Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: Κατανάλωση Ε30,Ε36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    μέχρι 1000 ευρώ μάξιμουμ.
    Κοιτάω και παλια πουντο,ουνο κλπ.
    Όποια άλλη ιδέα ή εμπειρια ευπροσδεκτη!!
    Μιας και μιλάς για πούντο/ούνο κλπ, να προτείνω τότε το Renault Clio πρώτης γενιάς?

Κάτι σαν αυτό:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1818077/

Ιδανικό στα 1400 κυβικά με 78 άλογα, έμμεσου ψεκασμού (το 1200 αρχικά ήταν καρμπυρατεράτο). Έχουμε στην οικογένεια ένα τέτοιο, αγορασμένο καινούριο τέλη του '90 με κάτι παραπάνω από 320.000km. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα!

2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Dr. Yamastura (25-10-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και μιλάς για πούντο/ούνο κλπ, να προτείνω τότε το Renault Clio πρώτης γενιάς?

Κάτι σαν αυτό:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1818077/

Ιδανικό στα 1400 κυβικά με 78 άλογα, έμμεσου ψεκασμού (το 1200 αρχικά ήταν καρμπυρατεράτο). Έχουμε στην οικογένεια ένα τέτοιο, αγορασμένο καινούριο τέλη του '90 με κάτι παραπάνω από 320.000km. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα!
    Να δώσει δηλαδή ο άνθρωπος 1000ευρώ για να πάρει μία κουρελού σαν την δικιά σου! Ενώ σε αυτά τα λεφτά παίρνει τον ΜΥΘΟ!!!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να δώσει δηλαδή ο άνθρωπος 1000ευρώ για να πάρει μία κουρελού σαν την δικιά σου! Ενώ σε αυτά τα λεφτά παίρνει τον ΜΥΘΟ!!!
    Τράβα ρε που θα μου πεις το Clio κουρελού! Ρε, ξέρεις τι ανάποδα έχει να μαζέψει ο άνθρωπος στην προνομιακή τιμή των 1000¤? Ρε, ο γάλλος είναι υπερστροφικός, ρε. Έχει ψυχή, ρε!

Και δε μου λες ρε παλικάρι, ο μύθος πόσο καίει?

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το Clio δεν βγαίνει από την πόλη καθόλου πλέον και με το βαρύ πόδι του πατέρα κινείται γύρω στα 7.5 με 8l/100km αστικό κύκλο!

5. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Ptboul (22-11-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων

H αλήθεια είναι ότι το clio II που έχω στην κατοχή μου (για το Ι δεν έχω γνώμη), 1.2 8v, 60hp, έχει κατανάλωση με χρήση αποκλειστικά αστική 6lt/100km!

Το πόδι μου είναι μέγγεΝη. Φουλ ''ανάβαση'' περιφερικής Υμηττού με 3η και 4-5 χιλιάδες στροφές κάθε μέρα ή αντίστοιχα Κατεχάκη.

Εκπληκτική οι ποιότητα κατασκευής σε ταμπλό κλπ περιφερειακά, η αξιοπιστία του μοντέλου και το πάτημα-στήσιμο για τα κυβικά του.

αλλά φταίει ο Σπύρος που με φούντωσε.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP