Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 29

Θέμα: DIESEL H ΥΒΡΙΔΙΚΟ??

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειχα παρει το χοντα για 3 μερες οταν ψαχνοτανε η μανα μου.
    Απογοητευτικο σε ολες τις περιπτωσεις εκτος πολης.
    Εντος πολης ικανοποιητικο αλλα ενοχλητικο στις μανουβρες (ορατοτης μηδεν).
    Κατασκευη και χωροι ικανοποιητικοι αλλα με παραξενους θορυβους στις εγκαρσιες.

Το Αουρις ντηζελ δεν το ξερω.
    Αν κρινω ομως απο μια Κορολα εταιρικη που ειχα (οποτε την θυμομουν να την οδηγησω) ολα κουμπωναν οπως επρεπε, καλο σαζμαν, ελαφρυ τιμονι και το κλασικο "ψευτικο" feeling σε ολα τα πλαστικα και κουμπια (τα οποια ομως κρατανε μια ζωη).
    Παραπονο ειχα απο τον κλιματισμο, οπου οι θυριδες εκαναν θορυβο, οπως επισης και απο το καθισμα του οδηγου που ηταν αρκετα ψηλα.

Πιστευω να βοηθησα καπως.

2. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

strof (26-10-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την Πέμπτη που μας έρχεται- αν όλα πάνε καλά- αποχωρίζομαι το Ε90 μου αφολυ όπως είχα πει εξ αρχής δεν είχα καμία διάθεση να τους πληρώνω χωρίς λόγο και αφού δεν υπάρχει δυετρο αυτοκινητο η πωληση του ηταν μονοδρομος.
    Ψαχνω λοιπόν να βρω τον αντικαταστατη του και εχω κατασταλαξει στα εξης δυο-τρια αυτοκινητα.
    TOYOTA AURIS FACELIFT diesel 1,4 6ταχυτο ή το HONDA INSIGHT 1,3 υβριδικό.
    Το ποσο που εχω σκοπο να διαθεσω δεν πρεπει να ξεπερνα τα 16.000 ευρώ.
    Η χρηση που κανω πλεον ειναι καθημερινες μετακινησεις στην πολη ~20 χλμ την ημερα και κανα 2 ταξιδια τον χρονο. Εχω οικογενεια με ενα παιδι, 4 ετων.

Εσεις πιο θα επιλεγατε και γιατι??
    Απο τις επιλογες σου βλεπω οτι σκεφτεσαι για καινουριο..
    Για μενα, εφοσον ψαχνεσαι ουσιαστικα για μικρο αυτοκινητο πολης και εχεις να διαθεσεις το ποσο που λες κακως βλεπεις καινουρια.. Υπαρχουν απειρες περιπτωσεις-ευκαιριες.
    Καλυτερα να το ψαξεις εντατικα στο car καμια βδομαδα και πιστευω οτι θα γλυτωσεις πολλα. Με 10κ πιστευω θα βρεις καλο αυτοκινητο.

Οπως και να εχει καλη αναζητηση.

4. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

strof (26-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

πιστευω δεν αξιζει ασχοληθει κανεις ακομα με υβριδκο απο τι στιγμη που η τεχνολογια σε αυτον τον τομεα κανει αλματα.....ειναι τζαμπα λεφτα για μενα γιατι του χρονου θα δεις το ιδιο μοντελο με διπλασια αυτονομια σε καυσιμα καλυτερες ιπποδυναμεις και επιδοσεις....ειναι πανω στην εξελιξη τους τα υβριδικα....ενα πετρελαιακι ειναι οτι πρεπει..και επιδοσεις θα εχεις και ροπη και καταναλωση πολυ χαμηλη.....πιστευω χαμηλοτερη και απο το υβριδικο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 25-10-11 στις 11:51

6. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

strof (26-10-11)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

το αουρις ντιζελ ειναι και για μενα στα υποψηφια αυτοκινητα.......
    αν μπορεσω φυσικα να δοσω το δικο μου!!!!

8. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

strof (26-10-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

To ταβανι σου οσον αφορα κυβισμο,ποιο ειναι?

10. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

strof (26-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!!

