Results 1 to 8 of 8

Thread: κουκουλα Ε36

Rides
    1

Default κουκουλα Ε36

Μηπως γνωριζει κανεις να προτεινει καποιον καλο ταπετσερη για μια συντηρηση στην κουκουλα μου στο Ε36?
    Για θεμα στεγανωποιησης κτλ...

Rides
    1

κανενας τιποτα?

Rides
    1

Φίλε μου,γράψε τηλ: 2102913088 και 6932227885 Γιώργος.Κορυφή για κουκούλες! Πήγα πέρσυ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος....

4. The Following User Says Thank You to mse36 For This Useful Post:

mpempas (09-11-2011)

Rides
    1

ωραιος, ευχαριστω πολυ. Περιοχη? περιπου εσυ τι εκανες και με τι τιμες πανω κατω?

Rides
    1

''Τραλλέων κ Αλκυόνης 15-17, Νέο Τέρμα Γαλάτσι '' γράφει η κάρτα του.Εγώ είχα ένα πρόβλημα στον μηχανισμό ανοίγματος της κουκούλας και μου το έφτιαξε επι τόπου! ( αρχικά είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπία bmw και μου είπαν ότι πρέπει να μου αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα του μηχανισμού αξίας 100 ευρώ + εργασία και να αφήσω το αμάξι εκεί για μια μέρα! ). Ο Γιώργος πήρε μια πένσα και ξαναέβαλε στη θέση του ένα εξαρτηματάκι που είχε φύγει! Τόσο απλά!(βρισκόμουν στο συνεργείο του μηχανικού μου!) Μετά βέβαια έπιασα κουβέντα μαζί του και διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά πράγματα για περιποίηση-συντήρηση-επισκευή κουκούλας κτλ.Δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα γιατί τον Γιώργο μου τον σύστησε ο μηχανικός μου.

7. The Following User Says Thank You to mse36 For This Useful Post:

mpempas (10-11-2011)

Rides
    1

Τελεια ειναι και κοντα και δειχνει να ειναι γνωστης του θεματος. θα τον επισκευτω και θα αναφερω εντυπωσεις.

Rides
    2

Quote Originally Posted by msz3 View Post
    ''Τραλλέων κ Αλκυόνης 15-17, Νέο Τέρμα Γαλάτσι '' γράφει η κάρτα του.Εγώ είχα ένα πρόβλημα στον μηχανισμό ανοίγματος της κουκούλας και μου το έφτιαξε επι τόπου! ( αρχικά είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπία bmw και μου είπαν ότι πρέπει να μου αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα του μηχανισμού αξίας 100 ευρώ + εργασία και να αφήσω το αμάξι εκεί για μια μέρα! ). Ο Γιώργος πήρε μια πένσα και ξαναέβαλε στη θέση του ένα εξαρτηματάκι που είχε φύγει! Τόσο απλά!(βρισκόμουν στο συνεργείο του μηχανικού μου!) Μετά βέβαια έπιασα κουβέντα μαζί του και διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά πράγματα για περιποίηση-συντήρηση-επισκευή κουκούλας κτλ.Δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα γιατί τον Γιώργο μου τον σύστησε ο μηχανικός μου.
    μητσακο ο τυπος ειναι κορυφη, αλλα και οι τιμες του ειναι..............

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Rides
    1

Quote Originally Posted by tamtamcafe View Post
    μητσακο ο τυπος ειναι κορυφη, αλλα και οι τιμες του ειναι..............
    χμμμ καταλαβα...εχεις προσωπικη εμπειρια μιτσε? εχεις κανει κατι εκει για να μου δωσεις ενα δειγμα?