Εαν, λεμε ΕΑΝ εδινα το si, και περι τα 15-18.οοο για ενα 320 diesel (το τελευταιο facelift, με τα 184 αλαγα), του κουτιου, ποια θα ηταν η αποψη σας ?
122 ευρω τελη το 320d, και τα λιγοτερο απο τα μισα χρηματα σε καταναλωση, + 2 χρονια εγγυηση (σαν καινουργιο).
Για πειτε...
με τέτοια κατανάλωση που έχει το si σου θα το πάρω εγώ!
8,9/100 δεν έχει ξαναγίνει
όσο για τις τιμές που αναφέρεις αν θες να το δώσεις που και πάλι πολύ αμφιβάλλω αν θα βρεθεί αγοραστής για 2.000 κυβικά θα πρέπει να το ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, μιλάμε για 13-15.000 και πάλι αμφιβάλλω
Εντος της εβδομαδος θα υπαρξουν εξελιξεις...
Επι του παροντος, εχουμε ... ομερτα.... ;-)
φιλε βαλτα κατω ολα!βαλε κατω βαλε ποσα θα παρεις βαλε ποσα θα δωσεις και δες τι σε συμφερει.γιατι μπορει παρα τη μεγαλη καταναλωση να θες καμια 10 ετια για να κανεις αποσβεση...
οσο για το diesel ειναι μονοδρομος για σενα
Για εμένα είναι τεράστιο λάθος να δώσεις το si και να πάρεις ένα 320d.
Πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό κινητήρα και θα σου κοστίσει 15.000+ ευρώ να το αποκτήσεις, χρήματα που αν τα κρατήσεις κάνεις ανετότατα απόσβεση σε σχέση με τα αυξημένα τέλη και την κατανάλωση του si σου.
Πόσο μάλλον όταν έχεις και τόσο καλή κατανάλωση, ούτε σε 5-6 χρόνια δεν θα έχεις αποσβέσει.
Επίσης, 13.000 ευρώ είναι τραγικά μικρό ποσό και μόνο γι'αυτό δεν θα σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση να δώσω το αμάξι μου.
Προτιμώ να το κρατήσω χωρίς πινακίδες και να το γυαλίζω όλη μέρα, παρά να "χαρίσω" κάτι που μου στοίχισε πριν 3-4 χρόνια 3πλασια χρήματα.
Ξέρω πολύ καλά που κυμαίνονται δυστυχώς οι τιμές, αλλά θεωρώ κοροϊδία να πουλήσω τόσο χαμηλά, αφού τα λεφτά που χάνω δεν θα τα πάρω πίσω με την καμία, πόσο μάλλον όταν λες να προσθέσεις 15.000+ ευρώ!
Ξανασκέψου το.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
ghost-rider (29-10-11), Monsta (29-10-11), PANOS-E60 (29-10-11), Stathis (29-10-11), Vasilis (29-10-11)
Αν αφησουμε στην ακρη την καταναλωση (καπου 4000 σε ευρω τον χρονο), τα τελη κυκλοφοριας συν το χαρατσι (αλλα 1000) ευρω, μπορει κανεις να πει ποσο θα μου κοστισει το si σε σερβις και ανταλλακτικα για τα επομενα 125.000 χλμ (στην επομενη 5ετια δλδ) ???
Και δεν λεω απο τα 0 στα 125.000, αλλα απο τα 133 που ειναι τωρα στα 250....
Εγω εκτιμω πολλα, πολλα περισσοτερα τουλαχιστον απο ενα οποιοδηποτε καινουριο...
η λογικη αυτο λεει... οποτε μπαινεις στο κλασσικο τρυπακι "λογικη vs συναισθημα"
αν δεν εχεις καποιο συναισθηματικο δεσιμο με το αμαξι ισως συμφερει να το δωσεις. Δεν εχω απρακολουθησει αν το πηρες καινουριο, αλλα πολυ πιθανο αν εχεις συμβιωσει μαζι του για 130000χλμ να εχει κορεστει η σχεση σας.
μην το δωσεις ομως και το μετανιωσεις γιατι εκει ειναι οντως μλκια...