Τον ρωτησα αν μπορω να το βγαλω τελειως, αφου μερικα φορανε τον ιδιο κινητηρα χωρις αυτο επανω με μονη διαφορα την νορμα καυσαεριων. Μου ειπε πως δεν θα δουλεψει, αλλα αυτο που λες εχει μια βαση. Θα ρωτησω ποσο αναιμακτο θα ειναι αυτο για την αξιοπιστια του κινητηρα μετα γιατι αυτος μου τα παρουσιασε λιγο δραματικα. Βεβαια μου ειπε για μια γενναιοδωρη εκπτωση που υπαρχει περιπτωση να μας κανει η μαμα bmw αν δωσουμε τον αριθμο πλαισιου και η τιμη μπορει να πεσει μεχρι και 1.000 ευρω. οπως και να εχει αργει ακομα αυτο, σε 2-3 χρονια που θα το χρειαστω μπορει να εχουν πεσει ουτως ή αλλως οι τιμες οπως μου ανεφερε ο μηχανικος.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Σιγά μην έρθει και με ελικόπτερο η Greenpeace, σου απαγάγει ΟΛΑ τα μέλη της οικογένειας και στα επιστρέψει ΜΟΝΟ αν αλλάξεις με ΓΝΗΣΙΟ φίλτρο.
Ναι μπορεί να βγάλει καμιά λυχνία ή κάποια ένδειξη, να μπει σε safe mode ξέρω γω να σε ταράξει στα λαμπάκια, αλλά να πηγαίνει με 30 χλμ.
Ή το ΑΛΛΟ το διαμάντι, αυτή την έρμη την τουρμπίνα ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ρε φίλε του είπες; Τι πήραμε; Αμάξι ρόμποκοπ;
Και δλδ η BMW κόβει 1100¤ μόνο αν δώσεις αριθμό πλαισίου; Είναι σα να ρωτάς : δλδ με το κούρεμα μας χάρισαν το 50%;;
Βρες κάποιον είτε να στο καθαρίσει ή να το καταργήσεις.
Ψάξε και στο ebay.
120ie87 (05-02-12)
Yep![]()
BILL007 (03-11-11)
Επαναφερω αυτο το θεμα γιατι αφενος εχω νεοτερα, εφετερου θελω την γνωμη σας.
Οντως, οπως πολυ σωστα εγραψαν πολλοι, τα φιλτρα καθαριζονται και λειτουργουν κανονικοτατα, χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Ρωτησα πολλους εξιδικευμενους στην περιοχη μου αλλα και Αθηνα και ολοι αυτο μου ειπαν.
Το αλλο ομως.. Πηγα χτες σε εξιδικευμενο να αλλαξω την βοηθητικη αντλια νερου που ειχε βγαλει βλαβη και να τσεκαρω την μοναδα διαχειρισης προαναφλεξης. Για την πρωτη μου ειπε ο μηχανικος πως δεν αξιζει να την αλλαξω, ολα τα πενταρια που εχουν, ειναι και σε αυτα χαλασμενη και πως δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο στην λειτουργια του αυτοκινητου. Ειναι ηλεκτρικη και δουλευει μονο πριν παρει μπροστα το αυτοκινητο (δεν καταλαβα τι ακριβως κανει). Δεν υπαρχει λογος να αλλαχτει αφου η απουσια της δεν επιβαρυνει την δουλεια της κυριας αντλιας. ΙΣΧΥΕΙ ή θα παρω και την κυρια στα χερια;;;
Οσο για την μοναδα διαχειρισης προαναφλεξης μαλλον εβγαλε την βλαβη λογω ελλειψης ισχυος της μπαταριας (40%, ειναι η μαμα), οποτε ουτε αυτην την αλλαζω.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
BILL007 (03-12-11)