παιδιά απλά.
όποιος πιστεύει πως η κατάσταση έφτασε εδώ απο τους πολίτες και τους ελεύθερους
επαγγελματίες, απλά δε ξέρει τι του γίνεται...λόγος του τι γίνεται και συμβαίνει, είναι
όλοι αυτοί οι κάφροι οι οποίοι κυβερνάν μαζί με τους άλλους κάφρους στη καφετέρεια
που περιμένουν απο το μπαμπά τους να φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να τους βολέψει
κάπου σε κάποια θέση μέσω κάποιου γνωστού που έχει ένα φίλο ο οποίος φίλος έχει ένα
ξάδερφο γραμματέα σε κάποια υπηρεσία.
τέλος... ο δημόσιος τομέας επί σειρά ετών στραγγίζει τον ιδιωτικό χωρίς να προσφέρει
τπτ απολύτως παρά μόνο να ζητάει όλο και πιο πολά και να κατηγορεί και για φοροδιαφυγή.
μη μου πείτε για γιατρούς και δικηγόρους γιατί είναι το ένα τις χιλίοις, σε σχέση με τους
υπόλοιπους επαγγελματίες.
και θα μιλήσω προσωπικά για τη δική μου επιχήρηση. στο 2009 δικά μας λεφτά πέταξαν
πάνω απο 260.000 για να πληρώνουμε ακάλυπτες επιταγές άλλων. στο 2010 μόλις και
ακόμα δεν άρχισε η χρονιά είχαμε 37.000.
το κράτος τι κάνει για αυτά με την ανεγξέλεκτη διακίνηση επιταγών που υπάρχει σήμερα??? που συνεχίζουν και βγάζουν μπλόκ σε άτομα που είναι περασμένα στον τυρεσεία??? γιατί το κράτος δεν καταργεί τον νόμο 199 που τον έχουν μάθει μέχρι
και τα περίπτερα και σου δίνουν το πιστόλι με το χαρτί του νόμου???
ρύθμιση το ίκα γιατί δεν κάνει για τα ένσημα για τα μειωμένα ωράρια(μα ρε βλάκες αμα δεν κάνετε ρύθμιση θα αναγκαστώ να απολύσω και τότε δε θα το εισπράξετε καθόλου
το ένσημο)???γιατί να πληρώνω δημοτικά τέλη όταν αναγκάζομαι να πληρώνω ενοίκιο
απο εταιρεία για κάδους για τα απορίματα μου και να πληρώνω επιπλέον για το κάθε
άδειασμα, όπως επίσεις και ο μηδενικός φωτισμός του κεντρικού δρόμου που βρίσκεται
το εργοστάσιο μου.
γιατί να επιδοτείς τους εμπόρους να εισάγουν εμπορεύματα απο τρίτες χώρες και τους
αφήνεις να καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και να την διώχνεις απο τον χάρτη της ελλάδος???
γιατί να αφήνουν τους αγρότες να κάνουν όλη αυτή την φασαρία και να μένουν όλες μας οι παραδόσεις πίσω τρενάροντας μεγάλα ποσά τα οποία είναι σωτήρια αυτές τις δύσκολες μέρες???
αυτοί γιατί να συζητιέται να πάρουν λεφτά και εμείς που παθαίνουμε ζημιά απο το πουθενά να μένουμε στο έλεος των εξελήξεων???
που είναι τα έργα και οι υπηρεσίες που τόσα χρόνια πληρώνουμε, που ενώ μετά απο
τόσα χρόνια ενώ υποτίθετε πως η ζωή μας έπρεπε να είναι τρείς φορές πιο εύκολη
να έχει γίνει 50 φορές πιο δύσκολή???
γιατί γενικά ρε κ@ριόληδες να σας πληρώνουμε με το έτσι θέλω??? πια η λογική ρεεεεεε. τι θα πεί μαυρο χρήμα??? τη στιγμή που νταβατζιλίκι μας παίρνετε τα βρακιά???
πωπω πολύ χολή ρε γμτ. να δείς που οι γονείς θα αναγκαστούν να κόψουν το
χαρτζηλίκι στα παιδιά τους γιατί τα ίδια τα παιδιά θα πρέπει να έχουν ταμειακή μηχανή
και να κόβουν απόδείξεις για αυτά που τους δίνουν οι γονείς τους και να δηλώνουν
ετήσιο πατρικό εισόδημα...
υγ. όλη η ελλάδα στηρίζεται απο τον ιδιωτικό τομέα. είναι γεγονός και τέλος. όποιος
νομίζει το αντίθετο μάλον δε ξέρει τι του γίνεται...

Απάντηση με παράθεση