Τελικα οπως μου ειπαν καποια παιδια εδω αλλα και διαβαζω σε forum, τα υβριδικα εχουν πλεον πεθανει και απλα ξεστοκαρονται μεχρι να ερθουν τα ηλεκτρικα. Ασε που μετα ποιος θα αγορασει υβριδικο με 80.000 χλμ οταν θα θελω εγω να το δωσω. Οποτε παει η μια επιλογη.

Τα χρηματα που θα διεθεσω δεν θα ξεπερνουν τα 16.000 και τα κυβικα τα 1800. Μου ειπαν πολλα παιδια εδω πως υπαρχουν ευκαιριες λογω κρισης κλπ. Εγω δεν βλεπω και καμια τρελη ευκαιρια στο car. Μηπως πρεπει να ψαξω απο ιδιωτη στον δρομο να εχει πανω στο παρπριζ το γνωστο σηματακι 'πωλειται'?

Επειδη πολλοι μου ειπατε πως με τα χρηματα αυτα εχω πολλες επιλογες θα ηθελα να μου πειτε ελευθερα μερικες απο αυτες, αρκει να τηρει τις δυο παραπανω προυποθεσεις και να μην ειναι εντελως γυμνο απο εξοπλισμο.

Το auris δεν μου πολυγεμιζει το ματι σαν αυτοκινητο και αυτο που εχω βρει (diesel του 09 facelift) με το ζορι να κατεβει στα 15.000-15.500. Και σκεφτομαι... να δωσω τοσα χρηματα για ενα κουβαδακι απλα και μονο επειδη ειναι diesel??

Την αλλη εβδομαδα θα κατεβω Αθηνα, σε ποιες μαντρες να κοιταξω ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες να παρω γυρισμενα χλμ, στουκαρισμενα κλπ? Εχω δει κανα δω μεγαλες στις Κηφισου, αξιζουν?

*Κρυφοκοιταζω και insignia, passat cc, octavia 5, superb, αν καποιος δει ή ξερει καποιο καλο στα λεφτα που δινω ας μου πει!
    edit: Βλεπω καποια απο τα παραπανω σε τιμες γυρω στα 17-17.500, να αρχισω να παιρνω τηλ ειτε εμπορους ειτε ιδιωτες που τα εχουν να ζητησω ψαλιδι ή ειναι θα ειναι μεγαλο το haircut που αξιωνω και θα με βρισουν?
    Εγω παντως το δικο μου το ψαλιδισα ευκολα ενα χιλιαρικο απο την ηδη εξευτελιστικη τιμη που το ειχα..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 26-10-11 στις 07:43
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!!

Τελικα οπως μου ειπαν καποια παιδια εδω αλλα και διαβαζω σε forum, τα υβριδικα εχουν πλεον πεθανει και απλα ξεστοκαρονται μεχρι να ερθουν τα ηλεκτρικα. Ασε που μετα ποιος θα αγορασει υβριδικο με 80.000 χλμ οταν θα θελω εγω να το δωσω. Οποτε παει η μια επιλογη.

Τα χρηματα που θα διεθεσω δεν θα ξεπερνουν τα 16.000 και τα κυβικα τα 1800. Μου ειπαν πολλα παιδια εδω πως υπαρχουν ευκαιριες λογω κρισης κλπ. Εγω δεν βλεπω και καμια τρελη ευκαιρια στο car. Μηπως πρεπει να ψαξω απο ιδιωτη στον δρομο να εχει πανω στο παρπριζ το γνωστο σηματακι 'πωλειται'?

Επειδη πολλοι μου ειπατε πως με τα χρηματα αυτα εχω πολλες επιλογες θα ηθελα να μου πειτε ελευθερα μερικες απο αυτες, αρκει να τηρει τις δυο παραπανω προυποθεσεις και να μην ειναι εντελως γυμνο απο εξοπλισμο.

Το auris δεν μου πολυγεμιζει το ματι σαν αυτοκινητο και αυτο που εχω βρει (diesel του 09 facelift) με το ζορι να κατεβει στα 15.000-15.500. Και σκεφτομαι... να δωσω τοσα χρηματα για ενα κουβαδακι απλα και μονο επειδη ειναι diesel??

Την αλλη εβδομαδα θα κατεβω Αθηνα, σε ποιες μαντρες να κοιταξω ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες να παρω γυρισμενα χλμ, στουκαρισμενα κλπ? Εχω δει κανα δω μεγαλες στις Κηφισου, αξιζουν?

*Κρυφοκοιταζω και insignia, passat cc, octavia 5, superb, αν καποιος δει ή ξερει καποιο καλο στα λεφτα που δινω ας μου πει!
    edit: Βλεπω καποια απο τα παραπανω σε τιμες γυρω στα 17-17.500, να αρχισω να παιρνω τηλ ειτε εμπορους ειτε ιδιωτες που τα εχουν να ζητησω ψαλιδι ή ειναι θα ειναι μεγαλο το haircut που αξιωνω και θα με βρισουν?
    Εγω παντως το δικο μου το ψαλιδισα ευκολα ενα χιλιαρικο απο την ηδη εξευτελιστικη τιμη που το ειχα..

Απο τις τιμες που βλεπεις στο car.. πχ....passat cc στα 19000χιλ.....πες του εσυ εχω 16000 τωρα μετρητα, και αμα δε κανει μπλονζον με αναποδη κλοτσια και σπασιμο της μεσης στον αερα για να τα πιασει....εμενα να με χεσεις.....
    Αυτες ειναι ολες τιμες για τα ματια...μπας και βρεθει το ''θυμα''......ειπαμε τωρα μιλαει το ζεστο χρημα....στα μετρητα απο 3000 και κατω θα ειναι η αντιπροσφορα που θα κανεις σε μαντρα..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

13. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

oldcarskickass (26-10-11), Ptboul (26-10-11), strof (26-10-11), Vasilis (29-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τις τιμες που βλεπεις στο car.. πχ....passat cc στα 19000χιλ.....πες του εσυ εχω 16000 τωρα μετρητα, και αμα δε κανει μπλονζον με αναποδη κλοτσια και σπασιμο της μεσης στον αερα για να τα πιασει....εμενα να με χεσεις.....
    Αυτες ειναι ολες τιμες για τα ματια...μπας και βρεθει το ''θυμα''......ειπαμε τωρα μιλαει το ζεστο χρημα....στα μετρητα απο 3000 και κατω θα ειναι η αντιπροσφορα που θα κανεις σε μαντρα..
    Θα το δοκιμασω και θα δω τα αποτελεσματα, ελπιζω να μην ακουσω μπινελικια. Παντως αυτος που πηρε το δικο μου, μου ειπε πως πηρε και σε αλλους που ειχαν ιδιο με εμενα (30 συνολο στο car) και το μονο καλυτερο που του εκαναν ηταν -500 απο τα 20.000 ευρω που το ειχαν την ωαρα που εγω απο τα 16.000 που το ειχα του εκοψα 1.000.

Aristent, gregory m///, asot ακουνε?? Επειδη εγω ειμαι λιγο ατσουμπαλος στα τηλεφωνα, ποιον θα κερασω καφεδακι να προσπαθησουμε απο κοινου???

15. The Following User Says Thank You to strof For This Useful Post:

aristent (29-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα το δοκιμασω και θα δω τα αποτελεσματα, ελπιζω να μην ακουσω μπινελικια. Παντως αυτος που πηρε το δικο μου, μου ειπε πως πηρε και σε αλλους που ειχαν ιδιο με εμενα (30 συνολο στο car) και το μονο καλυτερο που του εκαναν ηταν -500 απο τα 20.000 ευρω που το ειχαν την ωαρα που εγω απο τα 16.000 που το ειχα του εκοψα 1.000.

Aristent, gregory m///, asot ακουνε?? Επειδη εγω ειμαι λιγο ατσουμπαλος στα τηλεφωνα, ποιον θα κερασω καφεδακι να προσπαθησουμε απο κοινου???
    Οχι σε ιδιωτη...σε μαντρα......εκει θα κανεις το παζαρι με τα μετρητα.....σιγα μοη σου πει και τιποτα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1829130/

Γι αυτο ας πουμε ποιο καλο παιδι θα προσπαθησει??

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP