.....
Ερώτηση: Μέχρι ποιο στάδιο μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί άφοβα απλή αμόλυβδη και όχι super αμόλυβδη?
![]()
.....
Ερώτηση: Μέχρι ποιο στάδιο μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί άφοβα απλή αμόλυβδη και όχι super αμόλυβδη?
![]()
halkida116mpack (08-11-11)
Κοιτα, εμενα πρωτο σταδιο η essου λεει οτι το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο για 95ron.....βαλε ομβς οτι απο οτι ξερω τα 95ron ειναι 97+ δικα μας......οποτε 100αρα....
Βεβαια σε ερωτηση που εκανα στην ess, μου απαντησαν οτι δεν θα εχω θεμα.....αλλα αμα βαζω 100αρα θα εχω περισσοτερα αλογα![]()
Η Racing Dynamics είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει ο bomer?
τα νεα μικρα turbo μοτερ που φοραει η bmw, δεν εχουν σχεση (κατασκευαστικα), με τα αλλα μοτερ που προαναφερατε. Εγω δεν πουλαω λιανικη στην Ελλαδα, ως εκ τουτου μονο σας ενημερωνω. Αν εχετε προβλημα με το οτι, εγω ειχα το Μ6 5.8κιτ, το 335i 450PS kit, X6-M 750PS kit, M1-480PS kit, κλπ μην αγχωνεστε, δεν σας πηρα μπουκια απ το στομα. Τελος παντων, επειδη τα εν λογω projects ''ανηκουν και χρηματοδοτουνται'' απο την μεγαλυτερη bmw της Ελλαδας, (και μπραβο της!), οταν τελειωσουμε, τοτε αισιως.... το κοινο θα ενημερωθει απο αυτην.
Σαν VAGοφορουμ θα καταντησουμε με τα καινουρια τουρμπισια της bmw.
GTZ (21-11-11)
Κατ αρχην απευθηνεσαι σε μελη...οχι σε εμπορους...και αυτα τα μελη εκφραζουν αποροιες....αν δεν θες να απαντησεις καλως.....αλλα αφου εκανες μια ανακοινωση ΜΑΑΑΑΛΛΟΝ πρεπει να απαντησεις.......
Οσο για το τι εχεις φτιαξει και τι οχι....δεν νομιζω να σου επιτεθηκε κανεις....ολοι αποροιες θελουμε να λυσουμε......
Νομιζω ομως οτι καποιος μοντ η αντμιν....να παρει θεση επιτελους στο θεμα.....δε μπορει καποιος επαγγελματιας να γραφει κατι και μολις του ζηταει καποιο μελος να του λυσει αποροιες να απαντα κατ αυτο τον τροπο....
halkida116mpack (08-11-11), Nick bmwlover (08-11-11), nik200 (09-11-11)
Ακόμη δεν μας είπε ποια εταιρεία αντιπροσωπεύει Γιάννη....
nik200 (09-11-11)
σοβαρα ρε γιαννακο, ειναι πια τοσο σημαντικο το θεμα, που πρεπει να παρουμε και θεση!!!
"επιτελους" μαλιστα!!!
υπενθυμιζω οτι καθενας ειναι υπευθυνος των λογων του και η διαχειρηση δεν εχει καμια υποχρεωση να "παρει θεση επιτελους", εφοσον δεν παραβιαζεται καποιος κανονας.
που απ΄οσο ειδα στα γρηγορα, δεν παραβιαζεται...
ουτε να υπαγορευεσει στον καθενα πως θα εκφραζεται (εντος κανονων οπως προανεφερα) και τι πολιτικη θα εχει.
απο κει και περα ο καθε ενας -επαγγελματιας ή μη- μπορει να προβαινει σε ακριβη αναλυση καθε πληροφοριας που αναφερει, μπορει ομως και να μην επιθυμει να κοινοποιησει καποιες τεχνικες λεπτομερειες "προϊοντος" του.
και ο αναγνωστης ή ο ενδιαφερομενος αντιστοιχα μπορει να κανει την επιλογη του συμφωνα με αυτα που διαβαζει ή δεν διαβαζει...
edit: και για να μην παρεξηγηθω, απαντω ως σταθης, η αποψη μου ειναι προσωπικη, μπορει να μην εκφραζει το συνολο της ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 08-11-11 στις 20:47 Αιτία: ...
Ναι...γιατι να μην παρει καποιος αρμοδιος θεση??...δεν ειπα οτι παραβιαζεται κατι.....ειπα οτι ο τροπος που απαντα σαν επαγγελματιας που εβαλε μια ''λεζαντα'' στο φορουμ, δεν ειναι ευγενικος.......γιατι αν ειναι, μαλλον εχουμε χασει το νοημα της ευγενειας......
Δηλαδη μπαινει καποιος να κανει ''προμοσιον'' στην δουλεια του και μολις τον ρωτας τι και πως να σου πει....απαντα με.....
Και για να μην εχουμε παρεξηγησεις....εγω δεν εχω να χωρισω κατι με τον Πρ....ρη...ισα ισα μαλιστα που εχω παρει και προσφορα απο τον ιδι για το αμαξι μου.....πραγμα που σημαινει οτι σαν βελτιωτη τον εμπιστευομαι......απλα δεν θεωρω καθολου σωστο τον τροπο που απαντησε.....αν η διοικηση το θεωρει .....no coments....