Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: GOOD cop θρεντ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιτσιρικάς με το ρενο. ανέβασμα αγίου βασιλείου, και εκεί που πάω ακούγεται ξαφνικά ένα μικρό
    και συνεχόμενο φσσσσσσσσσσσσσσ κάτω απο το κάθισμα. ρε γμτ μπελά μου τι είναι αυτό που το
    φσσσσσσσσσσσσσσ τι είναι αυτό το φσσσσσσσσσσσσσ!!!μετά απο 2 στροφές, το απόλυτο σκοτάδι.
    σταματάω όπως να'ναι μιάς και δεν έβλεπε τπτ, και κατεβαίνω απο το αμάξι κάτασπρος...μαλλιά -
    ρούχα, τα πάντα. μιλάμε μ@@νί ο θωμάς!!!είχε απασφαλίσει ο πυροσβεστήρας που είχα σφυνωμένο
    κάτω απο το κάθισμα, γιατί πρίν δύο μέρες είχα περασει κτεο, και είχε μείνει ακόμα εκεί...το
    αμάξι???δεν υπήρψε ούτε δέκατο του χιλιοστού μέσα, που να μην είχε γίνει άσπρο...εκείνη την
    ώρα λοιπόν, ανέβαινε ένα περιπολικό...σταματάει, και έρχεται να με ρωτήσει τι έχω πάθει. εγώ
    στην προσπάθεια μου να εξηγήσω, βλέπω τον αστυνομικό να προσπαθεί να μην γελάσει, μέχρι
    την στιγμή που τον πιάνει ένα νευρικό γέλιο, σε σημείο που δεν μπορούσε να σταματήσει, και
    να αρχίζει να δακρίζει κιόλα. εγώ σαν μ@λ@κ@ς και άσπρος σαν τον κάσπερ, κάθομαι και τον
    κοιτάω. τελικά ο άνθρωπος έβγαλε ένα βουρτσάκι απο το αμάξι, με ξεσκόνισε, με βοήθησε να
    καθαρίσω λίγο τα τζάμια, και με συνόδεψε μέχρι το βενζινάδικο ενός φίλου του, που τον έβαλε
    να ανοίξει το πλυντήριο, και να μου καθαρίσουν τ'αμάξι, κάτι το οποίο κράτησε τρείς ώρες...
    ο ίδιος με πείγε στο σπίτι μου για να κάνω μπάνιο, και να πετάξω τα ρούχα...αυτό είναι κάτι
    που δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μα ποτέ!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (20-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP