χααχα
χααχα
ωντος παιδια εχετε πολυ δικιο αλα ενταξει οκ ειμαι πολλη λαθος αλα μην το κανετε και μεσανατολικο ειπαμε εγω εχω αυτο το ελατομα εσεισ αλα ωσο μπορω θα το διωρθωσω αν τα ωρθογραφηκα λαθακια ειναι η αιτια να μυν με διαφωτησετε τι να πω εσεις ξερετε αλα αν ειναι αιτια οτι ετσι ωπος τα εχω γραψει ειναι ακαταλαβηστικα τοτε εχετε δικιο απολυτο και ζυτω συγνωμη
Βρε Κων/νε αφου το ειδε ο μαστορας.....δεν τον ρωτησες για το μαρουλι;
τούρμπο και πράσινα άλογα
δεν θα το βαλω ακομα θα περημενω να παρω καιτο ωρο εεχ και θα παω αυριο και μεθαυριο να πρω την κριαδα εχεχ αλα ελεγα κουβεντα να γθνετε μωρε ετσι να ξερω γιατι ενταξει φοιλος εινια αλα να μυν ξερω για να μην μου ποιασει το αποφτο μου??
παιδια τα γραματα που τρωγοντε δεν φτεω εγω τωρα το παρατηρησα δεν ποιανει το πλυκτολογιο καπιες φωρες κια γιαυτο λειπουν γραματα το κερατο μου
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
εχετεεεεεεε δικιοοοοο σασς υποσχομαι οτι θα προσπαθυσω παρα πολυυ τελικα ξερουμε στο περηπου ποσο παει το μαλη να αλαξουμε φλατζουλες και ποσο περηπου παντα κανει ενα σερβις γενηκο δυλαδη λαδακια μπουζακια παραφλου ολα τα φλτρακια και τους υμαντεσ οσοι θελουν αλαγη για να ξερω πως θα αντηδρασω αν μου πουν καμια τιμη εξωφρενηκη και να συμφερει θελω να εχω μια γνωμη στο περηπου
ρε φιλαρακο μου..τοσες μερες που γραφεις θα πηγαινες στο μαστορα και φιλο σου οπως λες,θα σου λεγε ποσο θελει πανω κατω.μετα θα τα ποσταρες εδω και εμεις εδω θα σε λεγαμε τις αποψεις μας. τωρα ετσι οπως τα γραφεις δεν βγαζουμε ακρη.
γτ εχει λαδι με 5ευρω το λιτρο και εχει λαδι με 18ευρω το λιτρο!!!.και αν κατσουμε και πουμε τωρα για φιλτρα και τα αλλα θα δεις τιμες που παιζουν.. πανε στ φιλο σου και μετα ρωτα και εδω. μην βιαζεσαι και αγχωνεσαι τσαμπα. αυτο ειδα οτι κανεις και απο τα προηγουμενα ποστ σου!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥ ΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΥΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΥΠΟΥ ΚΟΣΤΥΖΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΗΡΙΑΣΑΣ ΟΤΙ ΚΟΣΤΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΥΠΟΥ ΟΚ ΑΦΥΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΩΣΟ ΚΑΙ ΦΟΙΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΚΑΚΟ ΔΝΕ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΥΣΤΕΤΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΜΩΝΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΜΕΣ ΝΑ ΜΥΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕΡΗΚΟΥΣ