Στην Γερμανια, αλλα επειδη και εγω ως γνησιος Ελληνας εχω μαυρα εισοδηματα που δεν μπορω να δικαιολογησω, αναγκαζομαι να εχω λογαριασμο στην Πολωνια.Καποτε ειχα και στην Ελλαδα ξεκινησει κατι αλλα το μονο που κερδισα ηταν νευρα.
μπέρδεμα...χαχα!!!δλδ για να ανακεφαλαιώσουμε, για να ξέρουμε τι γίνεται.
ζείς ελλάδα με μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορείς με πολωνικές πινακίδες,
επειδή έχεις λογαριασμό για τα μαύρα λεφτά που βγάζεις απο μπίζνες στην
γερμανία...σόρυ ρε φίλε, και χωρίς να μου πέφτει λόγος, αλλά αυτά είναι
πράγματα που τουλάχιστο στο νετ δεν κάνει να τα γράφεις...
sympether with chiefτης
Ζω στην Γερμανια.Ελλαδα ερχομαι αρκετες φορες τον χρονο.
Αν κάποιος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλα και στη Βουλγαρία.... Είναι παράνομο με τα εκει εισοδήματα να έχει αγοράσει και να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με βουλγαρικες πινακίδες είτε στην Ελλάδα είτε στη Βουλγαρία ;
Οι μισθοί έγιναν Βουλγαρίας οι πινακίδες γιατί να μην είναι Βουλγάρικες ?????![]()
bill_m3 (18-10-11), bimmer-corfu (09-12-11), individual (21-01-13), nikos1400 (18-10-11), Nino (09-12-11), panose30 (22-01-13)
αν δραστηριοποιείτε νόμιμα στην βουλγαρία και έχει εισόδημα κτλ κτλ όπως και στην
ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα στο να έχει βουλγάρικο αυτοκίνητο.
το πρόβλημα είναι η εξυπνάδα που κάνουν μερικοί...δλδ πάνε, κάνουν μια απλή εγγραφή,
και that's it!!!μηδέν εισόδημα, καμμιά βουλγάρικη απόδειξη απο ενοίκιο, με λίγα λόγια
μηδενική κίνηση του φορολογικού μητρώου...αν υπάρχει πραγματική δραστηριότητα,
δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα...δλδ ακόμα και αν πάς τα απογεύματα και
κάνεις τον κηπουρό σε έναν βούλγαρο που λέει ο λόγος με εισόδημα που εμφανίζεται
στις βουλγάρικες εφορίες, δεν έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα!!!
sympether with chiefτης