_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
gkaras (07-11-11)
Vasilis (07-11-11)
Σε τι χώρα ζούμε...
Ο GAP παίρνει τη σκυτάλη από το Playstationάκια, εκτοξεύει τα spreads με τις ανόητες δηλώσεις του σε συνδυασμό με το 'βαθύ λαρύγγι' που ποτέ δε μάθαμε ποιος ήταν, μας πάει στο ΔΝΤ, μας πηδάει στους φόρους 2 χρόνια, μας έχει καταντήσει μανιοκαταθλιπτικούς και λίγο πριν μπούμε σε τροχιά τα κάνει ξανά πουτ@ν@.
Ο Σαχλαμαράς κάνει στείρα αντιπολίτευση έως ότου φάει γερό χέσιμο από τη Merkel και αναγκαστεί να αποδεχθεί την ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. Εν συνεχεία αρνείται να συναινέσει σε προσωρινή κυβέρνηση συνεργασίας μέχρις ότου ξαναφάει τρελό χέσιμο από τους Ευρωπαίους, οπότε και υποκύπτει. Βαράτε με κι ας κλαίω.
Η Παπαρήγα έχει μείνει στην εποχή του Μπρέζνιεφ.
Ο Τσίπρας έχει καταντήσει ο Μητσοτάκης της Αριστεράς.
Ντόρα και Κουβέλης δεν αξίζουν καν σχολιασμού.
Ο Καραντζαφέρης ξέρει μόνο να κάνει εξυπνακίστικες ανακοινώσεις περί σπουδαρχίδηδων.
Ο Καρούλιας είναι πιο διακοσμητικός κι από Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Πριν λίγο ακυρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών λόγω ασυμφωνίας της αριστεράς. Περίμενε ποτέ κανείς να συμφωνήσει η αριστερά?
Όλη αυτή η ιστορία έχει καταντήσει μια αηδία. Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ' αυτή την κατάσταση. ΒΑ ΡΕ ΘΗ ΚΑ ΜΕ.
Στον εαυτό μου που τους ψήφιζε τόσα χρόνια, αφιερώνω την Ωδή στον μ@λ@κ@.
Αγαπω Παπαδημο.
Νομιζω πως ειναι ο σωστος για κατι τετοιο.
Εχει αισθηση της καταστασης λογω εμπειριας και τουλαχιστον οι ξενοι θα βλεπουν και μια φατσα που ξερουν τι καπνο φουμαρει.
Μονο θεμα μου ειναι οτι μετα απο αυτο θα πρεπει να πληρωνουμε ενα ακομα συνταξιουχο πρωθυπουργο.
Δεν θελω να ειμαι μηδενιστης, αλλα ποια αραγε ειναι η πραγματικη του "εξουσια" επανω στα θεματα που θα αναλαβει να περαιωσει;
Τεσπα, χαμπεμους παπαμ, και παμε παρακατω.
Καλη βδομαδα.
S8N (07-11-11)
Δηλαδη τωρα που υπαρχει κυβερνηση Πασοκ ΝΔ, αξιωματικη αντιπολιτευση ειναι το ΚΚΕ;
Κάτσε να δούμε Σταμάτη......γιατι τα λαμόγια δεν του έδωσαν καθόλου ευχέρεια χειρισμών στην κυβέρνηση.....υπέγραψαν ένα χαρτί για το τι θα κάνει η κυβέρνηση "εθνικής ανάγκης", και τον τοποθέτησαν.......στο μόνο που βασίζονται, ειναι ότι σαν άνθρωπος που ξέρει άο οικονομία, ιιιιισως κάνει κάτι για την μαμημενη την ανάπτυξη