Σελίδα 34 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    είμαστε απλά ανίκανοι.

Αυτό ας το βάλει κάποιος στην υπογραφή του. Η δική μου είναι πηγμένη.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    η επιστροφη του χρεους ως ποσοστο του αεπ (120%) θα παει στα επιπεδα του 2009.
    στην πραγματικοτητα το μεσο βιοτικο επιπεδο θα υποχωρησει κατα 38% σε σχεση με το 2009 (σημερα εχει υποχωρησει μονο κατα 18%).
    οποτε εχουμε δρομο ακομα για τον πατο του βαρελιου...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ που τα λέμε ρε φίλε...
    το θέμα όμως είναι αν μπορείς να ζείς με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρεις
    το αίμα σου πίσω με την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών...και λέω ελπίδα, γιατί
    μπορεί να μην γίνει και ποτέ, τα χρόνια να περνάνε, και να ζείς μια στασιμότητα, την
    στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα. πέρα απο μια πολύ
    μεγάλη μούτζα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. στο κάτω
    κάτω, οι απεργείες και όλα αυτά, απέδειξαν πλέον ότι μόνο η ζωή μας γίνεται
    δυσκολότερη, και χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. στο τέλος πάλι όλοι
    μας καλούμαστε να πληρώσουμε.
    θωμα...ειμαι εναντια σε οποιασδηποτε απεργια και καταληψη! γνωριζω πολυ καλα...οτι μονο δεινα μπορει να προσφερει , μια τετοια ενεργεια! ειμαι ομως υπερ στο να μπουμε στην βουλη και να δωσουμε το μυνημα οτι η ελλαδα δεν πωλητε! θα μου πεις οτι ετσι καταλυεται η δημοκρατια στην χωρα! ποια δημοκρατια??? δεν νιωθω ελευθερος...δεν νιωθω πολιτης μιας χωρας που εχει ως πολιτευμα της , την δημοκρατια! χρονια τωρα ..καταλυουν καθε εννοια δημοκρατιας,,,δεν εχω ζησει την χουντα οπως την εζησαν οι μεγαλυτεροι...αλλα αυτο το καθεστως τρομου που ζει ο ελληνας πολιτης με την αμφιβολια για το μελλον...ουτε στην τουρκοκρατια δεν πρεπει να το εζησε! σκυβουμε το κεφαλι...και μας πατανε στην πλατη,...στυγνα και εκβιαστικα...μας ζητανε ολο και περισσοτερα...μεχρι να μην εχουμε τιποτα αλλο...ωστε να τους δωσουμε αυτο πας απεμεινε...την αξιοπρεπεια μας και την εθνικη μας κυριαρχια! εγω ειμαι διαθετιμενος να χασω καθε μου περιουσια ...γιατι ειμαι αξιος να δουλεψω και να τα ξαναφτιαξω...την εθνικη μου κληρονομια., την θαλασσα μου, τα λιμανια ,τς πλουτο παραγωγικες πηγες, τους υδατινους πορους...πως θα τα ξαναπαρω πισω??????

4. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Vasilis (27-10-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω συμφωνουμε απολυτα. Αλλα οπως ειπες δεν θα τους αφησουν

Όπως είχε πει και ο Danny Glover στο Leathal Weapon I:

"....we both are faked".

6. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (27-10-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    θελω να δω κεφαλια κομμενα και σωματα παλουκωμενα στο συνταγμα!
    σιγα τα αιματα ρε "μοβορε" παγκανη!

προσωπικα θα μου αρκουσε να πανε ισοβια και να βγουν μονο πεθαμενοι, οπως π.χ. το δικαστηριο αποφασισε για τους πραξικοπηματίες.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς καμμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά, ούτε να την πω σε κανέναν προσωπικά.

Σήμερα τα ξημερώματα η χώρα (γιά μιά ακόμα φορά στην ιστορία της) ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ. Είτε φταίει ο ΓΑΠ, είτε ο φούφουτος, έχουμε ένα γεγονός αναμφισβήτητο διεθνώς. Οποιος δεν το κατάλαβε, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει να διαμαρτύρεται, να αξιώνει, να παλεύει γιά κεκτημένα, ακόμα και να κάνει επανάσταση, μόνος του ή με όσους συνοδοιπόρους βρει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βρει απέναντί του τα ΜΑΤ, αλλά τον κο Ραιχενμπαχ. Οσο λυπηρό και αν είναι αυτό, με αυτόν θα ζήσουμε πάνω από το κεφάλι μας πλέον. Και αυτός ο τύπος δεν παίρνει ούτε από εξυπνακίστικα, ούτε από παλικαρίστικα, ούτε από αριστερίστικα, ούτε από εθνικίστικα ...

Δεν συνιστώ σε κανέναν ούτε να πληρώσει, ούτε να μην πληρώσει. Προτείνω ο καθένας να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του πρώτα από όλα. Αν μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα πχ θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσει μιά τέτοια λεβεντιά, χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Συμφωνώ με όσους σκέφτονται τη δικαστική οδό, τα σχετικά κόστη άλλωστε είναι γνωστά σε όλους.

9. The Following 9 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (27-10-11), aristent (28-10-11), joseph (01-11-11), Monsta (27-10-11), nikos1400 (29-10-11), oldcarskickass (28-10-11), Stathis (27-10-11), Thomelef (27-10-11), Κωνσταντίνος (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα τα αιματα ρε "μοβορε" παγκανη!

προσωπικα θα μου αρκουσε να πανε ισοβια και να βγουν μονο πεθαμενοι, οπως π.χ. το δικαστηριο αποφασισε για τους πραξικοπηματίες.
    οχι αγορι μου...εμενα δεν μου φτανει απλα η φυλακη, να τους ταιζει κιολας το κρατος! θελω παραδειγματικη τιμωρια...ωστε να εχουν να θυμονται και οι μεταγενεστεροι! οσο για τον ορο ''μοβορε''...αληθεια ειναι, οταν λυσαω..σταματαω μονο οταν δω αιμα!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι δυσκολα χωρις ρευμα... τι να λεμε τωραμιας ωρας διακοπη γινεται και μας πιανει πανικος.
    Απο την αλλη εχω επιδικασμενες αποφασεις εφετειου αλλα και μια απο το ανωτατο ειδικο δικαστηριο για καταβολη αποζημιωσης (εργασιακα θεματα) τις οποιες το κρατος επιδεικτικα δεν εκτελει...
    ουτε ορεξη,ουτε χρημα,ουτε χρονο εχω για να διεκδικησω οτιδηποτε, θα πληρωσω σαν καλος μακακας που ειμαι.
    Αν η αντιδραση ηταν καθολικη του τυπου δεν πληρωνει κανεις τοτε κατι μπορουσε να ειχε γινει, κατα μονας (που ελεγαν και στο στρατο) απιδια μαντολες μπορει να κανει οποιοσδηποτε.
    Αλλα η ωρα δεν ειναι για αυτα,ειναι ωρα για χαρες και γιορτες, να γιορτασουμε τον θριαμβο της (ξανα) σωτηριας μας για τεταρτη φορα και την κριση που θα πληρωσουν οι τραπεζιτες με ιση και δικαιηηη κατανομη των βαρων.
    Ουστ ρε κοπροσκυλα,
    Αλαζονες χωρις φοβο θεου,χωρις φοβο λαου...
    τετοιο συναφι ας προσεξει μην εχει την τυχη του κανταφι...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostas_1 (27-10-11), Thomelef (27-10-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ω ρε κουρεμα !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

15. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (28-10-11), Konstantinos E60 (28-10-11), Kostas_1 (28-10-11)

Σελίδα 34 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP