Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: "καινουρια"κυβερνηση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδή πραγματικά πλέον δεν έχει νόημα όλη αυτή η κουβέντα του κ@λου πλέον, όπως και όσα όλα λέγονται απο τα μμε και απο διάφορους κύκλους, συμπεριλαμβανομένου και τον δικό μας, αποφάσισα να κρίνω απο αυτά που βλέπω και που γίνονται γύρω μου - μας...
    πραγματικά αναρωτήθηκε κανείς αν δεν συζητούσαμε όλες αυτές τις @@ πόσο καλύτερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα???
    ακούω κόσμο να μιλάει στο τηλ με συνεργάτες για 15 λεπτά, εκ των οποίων τα 3 είναι για δουλειά, και τα υπόλοιπα για το δημόσιο, για τον παπαδήμο, για τον παπανδρέου, για το δντ, για την μέρκελ, για τον άλτερ, και δεν ξέρω'γω τι άλλο.
    σκέφτηκε κανείς αν αυτά τα 12 λεπτά που είναι επί 10 όλη την ημέρα να μην τα συζητούσε χάνοντας τον χρόνο του άσκοπα, αλλά να έκανε κάτι για την δουλειά του, αν θα ήταν έστω και λίγο διαφορετικά τα πράγματα???
    βλέπω κόσμο στα γραφεία, που στην κυριολεξία περιμένουν κόσμο να μπεί μέσα, για να συζητήσουν τις ίδιες μ@λ@κίες...
    μένω λοιπόν στο τι ακριβώς γίνεται πλέον, και σήμερα πείρα ένα μύνημα αισιοδοξίας απο έναν πολύ καλό άνθρωπο, μετρημένο, σωστό επαγγελματία, που βρέθηκε και αυτός σε δύσκολη θέση λόγο τις κατάστασης, όπως και πολύ άλλοι...
    ο κύριος αυτός λοιπόν, με μεγάλη συγκίνηση μου είπε περιληπτικά την ξήγα που το έκανε το προσωπικό του, το οποίο αριθμείτε σε 27 άτομα...
    βρέθηκαν λοιπόν σαββάτο απόγευμα όλοι οι υπάλληλοι, και αποφάσισαν να του ανακοινώσουν πως δεν θέλουν δώρο χριστουγέννων, μειώσεις 20% απο τον μισθό τους, και μειωμένο ένσημα σύμφωνα με τους καινούριους μισθούς...
    όλο αυτό γιατί εδώ και 3 χρόνια, δεν έχει απολυθεί κανείς, βλέπουν ότι η εταιρεία δεν κερδίζει αλλά μπαίνει μέσα, και μοιραία θα κλείσει με τον ρυθμό που πάει...
    οι υπάλληλοι λοιπόν αποφάσισαν αυτό, το ανακοίνωσαν στο αφεντικό, και ο ίδιος πείρε μια μεγάλη ανάσα, γιατί όπως είπε, οι υπεχρεώσεις των χριστουγέννων δεν έβγαιναν...
    και ρωτώ εγώ τώρα...
    πόσοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι που θα έκαναν αυτό το πράγμα???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

PANOS-E60 (05-12-11), Stathis (06-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP