Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχουμε και λεμε.Ο Λιακοπουλος υπηρξε καθηγητης μου σε γνωστο φροντιστιριακο οργανισμο .Ημουν ηδη αποφοιτος και ξαναδιαν πανελλαδικες για να περασω Θεσσαλονικη.
    Ως φυσικος-φροντιστης ηταν δυνατος και μεθοδικος. Ως ανθρωπος και παιδαγωγος υπηρξε και μαλλον εξακολουθει να ειναι μεγας μπαρουφας και παλαμουτης. Ο ανθρωπος εχει διδακτορικο στο παλαμουτι στη μπαρουφα και στο ψεμα. Ειναι κουμπαρος του καρατζαφυρερ συμπτωματικα.
    Για το θεμα των αεροψεκασμων: Εχω συμφοιτητη ο οποιος εργαζεται σε αναλογη εταιρεια ως συντηρητης του ηλεκτρονικου εξοπλισμου.
    Σε ερωτηση μου τι σκ@τα μας πετατε απο εκει πανω ρε Γιαννη, η απαντηση του ηταν ψεκαζουμε αβλαβη υλικα για να μπορεσουν να κανουν προβλεψη οι στρατιωτικες μετεωρολογικες υπηρεσιες.
    Τωρα αν με παραμυθιαζε και μου εκρυβε κατι η τον εχουν παραμυθιασει κι αυτον δε ξερω.

2. The Following 4 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

nikos1400 (06-11-11), Ptboul (07-11-11), S8N (06-11-11), Vasilis (07-11-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε και λεμε.Ο Λιακοπουλος υπηρξε καθηγητης μου σε γνωστο φροντιστιριακο οργανισμο .Ημουν ηδη αποφοιτος και ξαναδιαν πανελλαδικες για να περασω Θεσσαλονικη.
    Ως φυσικος-φροντιστης ηταν δυνατος και μεθοδικος. Ως ανθρωπος και παιδαγωγος υπηρξε και μαλλον εξακολουθει να ειναι μεγας μπαρουφας και παλαμουτης. Ο ανθρωπος εχει διδακτορικο στο παλαμουτι στη μπαρουφα και στο ψεμα. Ειναι κουμπαρος του καρατζαφυρερ συμπτωματικα.
    Για το θεμα των αεροψεκασμων: Εχω συμφοιτητη ο οποιος εργαζεται σε αναλογη εταιρεια ως συντηρητης του ηλεκτρονικου εξοπλισμου.
    Σε ερωτηση μου τι σκ@τα μας πετατε απο εκει πανω ρε Γιαννη, η απαντηση του ηταν ψεκαζουμε αβλαβη υλικα για να μπορεσουν να κανουν προβλεψη οι στρατιωτικες μετεωρολογικες υπηρεσιες.
    Τωρα αν με παραμυθιαζε και μου εκρυβε κατι η τον εχουν παραμυθιασει κι αυτον δε ξερω.
    αυτο ξεχνα το...και μην ρωτησεις το γιατι, δεν μπορω να απαντησω.
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

4. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

Nick bmwlover (06-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο ξεχνα το...και μην ρωτησεις το γιατι, δεν μπορω να απαντησω.
    δε θα ρωτησω τιποτα αλλα για παραδειγμα στην αεροπορια υπηρετησα και ειχα παρε δωσε (ελαχιστο βεβαια) με τους μετεορολογους στη 110 ΠΜ και οι ανθρωποι ηταν σοβαροι και δεν ειχαν καμια σχεση με τον Τζον Γουειν η με το Λι Μαρβιν η με τη cia και λοιπες μασωνικες οργανωσεις.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε θα ρωτησω τιποτα αλλα για παραδειγμα στην αεροπορια υπηρετησα και ειχα παρε δωσε (ελαχιστο βεβαια) με τους μετεορολογους στη 110 ΠΜ και οι ανθρωποι ηταν σοβαροι και δεν ειχαν καμια σχεση με τον Τζον Γουειν η με το Λι Μαρβιν η με τη cia και λοιπες μασωνικες οργανωσεις.
    σωστος...ομως δεν εχουν σχεση και με αεροψεκασμους ε ?
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστος...ομως δεν εχουν σχεση και με αεροψεκασμους ε ?
    αυτοι που γνωρισα εγω: καμια.
    εγω απλα αναφερα στοιχομυθια αναμεσα σε μενα και σε συμφοιτητη μου.
    Ποια ειναι η θεση μου για το θεμα; φαινεται κι απο την αποψη μου για τους Λιακοπουλους.
    Μπορει τα αεροπλανα να ραντιζουν και για τα παρασιτικα εντομα.Το αποκλειεις;
    Μπορει οντως να ραντιζουν και για μετεωρολογικη προβλεψη η οποια μαλλον δεν εχει σχεση με το στρατο(ασχετα με το τι λεει ο Γιαννης).

Αν ραντιζαν για να μας ξεκανουν η για να μας αποβλακωσουν απλα δε θα το βλεπαμε.Θα ηταν διακριτικοι και μελετημενοι.

8. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

halkida116mpack (07-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP