εγώ δεν καταλαβαίνω πολά πράγματα πάντως...
1) γιατί δεν αναγγέλθηκε εξαρχής δημοψήφισμα για την έλευση του δντ στην χώρα μας
αφού είναι τόσο δημοκρατικός τύπος ο πρωθυπουργός.
2) γιατί φωνάζουν και ωρείονται τα υπόλοιπα κόμματα, αφού και οι ίδιοι λένε ότι θα το
καταψηφίσουν. το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και με ένα δημοψήφισμα. άρα που είναι το
πρόβλημα???το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε, και θα γίνει το δικό τους.
3) γιατί στα καλά καθούμενα ενό ο πρωθυπουργός επί δύο χρόνια κάνει όλα τα κέφια των
ξένων, και υσχηρίζεται ότι η νέα δανειακή σύμβαση είναι Η ευκαιρεία, εναντιώνεται μαζί
τους τόσο απλά και απότομα???
4) ποια θα είναι τα αποτελέσματα μιας θετικής ψήφισης, και ποια μιας αρνητικής???είναι
δυνατόν να σταλεί ένα ολόκληρο έθνος να ψηφίσει για κάτι το οποίο δεν έχει καμμία
μα καμμία ιδέα του τι μπορεί να επακολουθήσει???
5) γιατί τα έντερα του βενιζέλου γίνανε κολιές με αποτέλεσμα να είναι στο νοσοκομείο μετά
τα χθεσινά???
6) γιατί ενώ έβαλε την υπογραφή του ότι θα κάνει το παν για να περάσει την νέα δανειακή
σύμβαση εξαπατά τα υπογεγραμμένα έγγραφα???
7) τα υπόλοιπα στελέχη τι γνώμη έχουν???θέλω να πώ, η υφιπουργός εξωτερικών εχθές
στην εκπομπή του χατζηνικολάου, είχε επιχειρηματολογία σχετικά με την απόφαση του
πρωθυπουργού...πράγμα που σημαίνει, ότι το έχει δουλέψει στο μυαλό της. απο την
άλλη, είχαμε την παραίτηση του ρομπόπουλου, η οποία εμένα μου δείχνει πλέον ότι δεν
αφορούσε μόνο την υπερψήφιση του καινούριο νομοσχεδίου. φυσικά είχαμε και την
διαγραφή της κατσέλη, που επίσεις πλέον δεν πιστεύω πως καταψήφισε για τον λόγο
που καταψήφισε, αλλά για να διαγραφεί...
τελικά μου φαίνεται ότι την βάρκα την κάτσαμε πραγματικά αυτή την φορά...μάλον αυτό
που είπε ο στάθης, χοντρά χοντρά πρέπει να κάνουμε όλοι μας...ας βάλουμε τα κλάματα.