Έτσι ακριβώς γεμάτος μ'αυτές τις λωρίδες ήταν ο ουρανός σήμερα πάνω απο την Αράχωβα....
Έτσι ακριβώς γεμάτος μ'αυτές τις λωρίδες ήταν ο ουρανός σήμερα πάνω απο την Αράχωβα....
Διάβασε για το σύστημα HAARP και το πως η λειτουργία του εξαρτάται από την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα.
silent (06-11-11)
z3 2.2 (06-11-11)
Εχουμε και λεμε.Ο Λιακοπουλος υπηρξε καθηγητης μου σε γνωστο φροντιστιριακο οργανισμο .Ημουν ηδη αποφοιτος και ξαναδιαν πανελλαδικες για να περασω Θεσσαλονικη.
Ως φυσικος-φροντιστης ηταν δυνατος και μεθοδικος. Ως ανθρωπος και παιδαγωγος υπηρξε και μαλλον εξακολουθει να ειναι μεγας μπαρουφας και παλαμουτης. Ο ανθρωπος εχει διδακτορικο στο παλαμουτι στη μπαρουφα και στο ψεμα. Ειναι κουμπαρος του καρατζαφυρερ συμπτωματικα.
Για το θεμα των αεροψεκασμων: Εχω συμφοιτητη ο οποιος εργαζεται σε αναλογη εταιρεια ως συντηρητης του ηλεκτρονικου εξοπλισμου.
Σε ερωτηση μου τι σκ@τα μας πετατε απο εκει πανω ρε Γιαννη, η απαντηση του ηταν ψεκαζουμε αβλαβη υλικα για να μπορεσουν να κανουν προβλεψη οι στρατιωτικες μετεωρολογικες υπηρεσιες.
Τωρα αν με παραμυθιαζε και μου εκρυβε κατι η τον εχουν παραμυθιασει κι αυτον δε ξερω.
m-power_01 (06-11-11)
Nick bmwlover (06-11-11)
Κωνσταντίνος (06-11-11)