Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι μου έχω κι εγώ ένα δίλλημα.

Πέρασε σήμερα από το γραφείο ένας πελάτης να του νομιμοποιήσω το ΠΡΟΚΑΤ στην Κερατέα. Με το που είδε τις φωτογραφίες από το σπίτι μου (μονοκατοικία στα Β.Π.) έμεινε παγωτό.

"Καλά ε, γκαζόν, πέτρες, μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, χρυσά παπάρια... Το ανταλλάσεις?"

Το ΠΡΟΚΑΤ του είναι 50 τετραγωνικά, ξύλοκατασκευή, με σόμπα και ανεξάρτητη χέστρα στον κήπο ενώ έχει τέλος ακινήτων μόνο 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 240 τετραγωνικά με όλα τα κομφόρ αλλά έχει τέλος 1800 ευρώ. Του χρόνου που θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες θα τον πιω. Πως θα το πουλήσω αν χρειαστεί? Πάει, θα το παντρευτώ. Η χρυσή ευκαιρία είναι γεμάτη απούλητες μονοκατοικίες. Ενώ το ΠΡΟΚΑΤ όλο και κάποιος θα το αγοράσει. Είναι και σχετικά κοντά στη θάλασσα.

Είμαι προβληματισμένος. Τι να κάνω? Να προχωρήσω στην ανταλλαγή και να τον αφήσω να τρώει εκείνος τα χαράτσια? Που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία? Πάει, δε θα κοιμηθώ σήμερα.

P.S. Κώστα, χρωστάς? Δεν έχεις να ταϊσεις τα παιδιά σου? Ή μήπως περίμενες ότι το Μ3 θα ήταν επενδυτική ευκαιρία? Κάνε ένα ντους αγόρι μου και πάψε να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις. Γαμώ το ξεσταύρι μου με την τρομολαγνεία σας μέσα.
    another EPIC POST!!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (01-12-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τώρα σκέφτηκα το άλλο.

Το πρωί μου είπε ότι έχει 'έτοιμο εγοραστή' στα 23Κ, γι αυτό κι ήθελε να φτιάξει τη γρατζουνιά να είναι τέλειο.

Άρα θα του πω να δώσει το ΜΙΝΙ στον 'άλλο' 23Κ και να μου φέρει εμένα το μαρουλάκι.

Επίσης, μάλλον έκανα κάποια υπερ-εκτίμηση από βιασύνη. Του '09 είναι στο car για 20-22 max.

Μην το σκεφτεσαι!

ετσι να πραξεις Κωστα!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα Μ3 κ αλλα παρεμφερη αυτοκινητα θα ειναι ονειρα απατηλα στην Ψωροκωσταινα!

γιατι να δεσμευτεις με ενα ΜΙΝΙ (που αναγκαστικα θα παιρνες γιατι δοθηκε η ευκαιρια?) κ να μην παρεις το μαρουλακι που θα μπορουσες να παρεις οτι θες...ενα AUDI ας το πουμε?

πλακα κανω...εσυ θα αποφασισεις!

ο εχων μαρουλι την σημερον ημερα ομως , ειναι Μαγκας!

ο εχων ΜΙΝΙ?...Νομιζεις οτι ευκολα βρισκει καποιος 23000 σημερα (για να το πουλησεις εσυ μετα?)?

ΔΩΣΤΟ Κ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΕΛΤΕ!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

4. The Following 5 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

120ie87 (03-12-11), bill_m3 (01-12-11), Monsta (01-12-11), S8N (01-12-11), Stathis (01-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή τους.

Άλλο ένα θρεντ με μπόλικες δώσεις πετυχημένου χιούμορ από άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα και το ξέρουν.

Πριν ανοίξω αυτό το θρεντ είχα ήδη αποφασίσει τι θα κάνω, απλά ήθελα την επιβεβαίωση κάποιων που ανέφερα και πιο πάνω.

Είμαι έξω με τα παιδιά και από το τηλέφωνο. Θα γράψω με ηρεμία το βράδυ και αφότου έχω ρίξει το χέσιμο και έχω κάνει το παγωμένο ντους.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bakalos (02-12-11), S8N (01-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή τους.

Άλλο ένα θρεντ με μπόλικες δώσεις πετυχημένου χιούμορ από άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα και το ξέρουν.

Πριν ανοίξω αυτό το θρεντ είχα ήδη αποφασίσει τι θα κάνω, απλά ήθελα την επιβεβαίωση κάποιων που ανέφερα και πιο πάνω.

Είμαι έξω με τα παιδιά και από το τηλέφωνο. Θα γράψω με ηρεμία το βράδυ και αφότου έχω ρίξει το χέσιμο και έχω κάνει το παγωμένο ντους.
    Ποιος μίλησε για παγωμένο ντους? Το άφησα φλου. Σκωτσέζικο σου χρειάζεται. Το κιλτ δώστο μετά στον τύπο με το MINI.

Rides
    0

Προεπιλογή

Πέρασε σήμερα από το γραφείο ένας πελάτης να του νομιμοποιήσω το ΠΡΟΚΑΤ στην Κερατέα. Με το που είδε τις φωτογραφίες από το σπίτι μου (μονοκατοικία στα Β.Π.) έμεινε παγωτό.

"Καλά ε, γκαζόν, πέτρες, μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, χρυσά παπάρια... Το ανταλλάσεις?"

Το ΠΡΟΚΑΤ του είναι 50 τετραγωνικά, ξύλοκατασκευή, με σόμπα και ανεξάρτητη χέστρα στον κήπο ενώ έχει τέλος ακινήτων μόνο 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 240 τετραγωνικά με όλα τα κομφόρ αλλά έχει τέλος 1800 ευρώ. Του χρόνου που θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες θα τον πιω. Πως θα το πουλήσω αν χρειαστεί? Πάει, θα το παντρευτώ. Η χρυσή ευκαιρία είναι γεμάτη απούλητες μονοκατοικίες. Ενώ το ΠΡΟΚΑΤ όλο και κάποιος θα το αγοράσει. Είναι και σχετικά κοντά στη θάλασσα.
    Μην τολμήσεις και κλαψομουνιάσες μαλκα του χρόνου σε γμησα....
    01/12/2011

9. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

120ie87 (03-12-11), BILL007 (02-12-11), PANOS-E60 (01-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά τα ίδια λέω κ εγώ!!
    Να δώσω Ζ κ να πάρω Mini Cooper S??
    Από πισωκούνα σε μπροστοκούνα....?
    KAMIA σχέση το ένα αμάξι με το άλλο!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην τολμήσεις και κλαψομουνιάσες μαλκα του χρόνου σε γμησα....
    01/12/2011

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (01-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τα ίδια λέω κ εγώ!!
    Να δώσω Ζ κ να πάρω Mini Cooper S??
    Από πισωκούνα σε μπροστοκούνα....?
    KAMIA σχέση το ένα αμάξι με το άλλο!!
    Ναι ρε, γιατί εσύ καταλαβαίνεις που έχει την κίνηση? Το μόνο που σε νοιάζει είναι από που θα ξεκινήσεις το κέρωμα.

14. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Monsta (01-12-11), Ptboul (02-12-11)

Προεπιλογή

Είμαι προβληματισμένος. Τι να κάνω? Να προχωρήσω στην ανταλλαγή και να τον αφήσω να τρώει εκείνος τα χαράτσια? Που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία? Πάει, δε θα κοιμηθώ σήμερα.

P.S. Κώστα, χρωστάς? Δεν έχεις να ταϊσεις τα παιδιά σου? Ή μήπως περίμενες ότι το Μ3 θα ήταν επενδυτική ευκαιρία? Κάνε ένα ντους αγόρι μου και πάψε να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις. Γαμώ το ξεσταύρι μου με την τρομολαγνεία σας μέσα.
    Μπετατζίδες ρε pousti μου! Δεν έχουν λεφτά αισθήματα...
    Μόνο τσιμέντο και γαρμπιλι

16. The Following 5 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (02-12-11), GiannisRob (01-12-11), Panos 316T (02-12-11), S8N (01-12-11), Stathis (01-12-11)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δώσε το και πες και ευχαριστώ δεν θα το μετα νιώσεις

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας