Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!!
Τελικα οπως μου ειπαν καποια παιδια εδω αλλα και διαβαζω σε forum, τα υβριδικα εχουν πλεον πεθανει και απλα ξεστοκαρονται μεχρι να ερθουν τα ηλεκτρικα. Ασε που μετα ποιος θα αγορασει υβριδικο με 80.000 χλμ οταν θα θελω εγω να το δωσω. Οποτε παει η μια επιλογη.
Τα χρηματα που θα διεθεσω δεν θα ξεπερνουν τα 16.000 και τα κυβικα τα 1800. Μου ειπαν πολλα παιδια εδω πως υπαρχουν ευκαιριες λογω κρισης κλπ. Εγω δεν βλεπω και καμια τρελη ευκαιρια στο car. Μηπως πρεπει να ψαξω απο ιδιωτη στον δρομο να εχει πανω στο παρπριζ το γνωστο σηματακι 'πωλειται'?
Επειδη πολλοι μου ειπατε πως με τα χρηματα αυτα εχω πολλες επιλογες θα ηθελα να μου πειτε ελευθερα μερικες απο αυτες, αρκει να τηρει τις δυο παραπανω προυποθεσεις και να μην ειναι εντελως γυμνο απο εξοπλισμο.
Το auris δεν μου πολυγεμιζει το ματι σαν αυτοκινητο και αυτο που εχω βρει (diesel του 09 facelift) με το ζορι να κατεβει στα 15.000-15.500. Και σκεφτομαι... να δωσω τοσα χρηματα για ενα κουβαδακι απλα και μονο επειδη ειναι diesel??
Την αλλη εβδομαδα θα κατεβω Αθηνα, σε ποιες μαντρες να κοιταξω ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες να παρω γυρισμενα χλμ, στουκαρισμενα κλπ? Εχω δει κανα δω μεγαλες στις Κηφισου, αξιζουν?
*Κρυφοκοιταζω και insignia, passat cc, octavia 5, superb, αν καποιος δει ή ξερει καποιο καλο στα λεφτα που δινω ας μου πει!
edit: Βλεπω καποια απο τα παραπανω σε τιμες γυρω στα 17-17.500, να αρχισω να παιρνω τηλ ειτε εμπορους ειτε ιδιωτες που τα εχουν να ζητησω ψαλιδι ή ειναι θα ειναι μεγαλο το haircut που αξιωνω και θα με βρισουν?
Εγω παντως το δικο μου το ψαλιδισα ευκολα ενα χιλιαρικο απο την ηδη εξευτελιστικη τιμη που το ειχα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 26-10-11 στις 07:43
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος