Οι πινακίδες Πάνο θα πάνε πάλι πίσω στο ράφι σε λίγες μέρες.
Συμφωνώ όμως ότι στο Cooper έχω ανά πάσα στιγμή τα λεφτά μου (για τον α' ή β') λόγο και αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι σοβαρά.
Οι πινακίδες Πάνο θα πάνε πάλι πίσω στο ράφι σε λίγες μέρες.
Συμφωνώ όμως ότι στο Cooper έχω ανά πάσα στιγμή τα λεφτά μου (για τον α' ή β') λόγο και αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι σοβαρά.
Monsta (01-12-11)
Λάθος μου. Το αμάξι είναι του 2009.
George, αν το κρατήσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα να γεράσω μαζί του. Για μένα το αυτοκίνητο αυτό ήταν ένα όνειρο που έκανα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και εξακολουθεί να με συγκίνεί, όπως στην αρχή.
Κάποια στιγμή θα μπορέσει να το καβαλήσει και ο γιος μου και να το χαρεί.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 01-12-11 στις 14:25
Κώστα
Ήθελα να στα στείλω με email αλλα στα λέω απο εδώ.
Μ3 υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο car πάνω απο 170 αγγελίες.
Μπες και δες τι πουλιέται.
Δες επίσης και πόσο καιρό είναι οι αγγελίες αυτές εκεί.
Το αμάξι απλά ΔΕΝ φεύγει.
Στο παλιο καθεστώς κάποια πορτοφόλια ίσως το πάλευαν.
Με 1.100 τέλη κυκλοφορίας 800 το έκτακτο και 1.000 μια ασφάλεια της πλάκας μιλάμε για 1.000.000 δραχμές για να το κοιτάς να σαπίζει.
Αν δεν το δώσεις ΤΩΡΑ θα το κρατήσεις για πάντα.
Καλά να είσαι για 10 χρόνια ακόμα έτσι μόνο για να το κοιτάς θα σου φάει 10.000.000.
Ακόμα και 13.000 ευρώ να το βάλεις για πούλημα ΤΩΡΑ ελάχιστοι θα το κουβεντιασουν.
Το μίνι φεύγει αύριο αν χρειαστεί.
Επίσης μπορείς να το έχεις και για καθημερινό αυτοκίνητο (αυτόματο) Αλλα και ένα ταξιδάκι να κανεις.
Φχαριστώ ρε σιχαμένε Πρόεδρε.
Μάλλον δε θα κοιμηθώ απόψε.![]()
Ειχες δεν ειχες μπήκες στην πρίζα.
Θα εδινες το αμαξι σου για ¤20000; Εαν δε χρειαζεσαι τα χρηματα να ξεχρεωσεις κάτι, νομοτελειακά θα τα φας.
Και οταν τα φας θα λες τι μαλ@κία έκανα.
Το οτι αντι για μετρητά παίρνεις ΜΙΝΙ, (που ξερεις ποσο το γουστάρω) το κάνει ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Εαν θες να ξαλαφρώσεις, ρίξε καλύτερα ενα χέσιμο
DAMN NIGGA!
Monsta (01-12-11), nikos1400 (02-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11), soc12r (02-12-11), steliosm46 (01-12-11), Thomelef (01-12-11), VanVIC (01-12-11), zizu (01-12-11), Κωνσταντίνος (01-12-11)
Θα συμφωνουσα για την αλλαγη απο οικονομικης προσεγγισης λογω εποχης, αλλα προσοχη με τα ΜΙΝΙ.
Βγαζουν πολλες βλαβες, εχουν πολυ ακριβη συντηρηση (αναλογικα) και σε τυχον τρακαρισμα μετα ειναι για πεταμα (αρα μεικτη ασφαλεια απαραιτητη).
Τουλαχιστον πες του να σου δωσει οτι σερβις, και αντικαταστασεις εχει κανει
Πaθως και μαθως![]()
Ptboul (02-12-11)
Νάτο το φιλαράκι μου.
https://www.youtube.com/watch?v=8Bl3UK5mLVw
δωστο!!
ασε που του χρονου αν συνεχισουν ετσι...
θα δωσεις το mini για τραμπα με Ε92Μ3
xaxaxaxaxa
Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα, επειδή στη ζωή δε ξερεις από που θα σου ερθει, θα έκανα το εξής:
Θα εβαζα τον πήχη ψηλά: το ΜΙΝΙ και ¤5000 μετρητά (χωρίς το πορτμπαγκαζ). Αυτο χωριστά.
If the guy puts his money where his mouth is and you get a deal, θα εκανα ενα ωραιο κομπόδεμα για Ε92. Σε 12 μήνες θα μπορείς!
Yeah baby, yeah!