Σελίδα 16 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ οκ οκ...... ηρθε η ωρα μου να μιλησω που τυχενει να ειμαι και απο πατρα και να ξερω και τους freenzy......!!!!!!! Σας βλεπω μερικους να γραφετε διαφορα και να ειστε κοντρα στο παλικαρι και στην μετατροπη του!!! Ξερω και ξερετε ολοι πολυ καλα οτι, οκ.... δεν ειναι BMW το μοτερακι...!!! και πολυ το θεωρουν "πατεντα" και δεν λεω το αντιθετο!!!! Επισης ξερω και ΝΑΙ!!! παλι ξερετε... οτι μολις στηθει αυτο το μαραφετι θα πολυ απλα θα ραβει...!!!!! ευχομαι στο παιδι να το στησει γρηγορα!! και να το χαρει το τερας που ετοιμαζει!! αααααα και δεν ευχομαι σε εσας με τα μεγαλα λογια να το δειτε στο δρομο!!! γιατι μαλον απο σχετικη εμπειρια μου θα το θελατε και εσεις.......... https://www.youtube.com/watch?v=Ly4M3Lsk79U

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην γελάς καθολου γνωρίζω αρκετούς που έχουν κάνει μετατροπές ή αγόρασαν αμάξια μετατροπές κ μετα το μετάνιωσαν για α,β λογο δεν ειναι έτσι απλα τά πράγματα
    δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο...να το κανω μονοτουρμπινο μπορει να το βγαλω με τιποτα..αλλο θα παρω κ αυτο θα το εχω για να κανω δικαστηρια...

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιάστε όλοι τοίχο , ο τύπος δεν αστειεύεται !

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιάστε όλοι τοίχο , ο τύπος δεν αστειεύεται !
    ο κρητικός πείρε ήδη θέση...αγχώθηκε μήπως και δεν βρεί τοίχο!!!
    https://www.menshealthworkout.net/wp...E5%90%8D18.bmp
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλο θα παρω κ αυτο θα το εχω για να κανω δικαστηρια...
    Σε hayabusa να φανταστω......?
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε hayabusa να φανταστω......?

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδες το πηρα το εργαλειο ολα κομπλε...μπορω να πω οτι ειμαι φουλ απογοητευμενος απο το διαφορικο...ειναι μια μουφα σκετη δν κανει για παιχνιδι με τιποτα...ειναι σαν να εχω ενα μηχανικο αντισπιν επανω...κ το αμαξι ειναι σαν να ειναι στημενο για drag...εγω ηθελα μπλοκε για παιχνιδι οχι για να με διορθωνει...κριμας γιατι ανοιξα κ θεμα εδω για το αν ειναι καλο το quaife πριν το παρω κ οι 9 στουσ 10 μου ελεγαν παρτο ειναι κ γαμω τα διαφορικα δεν θα το μετανιωσεις κ ετσι...εχετε το νου σας το δινω οποιος ενδιφερεται...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδες το πηρα το εργαλειο ολα κομπλε...μπορω να πω οτι ειμαι φουλ απογοητευμενος απο το διαφορικο...ειναι μια μουφα σκετη δν κανει για παιχνιδι με τιποτα...ειναι σαν να εχω ενα μηχανικο αντισπιν επανω...κ το αμαξι ειναι σαν να ειναι στημενο για drag...εγω ηθελα μπλοκε για παιχνιδι οχι για να με διορθωνει...κριμας γιατι ανοιξα κ θεμα εδω για το αν ειναι καλο το quaife πριν το παρω κ οι 9 στουσ 10 μου ελεγαν παρτο ειναι κ γαμω τα διαφορικα δεν θα το μετανιωσεις κ ετσι...εχετε το νου σας το δινω οποιος ενδιφερεται...
    Η κατι δεν δουλευει σωστα εκει μεσα η μας κανεις πλακα ειτε δεν εχεις ξανα-οδηγησει με μπλοκε διαφορικο!Η δουλεια ολων των μπλοκε διαφορικων ειναι να παταει οσο δυνατον καλυτερα τ'αμαξι δλδ να σου δινει τη μεγιστη δυνατη προσφυση.Αν ηθελες να ξεκολλαει με μια τιμονια ας το κολλαγες....Κι εγω Quaife εχω και τ'αμαξι ειναι ντριφταδικο...Απλως το μονο μειονεκτημα του σε σχεση μ'ενα ντριφταδικο(οχι δρομου) δισκατο ειναι οτι μεταβαλλεται συνεχως η εμπλοκη του(ενω το αλλο σε καθε γκαζια γινεται 100%=πιο ευκολο ντριφτ) και σου δινει παντα μεγιστη προσφυση του πισω αξονα ακομη και στο αφημα του γκαζιου και σε επαναφερει στην ευθεια σχετικα συντομα.Με τη δυναμη που'χει τ'αμαξι σου αυτα ειναι ψιλα γραμματα.
    Τ'αμιγως ντριφταδικο μπλοκε ειναι 2 δρομων,τουτεστιν μπλοκαρει σε μικροτερο ποσοστο ΚΑΙ στο αφημα του γκαζιου διατηρωντας την πλαγιολισθηση.Τα ΚΑΑΖ,Quaife,Wavetrac κτλ ειναι 1.5 δρομων,δλδ ξεμπλοκαρουν σταδιακα στο αφημα του γκαζιου ενω μονο το πρωτο μπλοκαρει στο πατημα του γκαζιου μεχρι 100%(τ'αλλα μεχρι 80%).
    Πιστεψε με αν δεν καταφερνεις να πλαγιολισθαινεις ατελειωτα με το Quaife, τοτε μ'ενα ντριφταδικο διαφορικο ή μ'ενα κολλημενο μαλλον θα το'κανες αφισα το BMW-Supra σου....
    Υ.Γ. Δεν στη ''λεω'' φιλε μου απλως αυτο που ειπες ειναι τραγικα λαθος(εφοσον δεν κανατε μ@λ@κια στην τοποθετηση του) κι αν εισαι Αθηνα,ελα να βρεθουμε να παμε τ'αμαξι σου μαζι βολτα και να το τσεκαρουμε....παντα φιλικα και με διαθεση να βοηθησω
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following 5 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (11-11-11), bill_m3 (11-11-11), PANOS-E60 (12-11-11), panose30 (07-02-12), Thomelef (12-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το οτι πρωτα εβαλες μπλοκε στο καβουκι του 320 και μετα κοτσαρες το σουπρα πανω, περιμενοντας να μεινεις ευχαριστημενος απο το διαφορικο του 320 ειναι λιγο περιεργο.

Τες πα. Δεν ξερω τι ακριβως θες να κανεις αλλα ειναι καλο το quaife.
    Αν θες 100% κλειδωμα η γαζωνεις η κοιτας κατι ARB και κατι detroit lockers(χιουμορ κανω. Κλειδωνουν 100% αυτα παραυτα).

Ποσο δουλεψε με το σουπρα πανω? Ποσα χλμ εχει συνολικα και ποσο λες να το δωσεις?

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι πρωτα εβαλες μπλοκε στο καβουκι του 320 και μετα κοτσαρες το σουπρα πανω, περιμενοντας να μεινεις ευχαριστημενος απο το διαφορικο του 320 ειναι λιγο περιεργο.

Τες πα. Δεν ξερω τι ακριβως θες να κανεις αλλα ειναι καλο το quaife.
    Αν θες 100% κλειδωμα η γαζωνεις η κοιτας κατι ARB και κατι detroit lockers(χιουμορ κανω. Κλειδωνουν 100% αυτα παραυτα).
    Γιατι ειναι περιεργο αρχηγε μου?Το διαφορικο δεν δινει δεκαρα τσακιστει για το τι μοτερ το κινει!!Η λειτουργια του ειναι ιδια και μαλιστα αν θελει να ντριφταρει ατελειωτα το βημα που φοραει ειναι το καλυτερο για τετοια.Τα διαφορικα που ποσταρες ειναι μονο για τζιπακια...Αν ηθελε 100% μονιμα,η φτηνοτερη λυση ειναι το αργκον....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Thomelef (12-11-11)

Σελίδα 16 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP