανε τις κολλήσεις(15Ε).
το πρόβλημα μου είναι οτι στην αρχή το μοτερ μπερδεύει πολύ καθώς έχω ένα θέμα με τον συγχρονισμό του αισθητήρων στροφάλου και εκκεντροφόρου, το οποίο παλεύω να λύσω. Στην επόμενη δοκιμή θα αποσυνδέσω των αισθητήρα εκκεντροφόρων και θα δουλέψω τα μπεκ σε ζευγάρια όπως έκανε η μαμα BMW για δοκιμή μεχρι να βρω λύση και μετά θα ξαναπροσπαθήσω. Αμα συγχρονιστούν οι αισθητήρες το μοτερ δουλεύει κανονικά, αλλά μεχρι να γίνει αυτό το μοτερ, όπως θα δείτε, χάνει τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να μην σκαει τα μπουζάκια. Με αυτόν τον τρόπο μένει άκαυτο καύσιμο στον θάλαμο και στην επόμενη ανάφλεξη ο θάλαμος έχει περισσότερο καύσιμο και γίνεται της πόπης(καλή κοπέλα).
Αύριο αν προλάβω θα καλωδιώσω τον wideband, ώστε ο εγκέφαλος να βλέπει το πραγματικό AFR. Αν προλάβω θα καλωδιώσω και τα καινούργια knock sensors που μου χάρισε ο μηχανικός μου.
Το παρακάτω βίντεο είναι ο ορισμός της φράσης "το μοτερ πυροβολεί", στο οποίο αφιερώνω και την παρακάτω μαντινάδα:
-Το μοτεράκι τα παιξε
-το μοτεράκι παέι
-στα χαμηλά μπερδεύει
-και στα ψηλά δεν παεί
(μετά το 1:10 δεν δείχνει κάτι)

.
Απάντηση με παράθεση