οποιος εχει εμπιστοσυνη σε καποιον προγραμματιστη οτι μπορει να αναλαβει εναν τετοιο επαναπρογραμματισμο! Η εγκατασταση δεν ειναι τιποτα αν ξερεις, και το κομπρεσσορακι ειναι αξιοπιστο...
οποιος εχει εμπιστοσυνη σε καποιον προγραμματιστη οτι μπορει να αναλαβει εναν τετοιο επαναπρογραμματισμο! Η εγκατασταση δεν ειναι τιποτα αν ξερεις, και το κομπρεσσορακι ειναι αξιοπιστο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 03-02-10 στις 11:49
Εννοειται οτι υπαρχει πτωση...είτε με i/c είτε χωρις! Με i/c τα πραγματα γινονται καλυτερα...Απλα ειπα οτι δεν κινδυνευει το μοτερ σε τοσο χαμηλη πιεση!
Γιαννη ο λογος που δεν βγαζουν δεν ειναι οτι δεν μπορουν... Λες να μπορουν Να βγαζουν για Μ με S μοτερ και να μην μπορουν για ενα ταπεινο Ν. Ο λογος ειναι οτι ακομα και για τα 6κυλινδρα που ειχαν βγαλει δεν πουλησαν... Το κοστος παραγωγης τους ,σχεδιασμου και εξελιξης του ειναι μεγαλο... Σε συνδιασμο με την μικρη ζητηση ,η τιμη λιανικης θα ταξιδευε στον Θεο!!! Αυτα δεν στα λεω απο το κεφαλι μου...Τα ακουσα με τα αυτακια μου το Πασχα στο Aachen απο τους ιδιους τους ανθρωπους του schnitzer στα κεντρικα τους! Μου ειπαν οτι πλεον μηχανικες αναβαθμισεις θα βγαζουν μονο για τα τουρμπατα ,που με ενα προγραμμα μονο ,παιρνεις αλογα...και η τιμη του ειναι προσγειωμενη!
Αυτοί εδώ https://www.arma-racing.com/product_1_1.php?catId=249 το έκαναν όμως η Μαλαισία είναι στην άλλη μεριά του κόσμου!!!![]()
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?