Ιωσηφ ποσα ειναι τα χρηματα αν επιτρεπεται? Ισως να μην αξιζει τη ψυχοφθορα διαδικασια του να τρεξεις.. ευχησου να τα φανε σε φαρμακα και ολα καλα![]()
Ιωσηφ ποσα ειναι τα χρηματα αν επιτρεπεται? Ισως να μην αξιζει τη ψυχοφθορα διαδικασια του να τρεξεις.. ευχησου να τα φανε σε φαρμακα και ολα καλα![]()
Κοιτα Φανη, δεν ειναι πολλα τα χρηματα, γυρω στα 650 ευρω, και δεν αξιζει καν να κανω κατι νομικα, αλλα ειναι η κοροιδια βρε φιλε, σαν μ@λ@κ@ς πληρωνω στις ασφαλειες την εισφορα, γιατι να τους τα χαρισω!!!
Αυτο που με εξοργισε ειναι οτι ο υπαλληλος μου ελεγε οτι δεν τον ενοχλησε
κανενας,
Μα... του λεω και που το ξερω εγω οτι δεν λες εσυ ψεμματα?
Απαντηση.. αν με ενοχλουσατε θα ειχατε πληρωθει!!
Πιασ' το αυγο και κουρευτο!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Ptboul (17-11-11)
Αν εχεις ορεξη κυνηγα το τοτε! Καμια μερα θα γραψω για τον δικο μας ασφαλιστη, τον τυπο τον κυνηγαμε καθε φορα γιατι ΠΑΝΤΑ κανει μια μαλακια. Ή δεν θα ριξει το συμβολαιο, ή δεν θα προσθεσει κατι σημαντικο για να φανει πιο φτηνο. Τωρα που δεν πληρωνω επασφαλιστρο πια, ο θεος μας εστειλε συμβολαιο με την ιδια τιμη που πληρωνα πριν κλεισω τα 23.
Αυτη η φορα ηταν και η τελευταια του, στο επομενο θα εχω βρει αλλον να ασφαλισει 5 οχηματα και να κανει τον ασχετο..
Κλασσική (παράλογη) λογική στρατού/δημοσίου. Έχουν εκπαιδευτεί χρόνια να δίνουν τέτοιες απαντήσεις. Αυτούς πληρώνεις.
Θα πρότεινα, ως πιο ανέξοδη λύση, αρχικά ένα τηλ. στην προστασία καταναλωτή όπου θα τους εξιστορήσεις το συμβάν και θα ζητήσεις κατευθυντήριες.
Μίλα και πάλι με τον ασφαλιστή σου, γιατί σίγουρα έχουν νομικό σύμβουλο όπου γνωρίζουν παρόμοια περιστατικά. (και) Για αυτό τους πληρώνεις.
Τέλος, έχε υπόψη ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο είναι υπό κατάρρευση και οι οφειλές του ανέρχονται στα 700 εκατ. ευρώ οπότε ίσως έχουν γραμμή να κάνουν γαργάρα ότι περισσότερο μπορούν.
To κράτος διαλύεται.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
joseph (17-11-11), Konstantinos E60 (17-11-11), kplc16 (17-11-11), Samaro (17-11-11)
Ptboul (17-11-11)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Samaro (17-11-11)