Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή βλέπω ότι πια ο καφές του Σαββάτου έχει γίνει θεσμός τι θα λέγατε να πίναμε αυτόν τον καφέ σε κάποια κοντινή διαδρομή με σκοπό να οδηγήσουμε και λίγο αλλά και να αλλάξουμε παραστάσεις. Το είχα στο μυαλό που πριν κανά δυο μέρες που ξαναέκανα μια από τις αγαπημένες μου διαδρομές στο χολομώντα και πραγματικά απόλαυσα οδήγηση. Σαν χρόνος δεν νομίζω να χάνουμε κάτι μιας και μπορούμε να ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς και να γυρίζουμε σε λογικά πλάισια ώστε να αποφύγουμε και τις παντόφλιες.

Καλός ο καφές αλλά μια που πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά για να έχουμε τα θηρία μας θα έλεγα να τα αξιοποιήσουμε κιόλας και να κάνουμε κοντινές διαδρομές προσανατολισμένες στην οδηγική ικανοποίηση που όλοι έχουμε ανάγκη.

Τι λέτε;
πολύ καλή ιδέα...
το θέμα είναι που.
ο χολομώντας είναι ολίγον τι μακρυά, και για να'μαι ειλικρινής, αν και φανταστική διαδρομή είναι λιγάκι επικίνδυνη.
επίσεις το γεγονός ότι θα είμαστε τουλάχιστον 5 - 6 αυτοκίνητα, δεν μου κάθεται και πολύ καλά, μιάς και οι μισοί θα κάνουμε μ@λ@κίες, including me!!!
όπως και να'χει, είναι φοβερή ιδέα...
το θέμα είναι ποια είναι η καλύτερη διαδρομή?
νομίζω πως στον χορτιάτη με πρόσβαση απο τον ΖΕΠ είναι πολύ καλή διαδρομή, αν και έχει αρκετά μπάζα απο κατολισθήσεις χωρίς να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα,
απλά δεν ξέρω αν η πρόσβαση απο το ΖΕΠ στον χορτιάτη, είναι ασφαλτοστρωμένη.
υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που περνούσες πολύ δύσκολα...
η διαδρομή είναι κορυφαία. εγώ εκεί έμαθα να οδηγάω γρήγορα σε στροφές...
δόξα τον θεό βέβαια, δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός.