Nίκο, καλορίζικο και καλομπάξιτο και απο εμένα!![]()
Τι ''ναός'' και αηδίες, το Σαββάτο στα Μέγαρα θα το βάλει για να βρει τα όρια του αυτοκινήτου!!!
Υ.Γ: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η δικιά μου παράγραφος θα έκλεινε με τη φράση: '' και μετά ξύπνησα!!! ''![]()
Nίκο, καλορίζικο και καλομπάξιτο και απο εμένα!![]()
Τι ''ναός'' και αηδίες, το Σαββάτο στα Μέγαρα θα το βάλει για να βρει τα όρια του αυτοκινήτου!!!
Υ.Γ: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η δικιά μου παράγραφος θα έκλεινε με τη φράση: '' και μετά ξύπνησα!!! ''![]()
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα Νικο!
Τα πραγματα με τους Ν54 τα ξερεις πλεον!Και σαλιο να τους ριξεις,αλογα παιρνουν!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα και να το ακουσω με τις Akrapovic φυσικα!
Υ.Γ. : Μην το κυκλοφορεις πολυ στον δρομο...Θα σε γραψουν για οπλοφορια και οπλοκατοχη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Σήμερα μίλησα με τον dkdo που είναι στο Welt και μου είπε ότι οι ροδιες μου είναι ακόμα εκεί.![]()
soc12r (02-12-11)
Εχθες εγινε μια καλη βολτα επι ελληνικου εδαφους και το συμπερασμα ειναι πως το οχημα ειναι απιθανο.Στα κλειστα κομματια απλα δεν υπαρχει.Για αλλη μια φορα μπραβο στην BMW M.
gnx (02-12-11), Nick bmwlover (02-12-11), Panos 316T (02-12-11)