Για οσους γνωριζουν.. σκυλος για φυλακα και συντροφια, μαλινουα ή γερμανικο ποιμενικο?
Για οσους γνωριζουν.. σκυλος για φυλακα και συντροφια, μαλινουα ή γερμανικο ποιμενικο?
Ντογκο ηθελα αλλα η μανα μου διαφωνει, πως θα μπει το τερας στο κηπο? Και αμα λειπεις εσυ σιγα μη το πλησιασω φοβαμαι, μπλα μπλα μπλα (διαφωνει και για μποξερ, ελεος!)..
Τα μαλινουα απο οτι διαβαζω και απο εναν τυπο που το κανει βολτα κοντα στο σπιτι μου λενε πως ειναι τρελοσκυλα, και σε δοκιμαζουν συνεχεια μηπως και παρουν το πανω χερι. Μαλλον γερμανικο ποιμενικο λοιπον μιας και θα ειναι το 1ο μας και δεν υπαρχει εμπειρια (το να ασχολουμαι με σκυλια φιλων δεν το μετραω καν).

Ptboul (17-11-11)

Χαιρω πολυ ! Στη μανα μου πες τα που τα βλεπει και νομιζει οτι ειναι ετοιμα για κυνομαχιαΚαταληξαμε σε γερμανικο ποιμενικο, το σωστο timing ψαχνω..
Σπυρο θελω γερμανικο ποιμενικο με αριστη μορφολογια κατα το προτυπο της φυλης και μπλοκε 2 δρομων πισω για να μπαινει με τις μπαντες στο κηπο. Στειλε μου δειγμα στο email και θα μιλησω με το αφεντικο σου.

ποιμενικο εχουμε στοκ ρε συ... αμα ειναι παρτον τωρα που ειναι κουταβι να τον μαθεις και στην πρωτη επισκεψη στο ξενοδοχειο του φοραμε και το μπλοκε!