Yπαρχουν διεθνη υδατα στο Αιγαιο???
![]()
Yπαρχουν διεθνη υδατα στο Αιγαιο???
![]()
Μολις ακουσα τη συνεντευξη στα γερμανικα (οποτε επιασα τα χοντρα)
Μερκελ: πρωτα να σωθουν οι τραπεζες. θα κανουμε οτι χρειαστει. Το προβλημα ειναι να διασφαλισουμε το ευρω και τη σταθεροτητα του.
(για την ελλαδα κουβεντα)
Σαρκοζι: χρειαζομαστε απαντηση πριν το τελος αυτου του μηνα (που θα γινει η G20).
Εστιαζουμε στις τραπεζες, η Γαλλια και η Γερμανια εχουν ΑΠΟΛΥΤΑ ταυτοσημες αποψεις.
Σε οτι αφορα στην Ελλαδα, θα βρουμε λυσεις ωστε να διασφαλιστει η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, που θα περιλαμβανουν και το Ελληνικο προβλημα, αν πεισθουμε οτι το χρεος της ειναι βιωσιμο.
Μιλησαν για ΜΟΝΙΜΗ λυση για την Ελλαδα.
Εχω κλασει μαλλι απο αρκουδα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τα βρισκουν και πανε σε plan B.
Ξεχαστε την 21η και οτι ειπωθηκε.
Konstantinos E60 (09-10-11), kplc16 (09-10-11), S8N (09-10-11)
Eίχε πει και πριν κανα μήνα ότι "θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε την πολιτική συνοχή της Ευρωζώνης"".
Κανείς δεν έδωσε σημασία, ή αυτοί που έδωσαν το ερμήνευσαν ως "θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωζώνης".
Εμένα μου ακούστηκε ως "αν χρειαστεί θα στείλουμε στα τσακίδια την οποιαδήποτε Ελλάδα".
Πιστεύω όλο αυτόν τον καιρό έψαχναν και ψάχνουν φόρμουλες ώστε να ελαχιστοποιήσουν (γιατί να εκμηδενίσουν αποκλείεται) τις παράπλευρες απώλειες απο την κ(λ)ατάρρευση μας.
Μόλις διασφαλιστούν ότι δεν θα πάθουν μεγάλο μεγάλο πατατράκ απο πτώχευση μας, θα μας στείλουν στο διάολο.
Σκ@τά να φάω και να βγω ψεύτης, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί.
Μια διόρθωση στον Σταμάτη:
Αυτό δεν είναι τo plan B. Έχουμε χάσει τον λογαριασμό πλέον.
Μια συμβουλή στον Σταμάτη:
Το μαλλί αρκούδας κράτα το, θα μας χρειαστεί αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.
Μια εξομολόγηση στον Κωνσταντίνο:
Με μαθητές να κάνουν καταλήψεις σχολείων, υπαλλήλους να κάνουν καταλήψεις Δημοσίων οργανισμών και κτηρίων, υπηρεσίες να υπολειτουργούν, ΜΜΜ να απεργούν συνεχώς, τους περισσότερους να μην αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να συμβεί και κανέναν εξ' αυτών να θέλει να βάλει πλάτη, δε μπορώ να πω ότι τα χειρότερα έρχονται. Τα χειρότερα έχουν ήδη συμβεί εδώ και χρόνια.
A8hnaios (09-10-11), Eleni (09-10-11), katsaraios (10-10-11), Thomelef (09-10-11), Κωνσταντίνος (09-10-11)
S8N (09-10-11)
μμμμ ωραια.
μιας που απο τοτε που εμεινε εγκυος η γυναικα μου και μεχρι σημερα δεν εχω ξαναδει ειδησεις και γενικως τηλεοραση,εχοντας μια ταση να μην ενημερωνομαι,μπορει καποιος με απλα λογακια να μου πει το χειροτερο σεναριο?
με δυο κουβεντες ρ αδερφε
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Ptboul (10-10-11)
S8N (09-10-11)
S8N (09-10-11)