Σελίδα 196 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.951 έως 1.960 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Yπαρχουν διεθνη υδατα στο Αιγαιο???

Rides
    0

Προεπιλογή

Μολις ακουσα τη συνεντευξη στα γερμανικα (οποτε επιασα τα χοντρα)
    Μερκελ: πρωτα να σωθουν οι τραπεζες. θα κανουμε οτι χρειαστει. Το προβλημα ειναι να διασφαλισουμε το ευρω και τη σταθεροτητα του.
    (για την ελλαδα κουβεντα)
    Σαρκοζι: χρειαζομαστε απαντηση πριν το τελος αυτου του μηνα (που θα γινει η G20).
    Εστιαζουμε στις τραπεζες, η Γαλλια και η Γερμανια εχουν ΑΠΟΛΥΤΑ ταυτοσημες αποψεις.
    Σε οτι αφορα στην Ελλαδα, θα βρουμε λυσεις ωστε να διασφαλιστει η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, που θα περιλαμβανουν και το Ελληνικο προβλημα, αν πεισθουμε οτι το χρεος της ειναι βιωσιμο.

Μιλησαν για ΜΟΝΙΜΗ λυση για την Ελλαδα.

Εχω κλασει μαλλι απο αρκουδα.
    Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τα βρισκουν και πανε σε plan B.

Ξεχαστε την 21η και οτι ειπωθηκε.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Konstantinos E60 (09-10-11), kplc16 (09-10-11), S8N (09-10-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μολις ακουσα τη συνεντευξη στα γερμανικα (οποτε επιασα τα χοντρα)
    Μερκελ: πρωτα να σωθουν οι τραπεζες. θα κανουμε οτι χρειαστει. Το προβλημα ειναι να διασφαλισουμε το ευρω και τη σταθεροτητα του.
    (για την ελλαδα κουβεντα)
    Σαρκοζι: χρειαζομαστε απαντηση πριν το τελος αυτου του μηνα (που θα γινει η G20).
    Εστιαζουμε στις τραπεζες, η Γαλλια και η Γερμανια εχουν ΑΠΟΛΥΤΑ ταυτοσημες αποψεις.
    Σε οτι αφορα στην Ελλαδα, θα βρουμε λυσεις ωστε να διασφαλιστει η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, που θα περιλαμβανουν και το Ελληνικο προβλημα, αν πεισθουμε οτι το χρεος της ειναι βιωσιμο.

Μιλησαν για ΜΟΝΙΜΗ λυση για την Ελλαδα.

Εχω κλασει μαλλι απο αρκουδα.
    Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τα βρισκουν και πανε σε plan B.

Ξεχαστε την 21η και οτι ειπωθηκε.

Eίχε πει και πριν κανα μήνα ότι "θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε την πολιτική συνοχή της Ευρωζώνης"".
    Κανείς δεν έδωσε σημασία, ή αυτοί που έδωσαν το ερμήνευσαν ως "θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωζώνης".
    Εμένα μου ακούστηκε ως "αν χρειαστεί θα στείλουμε στα τσακίδια την οποιαδήποτε Ελλάδα".
    Πιστεύω όλο αυτόν τον καιρό έψαχναν και ψάχνουν φόρμουλες ώστε να ελαχιστοποιήσουν (γιατί να εκμηδενίσουν αποκλείεται) τις παράπλευρες απώλειες απο την κ(λ)ατάρρευση μας.
    Μόλις διασφαλιστούν ότι δεν θα πάθουν μεγάλο μεγάλο πατατράκ απο πτώχευση μας, θα μας στείλουν στο διάολο.
    Σκ@τά να φάω και να βγω ψεύτης, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί.

5. The Following 5 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

A8hnaios (09-10-11), atha (09-10-11), bill_m3 (09-10-11), nikos1400 (10-10-11), S8N (09-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eίχε πει και πριν κανα μήνα ότι "θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε την πολιτική συνοχή της Ευρωζώνης"".
    Κανείς δεν έδωσε σημασία, ή αυτοί που έδωσαν το ερμήνευσαν ως "θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωζώνης".
    Εμένα μου ακούστηκε ως "αν χρειαστεί θα στείλουμε στα τσακίδια την οποιαδήποτε Ελλάδα".
    Πιστεύω όλο αυτόν τον καιρό έψαχναν και ψάχνουν φόρμουλες ώστε να ελαχιστοποιήσουν (γιατί να εκμηδενίσουν αποκλείεται) τις παράπλευρες απώλειες απο την κ(λ)ατάρρευση μας.
    Μόλις διασφαλιστούν ότι δεν θα πάθουν μεγάλο μεγάλο πατατράκ απο πτώχευση μας, θα μας στείλουν στο διάολο.
    Σκ@τά να φάω και να βγω ψεύτης, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί.
    Μπα θα βγεις αληθινος και θα πεθανουμε απο τη πεινα. 'Παξιμαδια' τελος.
    Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια διόρθωση στον Σταμάτη:

Αυτό δεν είναι τo plan B. Έχουμε χάσει τον λογαριασμό πλέον.

Μια συμβουλή στον Σταμάτη:

Το μαλλί αρκούδας κράτα το, θα μας χρειαστεί αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.

Μια εξομολόγηση στον Κωνσταντίνο:

Με μαθητές να κάνουν καταλήψεις σχολείων, υπαλλήλους να κάνουν καταλήψεις Δημοσίων οργανισμών και κτηρίων, υπηρεσίες να υπολειτουργούν, ΜΜΜ να απεργούν συνεχώς, τους περισσότερους να μην αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να συμβεί και κανέναν εξ' αυτών να θέλει να βάλει πλάτη, δε μπορώ να πω ότι τα χειρότερα έρχονται. Τα χειρότερα έχουν ήδη συμβεί εδώ και χρόνια.

8. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (09-10-11), Eleni (09-10-11), katsaraios (10-10-11), Thomelef (09-10-11), Κωνσταντίνος (09-10-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με μαθητές να κάνουν καταλήψεις σχολείων, υπαλλήλους να κάνουν καταλήψεις Δημοσίων οργανισμών και κτηρίων, υπηρεσίες να υπολειτουργούν, ΜΜΜ να απεργούν συνεχώς, τους περισσότερους να μην αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να συμβεί και κανέναν εξ' αυτών να θέλει να βάλει πλάτη, δε μπορώ να πω ότι τα χειρότερα έρχονται. Τα χειρότερα έχουν ήδη συμβεί εδώ και χρόνια.
    Σωστά Άρη. Έτσι ακριβώς είναι.

10. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

S8N (09-10-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μμμμ ωραια.
    μιας που απο τοτε που εμεινε εγκυος η γυναικα μου και μεχρι σημερα δεν εχω ξαναδει ειδησεις και γενικως τηλεοραση,εχοντας μια ταση να μην ενημερωνομαι,μπορει καποιος με απλα λογακια να μου πει το χειροτερο σεναριο?

με δυο κουβεντες ρ αδερφε
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

12. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Ptboul (10-10-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μμμμ ωραια.
    μιας που απο τοτε που εμεινε εγκυος η γυναικα μου και μεχρι σημερα δεν εχω ξαναδει ειδησεις και γενικως τηλεοραση,εχοντας μια ταση να μην ενημερωνομαι,μπορει καποιος με απλα λογακια να μου πει το χειροτερο σεναριο?

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο από το να μην ξαναπάρει πρωτάθλημα ο γαυρος!!!

14. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (09-10-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο από το να μην ξαναπάρει πρωτάθλημα ο γαυρος!!!
    χαχα καμμενο...
    ντεν ξερη απω αθλειτηκα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

16. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

S8N (09-10-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μμμμ ωραια.

Το καλύτερο πράγμα έκανες. Αν το καλοσκεφτείς, δυο χρόνια τώρα δεν άλλαξαν και πολλά. Στα ίδια σκατά που βρισκόμασταν τότε, στα ίδια βρισκόμαστε και τώρα. Απλώς λίγο πιο βαθειά.

18. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Eleni (09-10-11), nikos1400 (10-10-11), Ptboul (10-10-11), z3 2.2 (10-10-11)

Σελίδα 196 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP