Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 45

Θέμα: [E36] Παει...(τρακάρισμα)

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε TOMI είμαι κάτοχος ενός NISSAN SUNNY 1.4 SLX N13 του 1991 αυτό το άμαξι ήταν το πρώτο της οικογένειας μου.Πάνω σε αυτό έμαθα να οδηγώ έκανα τις πρώτες μου βόλτες κλπ κλπ Τώρα άμα το δεις έχει 350.000 χλμ όχι στην καλύτερη κατάσταση και όμως δεν θέλω να πάθει τίποτα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά πάνω από όλα να ΄μαστε καλά και όλα τα υπόπλοιπα φτιάχνονται!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-01-10 στις 11:42
    Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια 600 ευρω πηγε μονο τα ανταλλακτικα ...Ειναι πολλα χωρια τα εργατικα και το βαψιμο....Για ημιτασιον που εψαξα κανα 500 βγαινει,για 100 ευρω δεν αξιζει τωρα να μπουν ημιτασιον αν και παλιο αμαξι..Τι λετε?Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι και πιο φθηνα που ισως βρουμε δεν δεχονται επιταγες και εμεις μονο ετσι γινεται να τα δωσουμε..Τοση οικονομικη κριση και θελουν και ρευστο παναθεμα τους...Πολλα ειναι λετε?

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

600 ¤ για τα γνήσια ανταλλακτικά δεν μιλάμε για σοβαρό τρακάρισμα. Και φυσικά δεν συζητάς για το αν βάλεις τα γνήσια ή όχι με μόνο 100 ¤ διαφορά. Ας είναι παλιό το αυτοκίνητο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    600 ¤ για τα γνήσια ανταλλακτικά δεν μιλάμε για σοβαρό τρακάρισμα. Και φυσικά δεν συζητάς για το αν βάλεις τα γνήσια ή όχι με μόνο 100 ¤ διαφορά. Ας είναι παλιό το αυτοκίνητο.
    600 ευρω για τα ανταλλακτικα ομως+70 ευρω για καθε κομματι να βαφτει περιπου +τα εργατικα θα παει 1000+..Για ελαχιστα δεν βαρεσε σασι και δεν πειραχτηκε ο κινητηρας παντως ετσι ειπαν...Απο το ιντερνετ βρισκω φθηνοτερα αλλα τα θελουν μετρητα ολοι

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    600 ευρω για τα ανταλλακτικα ομως+70 ευρω για καθε κομματι να βαφτει περιπου +τα εργατικα θα παει 1000+..Για ελαχιστα δεν βαρεσε σασι και δεν πειραχτηκε ο κινητηρας παντως ετσι ειπαν...Απο το ιντερνετ βρισκω φθηνοτερα αλλα τα θελουν μετρητα ολοι
    αμα ηταν καινουριο το αμαξι 8α μιλαγες για ενα απλο τρακαρισμα για πανω απο 2000 ευρα οποτε τωρα εισαι τζιτζι

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμα ηταν καινουριο το αμαξι 8α μιλαγες για ενα απλο τρακαρισμα για πανω απο 2000 ευρα οποτε τωρα εισαι τζιτζι
    Koiτα απο την μερια που το θετεις εσυ ναι ειμαι..Η δικη μου μερια ομως οτι δεν εχω μια και τα 1000 ευρω δεν τα εχω ουτε στην τραπεζα,το αμαξι το χειαζομαι και τα 1000 μου φαινονται σαν 10000..Πληρωσα 850 για το σημα και 1000 για το διαφορικο 2 βδομαδες πριν το ατυχημα,οποτε μονο τζιτζι δεν ειμαι εγω..Καταλαβαινω την λογικη σου αλλα ετσι αν ειχα φεραρι θα πηγαινε 20000 ευρω οποτε και με 2000 χιλιαρικα τζιτζι θα ημουν αλλα δεν παει ετσι δυστηχως..Σε καμια περιπτωση δεν τσακωνομαστε τωρα το λεω γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε πολυ ευκολα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Koiτα απο την μερια που το θετεις εσυ ναι ειμαι..Η δικη μου μερια ομως οτι δεν εχω μια και τα 1000 ευρω δεν τα εχω ουτε στην τραπεζα,το αμαξι το χειαζομαι και τα 1000 μου φαινονται σαν 10000..Πληρωσα 850 για το σημα και 1000 για το διαφορικο 2 βδομαδες πριν το ατυχημα,οποτε μονο τζιτζι δεν ειμαι εγω..Καταλαβαινω την λογικη σου αλλα ετσι αν ειχα φεραρι θα πηγαινε 20000 ευρω οποτε και με 2000 χιλιαρικα τζιτζι θα ημουν αλλα δεν παει ετσι δυστηχως..Σε καμια περιπτωση δεν τσακωνομαστε τωρα το λεω γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε πολυ ευκολα
    Ναι είναι κατανοητό ότι αφου δεν υπάρχει το ποσό, όσο μικρό και να είναι, αποτελεί πρόβλημα. Υπομονή μέχρι να μαζέψεις το ποσό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Και να νοιώθεις και τυχερός που δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη η ζημιά. Δες και την θετική πλευρά.
    1000 ¤ διαφορικό ; Να υποθέσω μπλοκέ έτσι ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι είναι κατανοητό ότι αφου δεν υπάρχει το ποσό, όσο μικρό και να είναι, αποτελεί πρόβλημα. Υπομονή μέχρι να μαζέψεις το ποσό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Και να νοιώθεις και τυχερός που δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη η ζημιά. Δες και την θετική πλευρά.
    1000 ¤ διαφορικό ; Να υποθέσω μπλοκέ έτσι ;
    Nαι μπλοκε και απο μ3..Τοσο πηγε με τα εργατικα..800 εκανε το διαφορικο ε και με βαλβολινες και μαλακιες....Ασε πακετο...

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι και γω για να αλαφρυνω τον πονο σου το ειπα...και τα 1000 ευρω πολλα ειναι για τους περισσοτερους απο εμας.....σε καταλαβαινω απολυτα

Rides
    0

Προεπιλογή

O λαμαρινας δεχτηκε την επιταγη και το αμαξι το φτιαχνουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!111111

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP