οτι στο βιλαμπαχο και στο bmw welt ακομααα τριβουνε!!!
οτι τρια πλαγια παραλληλογραμμα κουτια στα χρωματα του Μ ειναι motorsport τραπεζι υψηλης αισθητικης και ακομα υψηλοτερης τιμης...
Οτι... ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
οτι στο βιλαμπαχο και στο bmw welt ακομααα τριβουνε!!!
οτι τρια πλαγια παραλληλογραμμα κουτια στα χρωματα του Μ ειναι motorsport τραπεζι υψηλης αισθητικης και ακομα υψηλοτερης τιμης...
Οτι... ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
BILL007 (02-12-11), hades7 (02-12-11), katsaraios (03-12-11), Kostas_1 (02-12-11)
m-power_01 (02-12-11), Ptboul (05-12-11)
m-power_01 (02-12-11)
m-power_01 (02-12-11), merlin (02-12-11)
Σημερα εμαθα οτι ο Ταμταμ φτιαχνει καταπληκτικο κλεφτικο,οτι ο alexm δεν μπορει το αλκοολ οχι μονο να το πιει αλλα ουτε στις βεντουζες και το καλυτερο απ'ολα εμαθα πως αντεδρασε ο Θανος στην συναντηση στους Ν.Πορους οταν ο καταπληκτικος τροβαδουρος και γνωστος για τα χαρουμενα τραγουδια του μετα απο ενα ποτ-πουρι αρχισε να τραγουδα το γνωστο λαικο ασμα "ο κυρ Θανος πεθανε".
Εμαθα και αλλα πολλα αλλα δεν ειμαι κουτσομπολης και δεν σας τα λεω.![]()
ο Πλατανος με ζηλεψε και αγορασε 46αρι αλλα κομπακτ
ο Τζορνταν εχει πηδηξει το μισο γυναικειο πληθυσμο του Νιρμπουργκ ξεχασμενος απο τους σεναριογραφους..
ο Νινο πανηγυριζει που επιτελους δεν θα υποστει ταπεινωτικη ηττα απο τον πεζουλα αλλα απο ομογαλακτο οχημα
ο Χαντες εχει βαλει το τσοντοdvd δωρο του Σπυρου και ειναι ετοιμος να "σουβλισει" αυριο στα Μεγαρα..
ο μπουλης εκανε ρεκορ Αθηνα-Καλαματα με το φορμουλοκαρμπονισιο..
ο Σταματης γυρναει στα χαντακια και μαζευει τασια για DIY![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ότι οι δαγκάνες από το Panamera δεν μπαίνουν στο μιτρίο..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
εμαθα τελικα πόσο καλο αυτοκινητο ειναι το Ε46 της bmw
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Eleni (02-12-11)
Σαν σημερα πριν 2 χρονια εριχνα γυναικα με ενα δυημερο στην Ιταλια
Σαν σημερα πριν 1 χρονο εριχνα γυναικα με μια βολτα με το αμαξι μου
Σημερα ριχνω γυναικα αμα της πω οτι θα εχω ανοιχτα καλοριφερ στο σπιτι....
Εισαι γκντεμης
οποτε μου τηλεφωνείς μου βγαίνει συναντηση μεχρι τα ξημερωματα