Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Car wrapping / μεμβράνη χρώματος / ΜΑΤ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να φανταστω η κακη τοποθετηση....
    Όχι μόνο. Μεγάλο ρόλο παίζει και το πως και που εφάπτονται τα διάφορα τμήματα του αυτοκινήτου.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να γράψω κι εγώ μετά από 1 χρόνο και μερικούς μήνες.

Η 3Μ καλά κρατεί στο 206 μου και δεν έχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμη και σε χτυπήματα με πετραδάκια ή μικρογρατζουνιές(καταραμέ οι όσοι το βλέπουν το περνάνε με το χέρι να δουν πώς είναι η μεμβράνη) στη μεμβράνη δε φαίνονται και ότι και να προκύπτει, η δεν φαίνεται καν ή θες μεγενθυντικό φακό να το δεις.

Με είχε σταματήσει μια 911 και με ρωτούσε αν έχω πρόβλημα με τη μεμβράνη κλπ. Αυτός είχε μεμβράνες, αλλά όχι 3Μ και στους μαρσπιέδες είχε ξεκολλήσει και είχε γίνει χάλια. Οπως επίσης πολλα ΜΑΤ που κυκλοφορούν με NO Name wrap αφενός το χρώμα είναι σα μαυροπίνακα, άθλιο και αφετέρου ξεκολλάνε στο χαλαρό.

Η σωστή μεμβράνη πρέπει να ναι έτσι

Κι οχι έτσι

ή έτσι

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο randy Εμφάνιση μηνυμάτων

με NO Name wrap αφενός το χρώμα είναι σα μαυροπίνακα, άθλιο και αφετέρου ξεκολλάνε στο χαλαρό.

Στο προηγούμενο ποστ μου ήμουν από το τηλέφωνο και δε μπορούσα να δω καλά τις παραπάνω φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος.

Αυτό που προφανώς θέλει να μας πει στο παραπάνω quote με τον όρο "μαυροπίνακα" είναι, ότι η καλής ποιότητας μεμβράνη είναι ΣΑΤΙΝΕ και όχι φουλ ΜΑΤ (όταν αναφερόμαστε σε τόσο χάλια ματ μεμβράνη την αποκαλούμε και ...."χώμα").

Εμπειρία με κακής ποιότητας μεμβράνη είχαμε δυστυχώς πρόσφατα. Πελάτης με Range Rover Supercharged χτύπησε το πίσω φτερό, με αποτέλεσμα να πρέπει να αφαιρεθεί η μεμβράνη για την επισκευή της επιφανείας (βάψιμο), πριν ξαναντυθεί με wrap. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η μεμβράνη αυτή ΔΕΝ ξεκολλούσε με τίποτα. Μας πήρε σχεδόν ένα 6-ωρο μέχρι να την αφαιρέσουμε εντελώς και να καθαρίσουμε και την άθλια κόλλα που είχε μείνει πάνω στο αμάξωμα. Η χρέωση βέβαια που ακολούθησε, ήταν αντίστοιχη της μεγάλης ταλαιπωρίας.

Κάτι το οποίο φυσικά δεν θα συνέβαινε ποτέ σε μεμβράνη 3Μ.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP