Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 40

Θέμα: new 316 its turbo

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

.....

Ερώτηση: Μέχρι ποιο στάδιο μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί άφοβα απλή αμόλυβδη και όχι super αμόλυβδη?

2. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

halkida116mpack (08-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....

Ερώτηση: Μέχρι ποιο στάδιο μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί άφοβα απλή αμόλυβδη και όχι super αμόλυβδη?

Κοιτα, εμενα πρωτο σταδιο η essου λεει οτι το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο για 95ron.....βαλε ομβς οτι απο οτι ξερω τα 95ron ειναι 97+ δικα μας......οποτε 100αρα....
    Βεβαια σε ερωτηση που εκανα στην ess, μου απαντησαν οτι δεν θα εχω θεμα.....αλλα αμα βαζω 100αρα θα εχω περισσοτερα αλογα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η Racing Dynamics είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει ο bomer?

Περιοχή
    Γερμανια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα νεα μικρα turbo μοτερ που φοραει η bmw, δεν εχουν σχεση (κατασκευαστικα), με τα αλλα μοτερ που προαναφερατε. Εγω δεν πουλαω λιανικη στην Ελλαδα, ως εκ τουτου μονο σας ενημερωνω. Αν εχετε προβλημα με το οτι, εγω ειχα το Μ6 5.8κιτ, το 335i 450PS kit, X6-M 750PS kit, M1-480PS kit, κλπ μην αγχωνεστε, δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα. Τελος παντων, επειδη τα εν λογω projects ''ανηκουν και χρηματοδοτουνται'' απο την μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας, (και μπραβο της!), οταν τελειωσουμε, τοτε αισιως.... το κοινο θα ενημερωθει απο αυτην.

Rides
    1

Talking

Σαν VAGοφορουμ θα καταντησουμε με τα καινουρια τουρμπισια της bmw.

7. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

GTZ (21-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα νεα μικρα turbo μοτερ που φοραει η bmw, δεν εχουν σχεση (κατασκευαστικα), με τα αλλα μοτερ που προαναφερατε. Εγω δεν πουλαω λιανικη στην Ελλαδα, ως εκ τουτου μονο σας ενημερωνω. Αν εχετε προβλημα με το οτι, εγω ειχα το Μ6 5.8κιτ, το 335i 450PS kit, X6-M 750PS kit, M1-480PS kit, κλπ μην αγχωνεστε, δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα. Τελος παντων, επειδη τα εν λογω projects ''ανηκουν και χρηματοδοτουνται'' απο την μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας, (και μπραβο της!), οταν τελειωσουμε, τοτε αισιως.... το κοινο θα ενημερωθει απο αυτην.
    Κατ αρχην απευθηνεσαι σε μελη...οχι σε εμπορους...και αυτα τα μελη εκφραζουν αποροιες....αν δεν θες να απαντησεις καλως.....αλλα αφου εκανες μια ανακοινωση ΜΑΑΑΑΛΛΟΝ πρεπει να απαντησεις.......
    Οσο για το τι εχεις φτιαξει και τι οχι....δεν νομιζω να σου επιτεθηκε κανεις....ολοι αποροιες θελουμε να λυσουμε......

Νομιζω ομως οτι καποιος μοντ η αντμιν....να παρει θεση επιτελους στο θεμα.....δε μπορει καποιος επαγγελματιας να γραφει κατι και μολις του ζηταει καποιο μελος να του λυσει αποροιες να απαντα κατ αυτο τον τροπο....

9. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

halkida116mpack (08-11-11), Nick bmwlover (08-11-11), nik200 (09-11-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακόμη δεν μας είπε ποια εταιρεία αντιπροσωπεύει Γιάννη....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμη δεν μας είπε ποια εταιρεία αντιπροσωπεύει Γιάννη....
    Αυτο δεν εχει να κανει τιποτα για μενα Στεφανε,....απο οτι ξερω ο ανθρωπος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του......αλλα δεν μου αρεσει προσωπικα ο τροπς που εκφραζεται οταν τον ενοχλει κατι.....γιατι ειναι επαγγελματιας....κατα τα αλλα δεν εχω κατι.......

12. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

nik200 (09-11-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω ομως οτι καποιος μοντ η αντμιν....να παρει θεση επιτελους στο θεμα.....δε μπορει καποιος επαγγελματιας να γραφει κατι και μολις του ζηταει καποιο μελος να του λυσει αποροιες να απαντα κατ αυτο τον τροπο....
    σοβαρα ρε γιαννακο, ειναι πια τοσο σημαντικο το θεμα, που πρεπει να παρουμε και θεση!!!
    "επιτελους" μαλιστα!!!

υπενθυμιζω οτι καθενας ειναι υπευθυνος των λογων του και η διαχειρηση δεν εχει καμια υποχρεωση να "παρει θεση επιτελους", εφοσον δεν παραβιαζεται καποιος κανονας.
    που απ΄οσο ειδα στα γρηγορα, δεν παραβιαζεται...
    ουτε να υπαγορευεσει στον καθενα πως θα εκφραζεται (εντος κανονων οπως προανεφερα) και τι πολιτικη θα εχει.

απο κει και περα ο καθε ενας -επαγγελματιας ή μη- μπορει να προβαινει σε ακριβη αναλυση καθε πληροφοριας που αναφερει, μπορει ομως και να μην επιθυμει να κοινοποιησει καποιες τεχνικες λεπτομερειες "προϊοντος" του.
    και ο αναγνωστης ή ο ενδιαφερομενος αντιστοιχα μπορει να κανει την επιλογη του συμφωνα με αυτα που διαβαζει ή δεν διαβαζει...

edit: και για να μην παρεξηγηθω, απαντω ως σταθης, η αποψη μου ειναι προσωπικη, μπορει να μην εκφραζει το συνολο της ομαδας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 08-11-11 στις 20:47 Αιτία: ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σοβαρα ρε γιαννακο, ειναι πια τοσο σημαντικο το θεμα, που πρεπει να παρουμε και θεση!!!
    "επιτελους" μαλιστα!!!

υπενθυμιζω οτι καθενας ειναι υπευθυνος των λογων του και η διαχειρηση δεν εχει καμια υποχρεωση να "παρει θεση επιτελους", εφοσον δεν παραβιαζεται καποιος κανονας.
    που απ΄οσο ειδα στα γρηγορα, δεν παραβιαζεται...
    ουτε να υπαγορευεσει στον καθενα πως θα εκφραζεται (εντος κανονων οπως προανεφερα) και τι πολιτικη θα εχει.

απο κει και περα ο καθε ενας -επαγγελματιας ή μη- μπορει να προβαινει σε ακριβη αναλυση καθε πληροφοριας που αναφερει, μπορει ομως και να μην επιθυμει να κοινοποιησει καποιες τεχνικες λεπτομερειες "προϊοντος" του.
    και ο αναγνωστης ή ο ενδιαφερομενος αντιστοιχα μπορει να κανει την επιλογη του συμφωνα με αυτα που διαβαζει ή δεν διαβαζει...

Ναι...γιατι να μην παρει καποιος αρμοδιος θεση??...δεν ειπα οτι παραβιαζεται κατι.....ειπα οτι ο τροπος που απαντα σαν επαγγελματιας που εβαλε μια ''λεζαντα'' στο φορουμ, δεν ειναι ευγενικος.......γιατι αν ειναι, μαλλον εχουμε χασει το νοημα της ευγενειας......
    Δηλαδη μπαινει καποιος να κανει ''προμοσιον'' στην δουλεια του και μολις τον ρωτας τι και πως να σου πει....απαντα με.....

κι οποιος καταλαβε καταλαβε.

μην αγχωνεστε, δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα.

Και για να μην εχουμε παρεξηγησεις....εγω δεν εχω να χωρισω κατι με τον Πρ....ρη...ισα ισα μαλιστα που εχω παρει και προσφορα απο τον ιδι για το αμαξι μου.....πραγμα που σημαινει οτι σαν βελτιωτη τον εμπιστευομαι......απλα δεν θεωρω καθολου σωστο τον τροπο που απαντησε.....αν η διοικηση το θεωρει .....no coments....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP