Φοράει κάποιος χειμερινά ελαστικά όλο το χρόνο;
Εντυπώσεις;
Φθορές;
Κρατημα;
Μάρκα;
Φοράει κάποιος χειμερινά ελαστικά όλο το χρόνο;
Εντυπώσεις;
Φθορές;
Κρατημα;
Μάρκα;
Ολο τον χρόνο ? Με τις θερμοκρασίες που έχουμε εδω τους θερινούς μήνες δύσκολα
να αντέξουν! Το "μυστικό " τους είναι στον πολύ χαμηλό δείκτη ταχυτητας και στην
πολύ μαλακή γόμα που τα κανει να δουλευουν καλά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Εγω προσωπικα τα βάζω Νοεμβρη και τα βγάζω τέλος Απριλίου.Δεν τα έχω δουλεψει
καλοκαίρι για να εχω προσωπική άποψη αλλα απο φίλο ο οποίος τα φοράει και καλοκαιρι
τα αλλάζει καθε Νοέμβρη με καινούργια σε μικρή όμως διάσταση !!
Αυτά για τα καθαρά χειμερινά ελαστικά εκτός αν εννοείς για ελαστικα 4 εποχων
που φέρουν ενδειξη M+S.
Χειμερινά κάργα μου πρότειναν.
Για το Σμαρτ.
είναι λέει ελαφρύ και δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες, οπότε σύμφωνα με τον έμπορο, κρατάνε σαν τσίχλες και δουλεύουν καλύτερα απο οποιοδήποτε λάστιχο καλοκαιρινό.
Ρωτάω γιατί μου φάνηκε παράξενο.
Μια φορά που τα έβαλα στο ΒΜW (με 15άρες) γύρισα απο Εθνική οδό και φεύγανε φλούδες.
Οπότε σκέφτομαι πως μάλλον κάποια φάβα έχει ο λάκος στην προσφορά που μου κάνουν.
Ποια μάρκα σου πρότεινε και ποιον τύπο ?
Προεδρε σαν πελμα φαινεται αρκετα καλο με μεγαλα αυλακια και μου θυμιζει τα Michelin Alpine 2 που φορουσα στο Matiz και πηγαινοερχομουν καθε μερα Χ 2 χρονια Θεσσαλονικη - Φλώρινα .
Βαλτο αν σου εκανε καλη τιμη.
Ο ξάδερφος μου φοράει στο Ε39 Σταμάτη!
Το καλοκαίρι η αλήθεια είναι πως τρώγονται ευκολότερα!
Άν περάσουν 1 καλοκαίρι με χειμερινά όμως δε σημαίνει πως είναι και για πέταμα!
2 καλοκαίρια τα βγάζουν,αλλά θα έχουν φαγωθεί αρκετά περισσότερο από το άν χρησιμοποιούνταν μόνο χειμώνα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 13-11-11 στις 23:53
Σταματη στην Γερμανια απαγορευται απο τον νομο να φοραει ενα αμαξι χειμερινα λαστιχα το καλοκαιρι και το αντιθετο για τον χειμωνα με τα καλοκαιρινα. Και δεν εχουν και βαρβατο καλοκαιρι.
Τα λαστιχα αυτα ειναι κατασκευασμενα για μεχρι 7 βαθμους κελσιου.
Τωρα αν δουλευουν με 40 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια σε ελληνικο καλοκαιρι δεν νομιζω να ειναι και η καλυτερη επιλογη.