Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 393

Θέμα: σκυλος ο πιστος φιλος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για οσους γνωριζουν.. σκυλος για φυλακα και συντροφια, μαλινουα ή γερμανικο ποιμενικο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για οσους γνωριζουν.. σκυλος για φυλακα και συντροφια, μαλινουα ή γερμανικο ποιμενικο?
    Παρε γερμανικο ποιμενικο η ελληνικο ποιμενικο.
    Το μαλινουα θελουν καλο εκπαιδευτη για να αποδωσουν τα μεγιστα.
    Αν ομως νιωθεις οτι απειλησαι εσυ κι η οικογενεια σου παρε Dogo Argedino.
    To τελευταιο εικονιζεται παρακατω.
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε γερμανικο ποιμενικο η ελληνικο ποιμενικο.
    Το μαλινουα θελουν καλο εκπαιδευτη για να αποδωσουν τα μεγιστα.
    Αν ομως νιωθεις οτι απειλησαι εσυ κι η οικογενεια σου παρε Dogo Argedino.
    To τελευταιο εικονιζεται παρακατω.
    Ντογκο ηθελα αλλα η μανα μου διαφωνει, πως θα μπει το τερας στο κηπο? Και αμα λειπεις εσυ σιγα μη το πλησιασω φοβαμαι, μπλα μπλα μπλα (διαφωνει και για μποξερ, ελεος!)..
    Τα μαλινουα απο οτι διαβαζω και απο εναν τυπο που το κανει βολτα κοντα στο σπιτι μου λενε πως ειναι τρελοσκυλα, και σε δοκιμαζουν συνεχεια μηπως και παρουν το πανω χερι. Μαλλον γερμανικο ποιμενικο λοιπον μιας και θα ειναι το 1ο μας και δεν υπαρχει εμπειρια (το να ασχολουμαι με σκυλια φιλων δεν το μετραω καν).

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ντογκο ηθελα αλλα η μανα μου διαφωνει, πως θα μπει το τερας στο κηπο? Και αμα λειπεις εσυ σιγα μη το πλησιασω φοβαμαι, μπλα μπλα μπλα (διαφωνει και για μποξερ, ελεος!)..
    Τα μαλινουα απο οτι διαβαζω και απο εναν τυπο που το κανει βολτα κοντα στο σπιτι μου λενε πως ειναι τρελοσκυλα, και σε δοκιμαζουν συνεχεια μηπως και παρουν το πανω χερι. Μαλλον γερμανικο ποιμενικο λοιπον μιας και θα ειναι το 1ο μας και δεν υπαρχει εμπειρια (το να ασχολουμαι με σκυλια φιλων δεν το μετραω καν).
    Σε διαβεβαιώνω πως το boxer είναι φοβερή ράτσα για οικογένεια. Παιχνιδιάρικα και ήρεμα αλλά δυστυχώς έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής...

5. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

Ptboul (17-11-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φανη περνα απ το γραφειο να μας πεις πως τον θες και θα σου βρουμε κατι, και οταν θα φευγεις θα μας τον φερνεις γιατι εχουμε και ξενοδοχειο σκυλων!
    Αυτην την στιγμη βρισκομαι σε συνεδριο κομμωτικης σκυλων στο Πεκινο!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε διαβεβαιώνω πως το boxer είναι φοβερή ράτσα για οικογένεια. Παιχνιδιάρικα και ήρεμα αλλά δυστυχώς έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής...
    Χαιρω πολυ ! Στη μανα μου πες τα που τα βλεπει και νομιζει οτι ειναι ετοιμα για κυνομαχια Καταληξαμε σε γερμανικο ποιμενικο, το σωστο timing ψαχνω..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη περνα απ το γραφειο να μας πεις πως τον θες και θα σου βρουμε κατι, και οταν θα φευγεις θα μας τον φερνεις γιατι εχουμε και ξενοδοχειο σκυλων!
    Αυτην την στιγμη βρισκομαι σε συνεδριο κομμωτικης σκυλων στο Πεκινο!
    Σπυρο θελω γερμανικο ποιμενικο με αριστη μορφολογια κατα το προτυπο της φυλης και μπλοκε 2 δρομων πισω για να μπαινει με τις μπαντες στο κηπο. Στειλε μου δειγμα στο email και θα μιλησω με το αφεντικο σου.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ποιμενικο εχουμε στοκ ρε συ... αμα ειναι παρτον τωρα που ειναι κουταβι να τον μαθεις και στην πρωτη επισκεψη στο ξενοδοχειο του φοραμε και το μπλοκε!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιμενικο εχουμε στοκ ρε συ... αμα ειναι παρτον τωρα που ειναι κουταβι να τον μαθεις και στην πρωτη επισκεψη στο ξενοδοχειο του φοραμε και το μπλοκε!
    Εκλεισε, μιλα με το αφεντικο και φερτο αυριο κατα τις 17.00.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP