Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 40

Θέμα: new 316 its turbo

Rides
    2

Προεπιλογή

το να γραφει καποιος με "αποτομο" τροπο, (δεν θα τον χαρακτηριζα αγενη), δεν ειναι στην υποχρεωση της διαχειρησης να επιληφθει.
    δεν ειμαστε σχολειο οπου ο δασκαλος μαλωνει τα παιδακια οταν δεν κανουν ωραια γραμματα, ή δεν συντασουν καλα μια προταση, ουτε μπορουμε να ξαναγραφουμε οποιο ποστ μας φαινεται "καπως"...
    δεν θα καναμε αλλη δουλεια...
    οπως και με τα ορθογραφικα αλλωστε, οπου θα θελαμε 3 διορθωτες σε βαρδιες για να διορθωνουν τα διαμαντια...

αυτο δεν ειναι αγενεια, αδιαφορια, οπως θελεις πες το φιλε μου γιαννη, απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτοματοι διορθωτες πλεον σε καθε browser, αλλα σχεδον κανεις δεν ξοδευει μερικα δευτερολεπτα να κανει εναν ελεγχο πριν δημοσιευσει την αποψη του?
    να παρουμε και σ΄αυτο θεση?
    και οποιος ειναι ανορθογραφος, τι να τον κανουμε?
    να του σβηνουμε τα ποστ, να ριχνουμε ινφραξιον, ή να τα διορθωνουμε για να μη μας βγαινουνε τα ματια?

δες το λιγο πιο χαλαρα, αν καποιου δεν σου αρεσει ο τροπος, ή οι πληροφοριες που -δεν- βαζει, πολυ απλα μην αγορασεις...

φιλικα παντα, ξερεις ποσο σε εκτιμω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να γραφει καποιος με "αποτομο" τροπο, (δεν θα τον χαρακτηριζα αγενη), δεν ειναι στην υποχρεωση της διαχειρησης να επιληφθει.
    δεν ειμαστε σχολειο οπου ο δασκαλος μαλωνει τα παιδακια οταν δεν κανουν ωραια γραμματα, ή δεν συντασουν καλα μια προταση, ουτε μπορουμε να ξαναγραφουμε οποιο ποστ μας φαινεται "καπως"...
    δεν θα καναμε αλλη δουλεια...
    οπως και με τα ορθογραφικα αλλωστε, οπου θα θελαμε 3 διορθωτες σε βαρδιες για να διορθωνουν τα διαμαντια...

αυτο δεν ειναι αγενεια, αδιαφορια, οπως θελεις πες το φιλε μου γιαννη, απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτοματοι διορθωτες πλεον σε καθε browser, αλλα σχεδον κανεις δεν ξοδευει μερικα δευτερολεπτα να κανει εναν ελεγχο πριν δημοσιευσει την αποψη του?
    να παρουμε και σ΄αυτο θεση?
    και οποιος ειναι ανορθογραφος, τι να τον κανουμε?
    να του σβηνουμε τα ποστ, να ριχνουμε ινφραξιον, ή να τα διορθωνουμε για να μη μας βγαινουνε τα ματια?

δες το λιγο πιο χαλαρα, αν καποιου δεν σου αρεσει ο τροπος, ή οι πληροφοριες που -δεν- βαζει, πολυ απλα μην αγορασεις...

φιλικα παντα, ξερεις ποσο σε εκτιμω...

Το μαυρο με ενδιαφερει σοβαρα......πως το κανω?? mozilla εχω

Δεν θα αντιδικησω Σταθη.....γιατι πολυ απλα δεν αρεσε σε μενα ο τροπος του.....ο δικος μου χαρακτηρας ετσι ειναι, αλλα δεν μπορω να επιβαλω κατι που δεν αρεσει σε μενα να μην αρεσει και στους αλλους.....
    Απο την στιγμη που απο οτι ειδα, μονο εγω ''σκαλωσα'' με τον τροπο του.....δεν υπαρχει θεμα....ειναι θεμα δικο μου....Αλλα δεν ειναι ωραιος τροπος οπως και να χει ....για μενα!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανεις εγκατασταση ελληνικο λεξικο (δεν ξερω πως γινεται το δικο μου το ειχε ενσωματωμενο) και καθε λεξη που ειναι λαθος τη διορθωνεις κανοντας δεξι κλικ πανω της...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν θα αντιδικησω Σταθη.....γιατι πολυ απλα δεν αρεσε σε μενα ο τροπος του.....ο δικος μου χαρακτηρας ετσι ειναι, αλλα δεν μπορω να επιβαλω κατι που δεν αρεσει σε μενα να μην αρεσει και στους αλλους.....
    Απο την στιγμη που απο οτι ειδα, μονο εγω ''σκαλωσα'' με τον τροπο του.....δεν υπαρχει θεμα....ειναι θεμα δικο μου....Αλλα δεν ειναι ωραιος τροπος οπως και να χει ....για μενα!!!
    Να ανοιξεις κανα βιβλιο που θες και αυτοματη διορθωση !
    Ο Πρεδαρης παντα ετσι "περιεργα" γραφει στα φορουμς για καποιο δικο του λογο..

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν πουλαω λιανικη στην Ελλαδα, ως εκ τουτου μονο σας ενημερωνω. Αν εχετε προβλημα με το οτι, εγω ειχα το Μ6 5.8κιτ, το 335i 450PS kit, X6-M 750PS kit, M1-480PS kit, κλπ μην αγχωνεστε, δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα.
    φιλε bomer συγνωμη..ολα τα αλλα που εγραψες τα καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να πεις επισημως..και τα δεχομαι..αν και οταν αναφερουμε κατι συνηθως πρεπει να τεκμηριωνουμε, αν θελουμε φυσικα η αποψη μας να ειναι σεβαστη..και παλι ομως εχω καλη θεληση και το δεχομαι.

τωρα το τι ειχες-εχεις σαν αμαξι εσυ..ποσως μας ενδιαφερει...μην απαντας λοιπον ετσι...δεν ειναι ουτε δεοντολογικο ουτε επαγγελματικο..

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε bomer συγνωμη..ολα τα αλλα που εγραψες τα καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να πεις επισημως..και τα δεχομαι..αν και οταν αναφερουμε κατι συνηθως πρεπει να τεκμηριωνουμε, αν θελουμε φυσικα η αποψη μας να ειναι σεβαστη..και παλι ομως εχω καλη θεληση και το δεχομαι.

τωρα το τι ειχες-εχεις σαν αμαξι εσυ..ποσως μας ενδιαφερει...μην απαντας λοιπον ετσι...δεν ειναι ουτε δεοντολογικο ουτε επαγγελματικο..
    Nικο,νομιζω οτι αναφερεται στα κιτ κ οχι στα αμαξια...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nικο,νομιζω οτι αναφερεται στα κιτ κ οχι στα αμαξια...
    αν παρανοησα..τοτε θα το παρω πισω..απλα πραγματα..

8. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Nick bmwlover (09-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Νομιζω χανεται το νοημα του θρεντ παλικαρια.Απλα να πω οτι πολλες φορες στα γραπτα κειμενα δεν μπορουμε να καταλαβουμε τον τροπο που το λεει ή γραφει ο αλλος.Φιλικα
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...... Εγω δεν πουλαω λιανικη στην Ελλαδα, ως εκ τουτου μονο σας ενημερωνω.
    ή δεν σας ενημερωνω,οτι θελω θα κανω!!!

Αν εχετε προβλημα με το οτι, εγω ειχα το Μ6 5.8κιτ, το 335i 450PS kit, X6-M 750PS kit, M1-480PS kit, κλπ μην αγχωνεστε,
    ή αγχωθητε, αφου ουτε καν τα αυτοκινητα δεν εχετε!!!(Μ6,335i,X6M,1M)

δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα.
    ασε που εδω δεν εχουμε μαντηλι για να κλαψουμε την μπουκια θα σκεφτουμε!!!

Τελος παντων, επειδη τα εν λογω projects ''ανηκουν και χρηματοδοτουνται'' απο την μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας, (και μπραβο της!), οταν τελειωσουμε, τοτε αισιως.... το κοινο θα ενημερωθει απο αυτην.
    αρα το ειπαμε και παραπανω:δεν σας ενημερωνω!!!

.... ποια ειναι η "μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας"???

Υπογραφη:

Το Κοινο

11. The Following 7 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Bassakos (09-11-11), BILL007 (09-11-11), gkaras (09-11-11), GTZ (21-11-11), nik200 (09-11-11), PANOS-E60 (09-11-11), ziaba (10-11-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ή δεν σας ενημερωνω,οτι θελω θα κανω!!!

ή αγχωθητε, αφου ουτε καν τα αυτοκινητα δεν εχετε!!!(Μ6,335i,X6M,1M)

ασε που εδω δεν εχουμε μαντηλι για να κλαψουμε την μπουκια θα σκεφτουμε!!!

αρα το ειπαμε και παραπανω:δεν σας ενημερωνω!!!

.... ποια ειναι η "μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας"???

Υπογραφη:

Το Κοινο
    μας καλυψες απολυτα!!!respect

13. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

aristent (09-11-11)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •