Ανεβα εσυ και κατι θα κανουμε!!Χωρος υπαρχει...
Ανεβα εσυ και κατι θα κανουμε!!Χωρος υπαρχει...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Χωρος υπαρχει...[/QUOTE]
....για να ντριφταρουμε![]()
M52B28 POWER
Εννοειται θ'ανεβει μαζι με το 325 του ρε!!!Θα παρει το βαπτισμα του πυρος!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Ετσι πες μας..... Θες να ερθω με το δικο μου για να βγαλεις και εσυ τα γουστα σου οσο θα στρωνω το δικο σου.... Τετοιος εισαι ρε????
Εεεεετσι!!!Εδω ξεσπαθωνω σε ξενα αμαξια(ΜΙΚΕ636) τα οικογενειακα θ'αφησω παραπονεμενα??χαχαχαχαχαχα χα!!Δεν λες καλα που το alfa romeo μου ειναι μπροστοκινητο?
αχαχαχαχα....τετοιος καφτης ειναι ναι ναι...εδω για ευθυγραμιση πηγαμε και παραλιγο να μου καψει τα καινουργια 17αρια ο ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ![]()
M52B28 POWER
Νικο το γαματο ξερεις ποιο ειναι;;;οταν τελειωνει το οργιασμα γυρναει σε κοιταει με τα μπλε και καλα αθωα ματια του και λεει....ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ Γ@μιδι...χαχαχαχαχα
M52B28 POWER
Χαχαχαχαχα.... Μας ανεβαζει το ηθικο για να το ξαναπαρει....... Πως να του αρνηθεις μετα???
καλα ναι οταν σε πλιζαρει να του δωσεις φιλε...δινει ρεσιταλ ο τυπος.το παιζει ψυχουλα μεχρι να το παρει...αυτα τα λεω για να δεις οτι σε καταλαβαμε κυριε τουρμπατε που δεν απαντας.
M52B28 POWER