Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: απο βδομαδα bmwακιας

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή απο βδομαδα bmwακιας

παιδες σκεφτομαι να παρω αυτο το γνωριζει κανεις?ξερει κανενας να μου προτινει κανα συνεργειο στο κερατσινη να το παω για ελεγχω?γιατι λογο του οτι ειμαι απο επαρχεια δεν ξερω κανεναν απο κει..το αμαξη ειναι ανασφαληστο κ δεν μπορουμε να το παμε ποιο περα!ευχαριστωπαραhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/1954333/
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Rides
    0

Προεπιλογή

2300 δεν ειναι λεφτα φτιαξε ενα ασφαληστηριο συμβολαιο και πανε να το παρεις.

Αντε καλοριζικο

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτι διάβασα για αεροτομές κάπου.... κατά τη γνώμη μου προσπάθησε να το κρατήσεις αυθεντικό και διακριτικό - το αυτοκίνητο αυτό δεν ειναι σαξόραλλο... δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να τραβήξει την προσοχή (τραβάει το βλέμμα από μόνο του οταν ειναι διατηρημένο σωστά)

Με το καλό λοιπόν να το αγοράσεις.... απο εξειδικευμενο service (όχι εξουσιοδοτημένο) στην αθηνα μπορω να σου προτεινω τον πολυβιο (στις 3 γέφυρες - δες στο google παραπάνω πληροφορίες), από εξουσιοδοτημένο ο Κεμίδης στην χαλκίδα είναι πολύ καλός αλλα σου πέφτει μακριά βέβαια!

4. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Nick bmwlover (26-11-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι διάβασα για αεροτομές κάπου.... κατά τη γνώμη μου προσπάθησε να το κρατήσεις αυθεντικό και διακριτικό - το αυτοκίνητο αυτό δεν ειναι σαξόραλλο... δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να τραβήξει την προσοχή (τραβάει το βλέμμα από μόνο του οταν ειναι διατηρημένο σωστά)

Με το καλό λοιπόν να το αγοράσεις.... απο εξειδικευμενο service (όχι εξουσιοδοτημένο) στην αθηνα μπορω να σου προτεινω τον πολυβιο (στις 3 γέφυρες - δες στο google παραπάνω πληροφορίες), από εξουσιοδοτημένο ο Κεμίδης στην χαλκίδα είναι πολύ καλός αλλα σου πέφτει μακριά βέβαια!
    Μ'αρεσει που ο ανθρωπος ζητησε κανα συνεργειο στο Κερατσινι λογω του οτι τ'αμαξι ειναι ΗΔΗ εκει ΚΑΙ ανασφαλιστο κι εσυ του προτεινες ενα στις 3 γεφυρες κι ενα στη Χαλκιδα!!!
    Τα βλεπουν αυτα οι moderators??Μαλλον πρεπει να σβηστουν τα ονοματα ε?
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

^ συγνώμη φίλε μου, δεν το έκανα επίτηδες!

(το αυτοκίνητο μπορει να φορτωθει σε οδική και να πάει στο συνεργείο -> ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ -ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ.....)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 26-11-11 στις 21:43

Προεπιλογή

Μην αρπάζεστε αδέρφια ! Ειρήνη! Εντάξει, η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν ήταν ότι πιο πρακτικό το συνεργείο στην Χαλκίδα , αλλά μπορεί να του φανεί χρήσιμο μιας και είναι απο καμένα βούρλα. Δεν ξέρω τι έχει η Λαμία.

Πάντως για να βοηθήσουμε τον φίλο μας ... Είναι ιδιώτης ή μαντρας ; Έχεις πάρει τηλ ; Άμα είναι να περάσω να του ρίξω μία ματιά μην κατέβεις άδικα

8. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

120ie87 (27-11-11), bill_m3 (26-11-11), nikos1400 (27-11-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

^ Εννοείται mpower και ευχαριστώ για την απάντηση. Από εμένα κανένα πρόβλημα προς τον φίλο Mike! :-)

10. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

m-power_01 (26-11-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοπροαίρετα παιδιά! Να βοηθήσουμε θέλουμε όλοι -> αν ξέρει κάποιος ένα άλλο συνεργείο να κάνει πρόταση να βοηθήσουμε τον φίλο!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ Εννοείται mpower και ευχαριστώ για την απάντηση. Από εμένα κανένα πρόβλημα προς τον φίλο Mike! :-)
    Συναδελφε εχουν γινει διαφορα τελευταια γι'αυτο το'πα.....κανενα προβλημα κι απο μενα εννοειται....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

120ie87 (27-11-11), m-power_01 (26-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

υπαρχει ενα εξιδεικευμενο στην δραπετσωνα..στην οδο σωκρατους λιγο ποιο διπλα απο ενα σουπερ μαρκετ σκλαβενιτης..τσεκαρε το καλου κακου ποτε δεν ξερεις τι κρυβει μια αγορα χωρις ελενχο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP