Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: Σκέψου πριν το τουμπανιάσεις.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

@ spar@ καλά ρε εσύ θές να με αφήσεις για να πας στην δούλευση αυτού του τσιφουτη ; Αυτος μετράει τα cents για να βάλει λάστιχα ... Κοιτάει να δει σε ποια διάσταση παει πιο φτηνά το τετραγωνικό. Με βραστή πατάτα θα την βγάζεις ρε μαλακισμένο! Τι σπουδές να σου σπονσοράρει ρε ; Εγω σε έχω στείλει για μετεκπαιδευση σε όλες τις καφετέριες ...

@ stamatis Καλά ρε δευτερο βρακι δεν εχει να φορέσει ο κ@λοσ σου ...θεσ και βοηθο πολυτελείας ; Πως θα τον συντηρήσεις αυτόν ρε ; Εγω τον έχω στα όπα όπα! θεωρώ απίθανο να μπορείς να πληρώσεις την ρήτρα του συμβολαίου ... Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Και για να μην ξεχνιόμαστε .... Φιλαράκι , τα παλιά σου λάστιχα τα πουλάς ; Θέλω δυο τα κούνια πισινά και τρία λινά αριστερά εμπρός

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GiannisRob (12-11-11), joseph (12-11-11), nfot (12-11-11), Vasilis (12-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ spar@ καλά ρε εσύ θές να με αφήσεις για να πας στην δούλευση αυτού του τσιφουτη ; Αυτος μετράει τα cents για να βάλει λάστιχα ... Κοιτάει να δει σε ποια διάσταση παει πιο φτηνά το τετραγωνικό. Με βραστή πατάτα θα την βγάζεις ρε μαλακισμένο! Τι σπουδές να σου σπονσοράρει ρε ; Εγω σε έχω στείλει για μετεκπαιδευση σε όλες τις καφετέριες ...

@ stamatis Καλά ρε δευτερο βρακι δεν εχει να φορέσει ο κ@λοσ σου ...θεσ και βοηθο πολυτελείας ; Πως θα τον συντηρήσεις αυτόν ρε ; Εγω τον έχω στα όπα όπα! θεωρώ απίθανο να μπορείς να πληρώσεις την ρήτρα του συμβολαίου ... Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Και για να μην ξεχνιόμαστε .... Φιλαράκι , τα παλιά σου λάστιχα τα πουλάς ; Θέλω δυο τα κούνια πισινά και τρία λινά αριστερά εμπρός
    Καλα, καλα, οταν θα μας παρακαλατε να σας δανεισουμε κανα χιλιαρικο (δραχμες) θα σας υπενθυμιζουμε αυτα τα ποστ που κανατε.

Μην τους ακους νεε μου.
    Οπως ειπαμε.
    Φασουλι το φασουλι.

4. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

m-power_01 (12-11-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Προεδρε, ειναι γνωστο βεβαια οτι οι 'εμπορευσιμες' διαστασεις εχουνε πιο πεσμενες τιμες,
    πχ. 195/50/15, 205/55/16, 225/45/17.
    Οι 'περιεργες' ειναι πιο ακριβες (αναλογικα) οπως πχ η 195/55/15
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    1

Προεπιλογή

εχεις απολυτο δικιο, για περιεργα νουμερα τα πραγματα και η τιμη αλλαζει αρδην[

QUOTE=nikos1400;213098]Προεδρε, ειναι γνωστο βεβαια οτι οι 'εμπορευσιμες' διαστασεις εχουνε πιο πεσμενες τιμες,
    πχ. 195/50/15, 205/55/16, 225/45/17.
    Οι 'περιεργες' ειναι πιο ακριβες (αναλογικα) οπως πχ η 195/55/15[/QUOTE]

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP