Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: Bmw M3 ***γνησιο*** '02

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχα!!!ε οκ ρε...εδώ μιλάμε για επείπιο πλέον!!!χαχαχα...
    όσο για το πάτωμα που αναφέρι ο νάσος, το λέω γιατί και εμένα γαζωμένο είναι, πιστεύω πως είναι
    μια απο τις τελευταίες υποχωρήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος αν βρίσκε όλα τα υπόλοιπα οκ, και
    είναι έτοιμος για να αγοράσει...έτσι όπως το βλέπω εγώ, είναι και λίγο λαχείο...υπάρχουν
    Μ3 που έχουν φάει 10 φορές περισόττερο σκίσιμο απο το δικό μου πχ και δεν έχουν
    κάνει κιχ, και απο την άλλη υπάρχουν αμάξια που έχουν ανοίξει σαν μαρούλια. είναι πάντως
    ένα θέμα για όλους τους ιδιοκτήτες...πιστεύω πως δεν υπάρχει έστω και ένας, που να μην
    χώνει την μούρη του να δεί απο κάτω τι γίνεται, κάθε φορά που το σηκώνει στην ράμπα.
    ψυχολογικό έχει καταντήσει πλέον το θέμα...
    Γι' αυτό Θωμά το καλύτερο είναι να γίνεται προληπτικά ενίσχυση του πατώματος όταν έρθει η ώρα της αλλαγής σινεμπλόκ γέφυρας.

Είναι αλήθεια πως όλοι χώνουμε τη μούρη μας από κάτω για να δούμε τι γίνεται αλλά το θέμα είναι αρκετά ύπουλο, μιας και μπορεί να υπάρχουν σχεδόν αόρατες τριχοειδείς ρογμές (οι οποίες δεν δίνουν κανένα σύμπτωμα) που για να τις δεις πρέπει να κατεβάσεις γέφυρα και να καθαρίσεις το σημείο...και μετά από κάποια χιλιόμετρα (αναλογικά με τη χρήση) ανοίγει για τα καλά, αρχίζουν τα κριτς-κρατς και το παίρνεις χαμπάρι.

Το πάτωμα είναι ψυχολογικά αποτρεπτικός παράγοντας σπορ οδήγησης και οφείλεται καθαρά σε λάθος σχεδιασμό και κατασκευή του εν λόγω κομματιού.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Thomelef (18-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP