εγω λεω να παρεις honda...![]()
εγω λεω να παρεις honda...![]()
παρε ενα 1000αρακι να μην καιει... και να ειναι και πισωκινητο!
οριστε αλλα ειναι διπορτο!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1864003/
Χρηστο αν ο σκοπος σου ειναι για καθημερινο οικογενειακο αυτοκινητο θα λεγα να ξεφυγεις απο αυτο το μπατζετ,ειναι μια η αλλη.
Σε αυτα τα χρηματα θα βρεις καποιο που λογικα θα θελει του κοσμου τα μαζεματα.
Για να βρεις καλοσυντηρημενο θα κανει παραπανω σιγουρα.
Τα χεις ζυγισει;
τούρμπο και πράσινα άλογα
Bassakos (23-10-11), Dr. Yamastura (24-10-11)
το esi 92-95 φοραει κινητηρα d16z6 με vtec. Μαλλον το μπερδευεις με τον d16a9 που φοραγε το crx και δεν ηταν vtec.
Το vtec λοιπον στους SOHC κινητηρες αλλαζει το βυθισμα και το χρονισμο στις βαλβιδες εισαγωγης. Στους dohc κανει το ιδιο και στις βαλβιδες εξαγωγης.
Οι sohc vtec κινητηρες ειναι πολυ οικονομικοι οταν λειτουργουν στο φασμα πριν το vtec οπως πχ εντος πολης που δεν πας πανω απο 3000-4000 σε αστικες μετακινησεις. Αυτο μεταφραζεται σε 9λτ/100 εντος πολης σε νορμαλ ρυθμους με φυσιολογικο λαστιχο πλατους 195-205mm . Στο δικο μου εχω δει μεχρι και 7.3 εντος πολης αλλα πηγαινα σαν κοτα και μεχρι 3000σαλ αυστηρα.
Οι dohc απο καταναλωση ειναι πολυ πιο φαγανοι..
spar@ (23-10-11)
σωωωστος...d16z6!!!!!
για την καταναλωση δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν εχω καμια εμπειρια απο χοντα...(δοξα το θεο)χαχαχα
απλα βαση λειτουργιας οταν μπαινει στο ευρος του vtec ειναι λογικο να καιει, αλλα ετσι οπως το θετεις συμφωνω μαζι σου...
υπερτιμημενα αυτοκινητα με μηδαμινο εξοπλισμο και εμφανιση-ποιοτητα πιο πισω απ την εποχη τους!
δεν θα το κρυψω βεβαια οτι οταν καποτε κοιταζα για αυτοκινητο το 2008 ειχα κοιταξει καποια vti τα οποια τα εδιναν μοντελο 91 μετατροπη 7000ευρο και τα γνησια 8000ευρο..ευτυχως βεβαια που δεν ηταν πιο φθηνα γιατι αν ειχα παρει τωρα θα ημουν χοντακιας βαμμενος και με τις μπαρουφες που θα ελεγα θα με ειχατε κανει μπαν...(χωρις παρεξηγηση ε πλακα κανω)![]()
Dr. Yamastura (24-10-11)