Οχι βρε π@υστη μου.. το ειδα και τρεμω ακομα, ποσο ******ηδες και υπανθρωποι
υπαρχουν, το παιδακι θα ζουσε μιας και το πρωτο αμαξι το ειχε χτυπησει στα ποδια, εκεινος ο βρωμιαρης που περασε πεζος τι στο διαολο εκανε?!!! εδω γατα βλεπεις να ψυχοραγει και λυπασαι.
Νομιζω οτι την καταδικη σε θανατο δεν την γλιτωνουν στην κινα, αλλιως ελπιζω ο θεος να τους τιμωρει καθε μερα!
Τι να πω.. καλο παραδεισο στο αγγελουδακι που εφυγε πριν προλαβει να ζησει καλα καλα.
Υ.Γ Ρε γαμωτο μου ειμαι χαλια, ειναι οτι χειροτερο εχω δει.![]()
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Κινεζικα βασανιστηρια....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Ζητώ συγνώμη που το ανήρτησα. Κι εγώ από τότε που το είδα το σκέφτομαι συνέχεια. Κρίμα το μωράκι.
Ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν απ' όλους μας. Ας μην αφήνουμε τα παιδιά μας απ' τα μάτια μας ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ας μην τρέχουμε σε κατοικημένες περιοχές. Ας έχουμε τα μάτια μας 14 όταν οδηγούμε. Ας είμαστε άνθρωποι κι ας πληρώσουμε τις όποιες συνέπειες των πράξεών μας.
gkaras (18-10-11), joseph (18-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), Ptboul (18-10-11)
Το παιδάκι αυτό, ιδιαίτερα ως κορίτσι, πολύ πιθανόν να ήταν και αδήλωτο.
Επειδή στην Κίνα επιτρέπεται να κάνεις ένα μόνο παιδί αλλιώς υπάρχουν κυρώσεις, πολλά παιδιά δεν δηλώνονται, είναι σα να μην υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις...γαμησετα.
Ptboul (18-10-11)