oldcarskickass (17-11-11)
Σταματη το δικο σου τι εχει απ ολα αυτα και παει ετσι ομορφα?
στο zed ειχα φαει μια καροτσα στανταρ απο το δικο σου,ισως να ετρωγα λιγοτερο αν ειχα καλυτερα λαστιχα.
παντως παηγαινε ΠΟΛΥ καλυτερα.
και στην προσφατη βολτα που εκανα μου φανηκε αρκετα δυνατο και με πολυ ομορφη αποδοση της δυναμης
το μοτερ ανεβαζε αγογκιστα και πολυ ομαλα
πολυ μου αρεσε
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Μετά απο μπαράζ μαλακίας όταν πίστευα ότι μπορεί να βγάλει άλογα, κατέληξα στο φιλτροκούτι και "σκούπα" του 330, και σε τελικό απο 330 αλλά με μονή σωλήνα απο τη μέση και πίσω χοντρύτερη απο την κανονική του.
Διαφορικά είχα
2,93 που ήταν θεόμακρο αλλά ιδιαίτερα ξεκούραστο
3.46 που ήταν ένα υστερικό πράμα, ειδικά στα ψηλά (απο τα 120 και πάνω έδινε σαν τρελό με 4η)
κα τελικά κατέληξα στο 3.23 απο αυτόματο κάμπριο που είναι μάλλον η χρυσή τομή.
Επίσης χωρίς να ξέρω αν δίνει διαφορά ή όχι, έχουν λειανθεί οι αυλοί της εισαγωγής η όπως λέγονται αυτά τα πράματα.
Φόρεσα και πρόγραμμα με ελάχιστο κέρδος κάπου, αλλά μουρλή διαφορά στην κατανάλωση και ξαναγύρισα στο νορμάλ του Technical Update.
Είχα αγοράσει επίσης απο το ebay χταπόδι, αλλά δεν ταίριαζε, ήταν απο 325Μ54 και έτσι δεν το έβαλα.
Το παιδί που το πήρε, το έχει ακόμα και έχω ακούσει το αυτοκίνητό του.
Καλύτερα που δεν το φόρεσα. Κάνει φοβερό θόρυβο.
Σε μέτρηση στην Plex έβγαλε 182 άλογα και σε μέτρηση στο φόρουμ που κάπου είναι αλλά δεν θυμάμαι που, έβγαλε 180.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο αυτήν την λειτουργία, ειδικά στα ταξίδια.
Ούτε κρεμάει, ούτε λυσσάει ψηλά.
Αν κάτι θα ήθελα, είναι λίγο πιο καλός ήχος, γιατί οπως θα άκουσες είναι σχετικά αθόρυβο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Δεν θέλω να του κάνω κάτι άλλο, ένα μπλοκέ θα βάλω και δυό καθίσματα μπροστινά, είτε της Corbeau που μοιάζουν με το Mpack, είτε τα Elite 1200 της procar και τελειώσαμε.
Τα όριά του είναι πλέον πολύ παραπάνω απο τη διάθεσή μου, οπότε μια χαρά είμαστε.
katsaraios (17-11-11)
πολυ καλο αποτελεσμα.
αξιοπρεπεστατο γκαζι.
σε αυτο που λες για τον θορυβο εχω να σου πω μια γνωμη.
παρολο που στο Zed το τελικο που ειχα φτιαξει ειχε πραγματικα απιθανο ηχο και πραγματικα ειχα εθιστει μαζι του,καποιες φορες μου στερουσε τον ηχο απο το μοτερ.
αυτη την εξακυλινδριλα την ξερη....
τελος με ενα μπλοκε θα μετατρεψεις το αυτοκινητο σου και σε παιχνιδι.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
BILL007 (18-11-11), dark knight (18-11-11)
dark knight (18-11-11)
Και ρωταω τωρα.Μπιελες,πιστονια,στρο αλο σε ποια τιμη μπορει καποιος να τα βρει;η αμοιβη του μηχανικου να κανει την αλλαγη;Τελος ειναι δυσκολο υπαρχει δλδ κανενας κινδυνος;
Πιο σιγουρα θα σου πουν οι "παλιατζηδες".
Οι τιμες παιζουν.
Ο μηχανικος κανα 500αρικο θα το ζητησει.