Ετσι εχουν τα πραγματα Πανο οπως τα λες!
Να συμπληρωσω εκει που αναφερεις για το δημοψηφισμα, περασε ενα πολυ καλο μηνυμα σε οσους (λαους) ειχαν κατα νου κατι παρομοιο...
Ετσι εχουν τα πραγματα Πανο οπως τα λες!
Να συμπληρωσω εκει που αναφερεις για το δημοψηφισμα, περασε ενα πολυ καλο μηνυμα σε οσους (λαους) ειχαν κατα νου κατι παρομοιο...
εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα, και εξηγούμε...
είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι όλα όσα συνέβησαν έχουν μικροπολιτικό παρασκήνιο για
τα δύο μεγάλα κόμματα...με λίγα λόγια, πιστεύω πως όλα ήταν στημένα για τον πλήρη
εξευτελισμό της νδ, όπως και τελικά έγινε...φυσικά μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα,
κάποιοι ευνοήθηκαν. οι εκλογές έρχονται τον φεβρουάριο, και το πασοκ έδωσε μια
τελευταία ευκαιρεία στον εαυτό του, να ξαναπάρει εκλογές...έχουμε δυομιση μήνες
μπροστά μας, και μέσα σε αυτούς, θα δούμε να ξεκινάει η εφεδρεία, να ξεκινάει η δέσμευση
των καταθέσεων που είχε ανακοινωθεί πολύ φευγαλέα (η φορολόγηση των καταθέσεων
δλδ, οι οποίες δεν θα καταναλώνονται), και ότι άλλο είχαν στα σκαριά οι πασοκοι...
η διαφορά όμως θα είναι, ότι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, θα γίνονται με την συνέναιση
της νδ. πράγμα το οποίο μέχρι χθες απλά δεν έπαιζε, μιάς και ο σαμαράς δουλεύοντας
ψιλό γαζί έναν ολόκληρο λαό, φώναζε και ούρλιαζε βροντερά όχι, σε ότι ήθελε να
περάσει η κυβέρνηση...τώρα λοιπόν θα δεί ο κόσμος προεκλογικά πλέον, πόσο μα
πόσο ψέυτες ήταν και οι νεοδημοκράτες, δύο μήνες πρίν τις εκλογές. στο μυαλό λοιπόν
του περισότερου κόσμου αυτό που θα δημιουργηθεί, είνα ότι το πασοκ λοιπόν έκανε
το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να κάνει, δλδ την πικρή αλήθεια της φτώχιας (χωρίς
αυτό να σημαίνει πως είναι και επιθυμητό για τον λαό, απλά θα φανεί σαν την μόνη
λύση), και η νδ τάιζε ψέυτικες υποσχέσεις στον λαό με πράγματα τα οποία δεν θα
γινόντουσαν ποτέ...θέλω να δώ τα ποσοστά τους πάλι μετά απο ένα μήνα...εγώ πλέον
δεν πιστεύω τπτ άλλο πλέον. είμαστε καταδικασμένοι, στο να μας διοικούν άχρηστοι,
οι οποίοι τα κάνουν όλα για την καρέκλα και τπτ άλλο...
sympether with chiefτης
σε 2 μηνες θα γραφετε οχι στην ψηφο ,αποχη,μαυρο κλπ...
κλασικο παραδειγμα της ελληνικης κοινωνιας που χτυπιεται δεξια και αριστερα(μαλλον αριστερα οχι συμφωνα με τα γραφομενα εδω) σαν καρυδοτσουφλο περιμενοντας οπως οι χαρτογιακαδες στις οθονες των χρηματηστηριακων γραφειων????οεο να βλεπουν θετικα προσημα για να τσεπωσουν αερα κοπανιστο....
Ξαφνικα οι πολιτικες αναλυσεις επιτελους πηραν την αρμοζουσα θεση σε ολη την επικρατεια ,καποιους μηνες πριν δεν ακουγε ειδησεις ο Ελληνας να μην χαλαει την διαθεση του ολα αυτα ηταν αγνωστα
μετα και απο τα ευχολογια για Πασοκ-Νδ-Λαος-Κκε-Συνασπ ειμαστε σιγουροι πια ,η ζωη συνεχιζετε καλη εβδομαδα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
bill_m3 (07-11-11), katsaraios (07-11-11), nikos1400 (07-11-11), Vasilis (07-11-11)