Καλησπέρα έχεις πμ![]()
Καλησπέρα έχεις πμ![]()
m-power_01 (08-11-11)
θενκς το είδα!
Μερσί μποκού....
Απόψε όντως έχω ρέντα (όπως λες και αλλού) αλλά κοιτάζοντας και μόνο την μα'ι'μού,δεν ξέρω, μου φτιάχνει την διάθεση!
Υ.Γ:Άσχετο, αλλά μόλις τώρα ανακάλυψα πως στέλνετε (ρε κουφ@λες, sorry για το ρε...) τόσο καιρό μήνυμα με παράθεση!!! και έλεγα, πως το κάνουν ρε γμτ, πως?![]()
Καταρχήν έριξα τα θενκς! Κατά δεύτερον , εγω λέω να την κλείσεις εντελώς και να βάλεις μια 50αρα πλάσμα τηλεόραση . Σύνδεση με υπολογιστή , το πορτραίτο μου σε πρώτη μετάδοση ... Και όταν έχεις όρεξη θα βαζεις φωτό λιακάδα, όταν θές να την δεις πιο μελαγχολία θα βάζεις χιονισμένο τοπίο κλπ ... Και άμα θές θαλπωρή θα σου στείλω gif με φλόγα , να κάνεις το virtual τζάκι που διαφημίζει το τελεμαρκετινγκ!
GiannisRob (09-11-11)
Δε ξερω πως μου ρθε πρωινιατικα αλλα τη λυση της κουρτινας την εχεις σκεφτει?
Και δε μιλαω για υφασματινη.Μιλαω για αυτο που εχουν σε πολλα μαγαζια πανω απο τις πορτες σα κλιματιστικο.
Δημιουργει μια "κουρτινα αερα" που εμποδιζει να μπει ζεστη, οπως και σου κραταει τη θερμαση/δροσια που εχεις μεσα.
Δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο και αν θα κανει δουλεια, αλλα ειναι μια ιδεα!
Αεροκουρτινα;
Εχω μια στο υπογειο αλλα δεν ειναι λυση αυτη.
Και θορυβο κανει και ρευμα καιει.
Παλια την ειχαμε σε μια πορτα επισκεπτων που ανοιγοκλεινε συνεχεια αλλα μας ειχε παρει το κεφαλι.
Σταματη η λυση ειναι να βρεις ενα καλο αλουμινα πανω Αθηνα.Μπορω να σου προτεινω πολλες λυσεις ακομα αλλα δεν θα μπορω να τις εφαρμοσω.Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις ενα καλο μαστορα.
Πραγματικά, αυτή είναι η επόμενή μου απορία!!! Παίδες, δεν κάνω πλάκα, σε τέτοια θέματα είμαι ''γκαβάδι'' αλλά μαθαίνω γρήγορα....είδες, την απλή παράθεση την ανακάλυψα μετά απο 60 μηνύματα! Άφησέ με, λοιπόν, να την ευχαριστηθώ πρώτα και σε καμιά κατοσταριά μηνύματα τα ξαναλέμε για την πολλαπλή!!!
![]()