ναι
οχι
Απ'το τίποτα, μια χαρά είναι και το 48ωρο.
Μπορείς να κάνεις κι ένα ταξιδάκι κανα 2 ώρες από την Αθήνα να κινηθεί καλά το αμάξι, να φορτίσει και η μπαταρία κλπ.
Κι όλα αυτά νόμιμα χωρίς κανένα ρίσκο.
Στη ζούλα μόνο αργά το βράδυ μπορείς να το βγάλεις για λίγο κι αυτό κοντά στη γειτονιά σου και πάντα με κίνδυνο.
Καμία σχέση κατά τη γνώμη μου.
Έτσι κι αλλιώς και τώρα 5-6 φορές το μήνα μαξ χρησιμοποιείται η 320 οπότε μια χαρά με βολεύουν οι 2 μέρες το μήνα και να γλιτώσω και το χαράτσι των 1100 (αν και τη φετινή έκτακτη εισφορά θα την πληρώσω αλλά θα αφαιρεθεί του έτους 2012).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 09-11-11 στις 18:35
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Ptboul (10-11-11)
μονο μια χαρα, σουπερ ειναι...
εγω το δικο μου αμαξι το εβγαλα το προηγουμενο σκ πρωτη φορα απο τον αυγουστο...
και οχι οτι υπηρχε αναγκη, απλα για να ξεσκουριασει λιγο...
Οι λόγοι για τους οποίους σου χορηγούν τις temp πινακίδες είναι σαφέστατοι.
Τώρα αν είσαι βραδάκι βολτίτσα, την έχεις δει χαλαρά δε τρέχει τπτ και πέσεις πάνω σε κανένα κ@υλωμένο, θα τρέχεις και δε θα φτάνεις.
Επίσης το να το κάνεις μια-δυο φορές οκ το καταλαβαίνω, το να πηγαίνεις κάθε μήνα στην ίδια υπάλληλο και να ζητάς πινακίδες για να το πας δήθεν συνεργείο είναι χοντρό και θα το πάρουν χαμπάρι.
Samaro (09-11-11)
Μα δεν λέει απαραίτητα συνεργείο.
Μιλάει και για "δοκιμή" που είναι αρκετά αόριστος όρος.
Κι εγώ για δοκιμή θα το βγάζω κάθε μήνα για να δω αν λειτουργούν όλα οκ μιας και θα έχω το αμάξι σε ακινησία.
Σύμφωνα με το νόμο θα το κάνω (προφανώς τίποτα προκλητικό) και ας έρθει να μου πει ο κάθε τυχάρπαστος ό,τι γουστάρει.
Το κεφάλι του θα φάει.
Όπως και να το κάνουμε δεν είναι σαν να έχεις κανονικές πινακίδες αλλά από το να μην έχεις καθόλου είναι μακράν καλύτερο.
Που είσαι ρε Βασίλη να μας πεις την εμπειρία σου?
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Εξίσου ΣΟΒΑΡΟ είναι το θέμα της ασφάλισης για αυτές τις δύο μέρες.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει έστω και ΜΙΑ ασφαλιστική που να κάνει συμβόλαιο για .....ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ? Το πιο πιθανό είναι να πούνε κάντο για 6-μηνο και τις μέρες που δεν θα χρησιμοποιηθεί, refund. Το 2ο μήνα που θα ψάχνεις τον ασφαλιστή για να σου κάνει την ίδια διαδικασία, δε θα σηκώνει τα τηλέφωνα...
PANOS-E60 (09-11-11)