Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια μισο λεπτο...

και μιλαω συμφωνα με αυτα που καταλαβαινω διαβαζοντας...

δλδ να βγουμε απο το ευρω;να πουμε δεν γουσταρουμε και αντε γεια;;

δλδ την επομενη μερα να ειμαστε ολοι ανεργοι;;;εδω με αυτα που γινονται και ηδη αρκετος κοσμος εχει χασει την δουλεια του..
    να χασουμε αυτα που μας χρωστανε,να ξεπουλησουμε τσαμπα οτι εχουμε δικο μας γιατι τον πρωτο καιρο θα γινει αλλαλουμ...δεν το καταλαβαινω ειλικρινα!

τα 500 ευρω συνταξη...για οσο υπαρχουν να γινουν 0;;;

γιατι απο οσο ξερουν αυτος που πτωχευει δεν μπορει πλεον να κανει τιποτα στο ονομα του,και αν παει να κανει οτι βγαζει θα ξεπληρωνει το χρεος του και αφου ξεπληρωσει ειναι πανετοιμος για μια καινουργια αρχη

γιατι αν πραγματικα πουμε "αντε γεια" και ας λενε ολοι το μακρυ και το κοντο τους πολιτικοι ,οικονομολογοι κλπ εγω αυτο που βλεπω με τα ματακια μου ειναι οτι θα γινει μακελιο!!!!

διαβαζω για το χρεος που κουρευτηκε μπλα μπλα μπλα....το προβλημα ειναι τωρα γιατι δεν το κανανε νωριτερα....ημαρτον...απο οτι καταλαβα τουλαχιστον...αν πηγαιναμε μονοι μας με τσαμπουκα του στυλ μαγκακια αυτα ειναι εχετε παρει ηδη πολλα και τερμα...θα λεγανε και αυτοι (γιατι το πανω χερι αυτοι το εχουν ειτε θελουμε να το χωνεψουμε ειτε οχι!!) οκ ελληνες πηγαιντε αλλου για λεφτα(και μην μου πει κανενας για κινες και ρωσιες γιατι και αυτοι δεν θα τα δινανε ετσι τα λεφτα τους χωρις ανταλαγμα) τοτε λοιπον θα υπηρχε πραγματικο προβλημα!!!! ενω τωρα ειναι εθελοντικο δλδ τι;;; μαγκωσαν οτι μαγκωσαν οι μαγκες αλλα επειδη δεν παει αλλο αυτος ο τροπος η βρηκαν να χτυπησουν αλλου σου λενε δεν γαμιετε αφου ουτως η αλλως το κεφαλαιο μας το εχουμε παρει στο 500πλασιο ας κανουμε κουρεμα......αλλα ειξναι ελαφρυνση οπως και να εχει...γιατι αν γουσταρανε σου λεγανε οχι και ας χτυπιοτανε το τριο καβαλιερος οσο ηθελε!!!

η διαφορα των 2 μεγαλων κομματων ειναι οτι ο γιωργακης δεν μπορει η οτιδηποτε αλλο(αχρηστος) να φερει αναπτυξη ενω ο αντωνακης λλει εγω μπορω!!!! τα μετρα θα παραμεινουν ως εχει και θα προστεθουν και τα υπολοιπα απο τα μνημονια και μεσοπροθεσμα.....

εν ολιγης θελω να πω οτι πιστευω οτι ολες τις χωρες τις κανουν οτι θελουν και τους λενε απλα ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ....η συμορφωνεσαι(ποσες φορες γελαγα που εβλεπα 5 εργατες του δημου να δουλευει ο ενας και οι αλλοι 4 να κοιτανε) η βγαλτα περα μονος σου.....φυσικα θα σου δανεισουμε με το αζημιωτο(σαμπως δεν γινετε νομιμα και με τις τραπεζες τωρα

δεν φωναζω οτι εξοργιζομαι για τις μετταρυθμισεις και τα μετρα πρεπει να γινουν και θα γινουν....ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ γιατι δεν ΑΜΟΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑ να υπαρξει αναπτυξη ωστε ναι τοτε να πληρωσουμε και φορους και τα παντα!!!!ριχτε χρημα στην αγορα ρε αχρηστοι να βρει ο κοσμος δουλιτσα και να τα κουτσοφερνουμε βολτα και ΟΛΑ θα γινουν!!!!

γελαω επισης και με το δουλεμα που τους ριχνει η κυβερνηση οτι θα γινουν εκλογες και θα ζητησουν 180 ψηφους για την νεα δανειακη συμβαση κλπ κλπ κλπ...αν καταλαβα και παλι καλα λογω οτι ειναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ και να ψηφισουν 10 ατομα δεν τρεχει καστανο!!!!!

αυτη ειναι η δικη μου σκεψη και μονο! μπορει να ειμαι λαθος αλλα μπορει να ειμαι και σωστος!!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

Kostas_1 (29-10-11), S8N (28-10-11), Stamatis (28-10-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP