Ξενερωμα.
giannis_compact (01-12-11)
Σορρυ Σταματη!
Πολύ libido ο Σταμάτης τελευταία. Αν συνεχίσει έτσι, προβλέπω φέτος η βασιλόπιτα του club να μοιάζει μ' εκείνες τις τούρτες στα bachelor parties. Χαρά που θα κάνει ο Σερίφης (και το Ηθών)!
Μπορεί να παρέμβει ο ξενέρωτος γιά να δώσει μιά πληροφορία πρακτικής φύσεως και χρήσιμη ?
Τα συστήματα web banking είναι εξαιρετικά ασφαλή. Της Εθνικής δεν το έχω δει αλλά της Eurobank και της Πειραιώς είναι εξαιρετικά user friendly και ΑΣΦΑΛΗ. Tα χρησιμοποιώ 10 ολόκληρα χρόνια γιά τα πάντα, πληρωμές, μεταφορές, εμβασματα εντός και εκτός Ελλάδας, Χρηματιστήριο (!), και άλλα πολλά λιγότερο δημοφιλή. Μηδέν πρόβλημα ποτέ μου. Δεν ξέρω τι θα πει ουρά από το 2001. Και τα δύο συστήματα έχουν διεθνή βραβεία ποιότητας και ασφάλειας συναλλαγών.
Ενδεικτικές χρεώσεις : πληρωμή ΔΕΗ 0,30 ε. Πληρωμή τηλεπ/νωνιων 0 ε. Εμβάσματα εσωτερικού 0,30 ε, εμβάσματα εξωτερικού 2 ε, πληρωμές ασφαλιστικών εταιρειών 0 ε.
Πάτε ακόμα στην Τράπεζα ?
sorry γιά το ο/t.
αν καταλαβα μιλαγατε για internet banking?αν περασεις λεφτα σε ιδιωτη και κανεις λαθος το νουμερο του λογαριασμου τοτε δεν μπορεις να αναιρεσεις.μετα μονο αν ειναι καλος ανθρωπος αυτος που του περασες τα λεφτα και στα ξαναγυρισει. αναιρεσει εντολης μονο σε πληρωμη στο δημοσιο γινετε.....
μια φορα ειχα περασει στον μηχανικο μου αντι για 1000 ευρω ....10000!!!!! ευτυχως που ηταν σε γνωστο και μου τα περασε πισω....
Πάμε ακόμα τράπεζα γιατί:
α) Βρίσκουμε ευκαιρία να ρητορεύσουμε στους γύρω μας με αφορμή την καθημερινότητα και την οικονομική κρίση.
β) Βρίζουμε τους αριστερούς παρέα με τους συνταξιούχους που πολέμησαν στο Γράμμο και οι οποίοι έχουν τα νεύρα τους γιατί έπεσε κούρεμα στην επικουρική.
γ) Γδύνουμε με τα μάτια μας κάθε τι γένους θηλυκού που μπαινοβγαίνει.
δ) Διασκεδάζουμε μ' εκείνους που στριμώχνονται δυο-δυο στην πόρτα ασφαλείας, τους ανυπόμονους που δεν περιμένουν ν' ανοίξει το πράσινο λαμπάκι αλλά και όσους εισέρχονται με ρεπούμπλικο, μαύρα γυαλιά και κράνος.
δ) Όταν έρθει η σειρά μας, σκύβουμε πάνω από το ντεκολτέ της κοπέλας στο ταμείο.
ε) Φεύγοντας παίρνουμε διπλότυπο. Έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία να δώσεις εκτυπωμένο χαρτί από e-banking? "Παρακαλώ περάστε από το κατάστημα να σας βάλει σφραγίδα, αυτό μπορεί να το φτιάξει οποιοσδήποτε στο word". Amateurs.
Σιγά μη το σοβάρευες το thread εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 30-11-11 στις 18:53
330Ci (30-11-11), bill_m3 (30-11-11), GiannisRob (30-11-11), gnx (30-11-11), katsaraios (30-11-11), Nino (30-11-11), PANOS-E60 (30-11-11), Stathis (30-11-11)
χα χα χα χα ! Παραδίνομαι![]()