Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 55

Θέμα: επισκευη σε ε36 316

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο θαλω να κανω να κρατησω ασφαλεσ την λειτουργια του τι πρεπει να αλαξω στο περηπου και ποσω περηπου παει το μαλι εχεχεχ θα με σωσετε αν μπωρειτε στο περηπου να μου πειτε
    Πως να ξερουμε ρε μαστορα??Να μυρισουμε τα νυχια μας???Ουτε καν εχουμε δει τ'αμαξι σου,μαντεψιες θα κανουμε?Πηγαινε σε κανα συνεργειο να στο τσεκαρουν αν πιστευεις οτι εχει ''θεματα''.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ
    Αυτο εδω δεν μετραει δηλαδη ως απαντηση?? https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...33&postcount=9
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρωτα πες μας αν εχεις καποιο προβλημα καταναλωσης-κακης αποδοσης-κακης λειτουργιας περα απο την καταναλωση λαδιου.

μετα μετρα συμπιεση σε ενα συνεργειο.

Αναλογως των απαντησεων σου προτεινυομε κι εμεις αντιστοιχα

Αν πχ απο συμπιεση εισαι ενταξει σε ολους τους κυλινδρους και εχεις πεσμενη αποδοση μπορει να ναι απο χαλασμενο μαφ. Λαδια μπορεις να καις για χιλιους δυο λογους. Ελατηρια πιστονιων, η τσιμουχακια βαλβιδων ειναι οι κυριοι λογοι. Το πρωτο μαλλον δυσκολο. Μπορει ομως καποια πιο εξωτερικη φλατζα να σου χει χαλασει και να φευγουν τα λαδια και να μην καιγονται.Χιλια δυο μπορει να ειναι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 05-12-11 στις 02:49

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

αν εχει φρεσκα λαδια ,μπουζι και παραφλου στο ψυγειο ,τοτε ειναι ενταξει να σε γυρισει σε ολο τον κοσμο
    Ε36 mpack

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οκ παιδια σασ χιλιοευχαρηστω υληκρινα παιδια με διαφωτησατε απο αυριο ξεκηναω να δω τι παιζει και σασ ενημερωνω

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια σημερα πηγα στον μαστορα μου τον οπιο εμποηστευομαι παρα πολη λογο οτι ειμαστε χρονια φιλοι και για εναν ακομα λογο οτι εχει στην κατοχη του ενα απο τα δηνατοτερα ε36αρια στα χερια του το οπιο εινια τουρμπατο εκτοσ οτι εχει φιαξει πολη δυνατα αμαξια και εινια και στουσ αγονεσς κυταξε το αμαξακι ου και μου ειπε οτι δεν θελει επησκευη και τετια πραγματα που εγω λαθος ειθελα να κανω μου ειπε επισης οτι εχει καποιες διαροες σε λαδακια τα οπια θα τα φιαξουμε με φλατζουλες και θα του κανουμε και ενα γενηκο σερωις ωπος οτι λουρακια θελουν αλαγη του a/c οτι υμαντεσ τεσπα θελουν αλαγη τα φιλτρακια του ολα θα ανανεοσουμε με παραφλου το ψυγιακη μπουζακια και τετια μου ειπε οτι ενταξει σαν αποδοση το μοτερακι εχει παιζει λιγακη αλα οχι σε συμιο να θελω να κανω επισκευη η οπια ειναι κια πολη ακρηβη ουτε αλβηδεσ ουτε ελατηρια στα μπιστονια τωρα ανα εγω ειμαι αγυρηστο κεφαλη και θελω να πεταξω λευτα ασ το κανω μου ειπε αλα αυτος δεν μου το πρωτυνει . τωρα εγω θελω να παρω μια γνωμη πσο περηπου μπωρει να κοστισει ενα γενηκο σερωις με υμαντεσ λαδια μπουζακια φηλτρα παραφλου κια της φλατζουλες ωστε να μην χανω τα λαδακια μου?/

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια ζυτω συγνωμη απο την βιασηνη ου να γραψω τα εκανα θαλασα εχω πολλα λαθακια αν μπωρω πως τα διωρθωνω?/

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

βαλεκαμιατελειακαιχωρισεκ αιτιςπροτασεις

οχιτιτποταλλομαςβγηκανταμ ατιακαιδενπαλευεταιετσιπο υτογραψεςκαιμεκολλησεςτωρ ακαιγραφωκιεγωετσικαιεχει ξεφυγειπολυτοθεμα

υγ.ανμπωρυςκελυγωωρθωγραφ μαινα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 06-12-11 στις 17:51

10. The Following 2 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

bill_m3 (06-12-11), Ptboul (07-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά πολύ ορθογραφικό λάθος λέμε και θα έλεγα υπερβολικό!!!!!!!!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP