Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 86

Θέμα: χρεωση σε αντιπροσωπεια

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι εργασιες φανοποιειου ειναι ενα εντελως ξεχωριστο κοματι και να εισαι σιγουρος οτι περα απο το οικονομικο οφελος που εχεις(μεγαλη διαφορα στη τιμη) οι "εξω" λυσεις ειναι και πολυ πιο αξιοπιστες.
    Το οτι καποιος φοραει ποδια με ελικα δεν τον κανει και καλυτερο μαστορα απο ενα που φοραει φορμα... ασε που την τεχνη της "σφυρηλατησης" ελαχιστοι την γνωριζουν και ουτε καθονται να ασχοληθουν και να φανε τα χερια τους αφου η αντικατασταση ειναι η ευκολη λυση.
    Προσωπικα ποτε δεν θα πηγαινα το αμαξι μου σε επισημη αντιπροσωπεια για τετοιου ειδους εργασιες εκτος και αν δεσμευομουνα απο την εγγυηση.
    Φιλος τρακαρε και πηγε σε επισημο και του ειπαν οτι αυτοι ειναι οι μοναδικοι που εχουν καλιμπρα για Ε46... στην καλιμπρα το μονο που αλλαζει ειναι τα "δεσιματα" μερικων αυτοκινητων.

υγ. Πολλες φορες ο χρονος παραμονης για μια εργασια που ειναι μεγαλυτερος στα επισημα ειναι γιατι την δουλεια την "δινουν" αλλου...και αυτο σας το λεω μετα λογου γνωσεως.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 01-02-10 στις 08:59

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

να σας πω και εγω,αυτα που εχω συναντησει ως τωρα...χοντρικα.
    η εργατωρα βγαινει,βαση καποιου καταλογου που λεει οτι π.χ. η ταδε εργασια γινεται σε 2 ωρες (παραδειγμα)......ειται λοιπον γινει σε 2 λεπτα ειται σε 5 ωρες,η χρεωση ειναι 2 ωρες..
    (μου το ειπαν σε αντιπροσωπεια).
    αλλο θεμα......εχω συναντησει και τις δυο εκδοχες....δηλαδη να πληρωσω λιγοτερα σε αντιπροσωπεια απο οτι ''εξω'' και σε εργατικα και σε ανταλλακτικα...και το αναποδο βεβαια.
    εχω συναντησει διαφορετικη αντιμετωπιση,τιμες,εξηπηρε τηση κλπ απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια....πχ στη μια μ'αφηναν να ειμαι στο συνεργειο στην αλλη οχι.....στη μια μου εκαναν 10% εκπτωση στην αλλη 20%.....στη μια μπορουσα να δω τον ιδιοκτητη της επηχειρησης και να του πω κατι που ηθελα,ενω στην αλλη ηταν πιο ευκολο να δω τον προεδρο της δημοκρατιας παρα τον χ επιχειρηματια......
    μπορω να γραφω ασταματητα για συνεργεια....ειται επισημα ειται οχι,μιας και λογο επαγγελματος που εκανα επι 8 χρονια (ταριφας) εχουν δει τα ματια μου......πιστεψτε με παρα πολλα.........το συμπερασμα???????
    υπαρχουν καλες και κακες αντιπροσωπειες....αρκει να τις βρειτε.
    οσον αφορα τα ''μαστορια'' ισχυει το ιδιο.......απλα στα μαστορια κανουμε δουλειες που δεν θελουν και ιδιαιτερες γνωσεις(λαδια.φιλτρα,φρενα, υγρα κλπ)που ειναι και πιο συχνα.
    και μια συμβουλη στους φιλους που ζουν σε μεγαλες πολεις (αθηνα,θεσσαλονικη κλπ) δοκιμαστε καποιες φορες να πατε σε καποια μικρη επαρχιακη πολη (αν εχετε τον χρονο φυσικα)για αντιπροσωπεια μιλαμε και θα δειτε,οτι θα εχετε μια πιο προσωπικη σχεση,με οτι αυτο συνεπαγεται.......γιατι??? στην χ μεγαλη δουλευουν 50 ατομα μεσα στα γραφεια και αλλοι 50 στο συνεργειο και εχουν να κανουν με 50 διαφορετικους πελατες καθε μερα......
    ενω στην μικρη ολοι και ολοι ειναι 10 το πολυ και εχουν μικρο πελατολογιο,λογω πλυθησμου........μετα απο 2-3 επισκεψεις,πιστεψτε με θα σας καλημεριζουν με το μικρο σας ονομα και ξεροντας και τι αμαξι εχετε.
    ολα τα παραπανω τα εχω συναντησει σε αντιπροσωπειες BMW-MERCEDES τα τελευταια 15 χρονια.
    και μια που το εφερε η κουβεντα,να σας πω και για τους εμπορους μτχ ανταλλακτικων.....
    με μια φραση μονο.....παντα να ενημερωνεστε,ποσο κανει το χ ανταλλακτικο καινουριο και μετα στον παλιατζη............ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΗΤΕ!!!!!!!!
    θα σας πω και αλλα αργοτερα.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 01-02-10 στις 09:10

Περιοχή
    ΧΙΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ακουστε το αλλο σε φορτηγακι L200.τρακαρε ο θειος μου μπροστα και πηγε και ρωτησε στην αντιπροσωπεια,και του ζητουσαν 1200¤ μονο για τον προφυλακτηρα (σαν ανταλλακτικο),αβαφτο.

Rides
    2

Προεπιλογή

γι αυτο ειναι ωραια τα φορουμς.
    διοτι ο καθενας λεει την ιστορια του.

εγω για παραδειγμα εχω θετικη αποψη ακομα και απο φανοποιειο αντιπροσωπειας.
    μου εκαναν τη δουλεια μια χαρα (δεν πληρωσα τιποτα διοτι εφταιγε ο αλλος) και μου εφτιαξαν δωρεαν και ενα χτυπηματακι σε αλλο σημειο του αυτοκινητου...

οπως ειπα και σε αλλο ποστ, οι υπηρεσιες πληρωνονται.
    απο κει και μετα ο καθενας διαλεγει πιο επιπεδο υπηρεσιων ειναι στα μετρα του.

σε αλλη περιπτωση οπου θα ειχε κοστος η επισκευη για μενα, φυσικα αν ελυνα το καπω μονος μου και εκανα και τη βαφη μονος μου (εχω και χωρο και εξοπλισμο, αλλα δεν εχω χρονο) θα πληρωνα μονο την αξια του χρωματος.
    ή αν το πηγαινα σε φιλο μπογιατζη (εχω καποιον που δουλευει σε bmw μαλιστα) μπορει λογω του παρε-δωσε (απο αλλο χομπυ) να μη μου επαιρνε και τιποτα.
    βεβαια η ολη εργασια αν υπολογιζα και το δικο μου χρονο, μονο φθηνα δεν θα μου ερχοταν..
    τι αξια εχει αυτο για αλλους? καμια προφανως.

οπως προανεφερα σε εξουσιοδοτημενο, μπορεις να εχεις επιπλεον απαιτησεις και καλυτερη καλυψη αν κατι παει στραβα...
    ειναι ακριβως οπως η ασφαλεια, την πληρωνεις για να μην τη χρειαστεις...
    αλλα οταν τη χρειαστεις, θα βγαλει τα λεφτα της...

Προεπιλογή

Αρη φυσικα και συμφωνουμε, το θεμα της αποσβεσης δεν το γραφω για την αντιπροσωπεια αποκλειστικα, το γραφω και για τα συνεργεια για να μην σνομπαρουμε την εργασια τους και τις τιμες τους! Εξαλλου το δηλωνω ξεκαθαρα στο πρωτο μου ποστ οτι ειμαι υπερ εξειδικευμενου συνεργειου!

Επιβεβαιωνω και εγω αυτο που λεει ο Νινο, η jaguar μεχρι πριν 4-5 χρονια δεν ειχε φανοποιειο δικο της, εστελνε την δουλεια εξω... με ενα τεραστιο καπελο στις τιμες !

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εσας τουλαχιστων σας έλεγαν την τιμή...χοροπηδούσατε και φευγατε...!!
    Εγω που πήγα και μου είπαν οτι η εκτίμηση της ζημίας επιβαρύνεται με το 10% του συνολικού κόστους το οποίο 10% αφαιρείται απο την τιμή κατα την πληρωμή..!!!!
    Δηλαδή αν η ζημία κοστιζει 2000 ευρω ζητάνε 200 ευρω μόνο για να την εκτιμήσουν !!!
    Αυτά βέβαια τα πληρώνεις αν τελικά αποφασίσεις να μην το φτιάξεις στο φανοποείο της αντιπροσωπείας στην αντίθετη περίπτωση σου τα αφαιρούν στο τέλος...
    Ακόμα τρέχωωω......

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια για σερβις σε εξουσιοδοτημενο 150.000 χμ ζητησαν 480 ευρω + 10% εκπτωση δηλαδη 432 ευρω..Λαδια,φιλτρο λαδιου-βενζινης-κλιματιστικου-αερος και μπουζι..Ειναι λογικη η τιμη?Πως σας φαινεται εσας?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια για σερβις σε εξουσιοδοτημενο 150.000 χμ ζητησαν 480 ευρω + 10% εκπτωση δηλαδη 432 ευρω..Λαδια,φιλτρο λαδιου-βενζινης-κλιματιστικου-αερος και μπουζι..Ειναι λογικη η τιμη?Πως σας φαινεται εσας?
    Πολλα ειναι για τα συγκεκριμενα ανταλλακτικα!

Rides
    1

Προεπιλογή

Εργασία;;;

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

χμμ... πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον θρεντ, θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες σχετικά με τις εμπειρίες μου από αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα αλλά δεν θα το κάνω πρώτον για να μην γίνω κουραστικός και δεύτερον δεν νομίζω πως είναι και απαραίτητο.

Η δική μου άποψη στο θέμα αυτό έχεις ως εξής, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το τι τελικά βολεύει τον καθένα μας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως είπε και ο Στάθης που μπορείς να κάνεις πολύ οικονομικά την δουλειά σου ξοδεύοντας όμως πολύ χρόνο και φυσικά μπορείς να πας σε μία σωστή αντιπροσωπεία και να κάνεις όλες τις εργασίες ολοκληρωμένες και φυσικά με την εγγύηση της μαμάς εταιρίας.

Είναι στο χέρι λοιπόν του κάθε ιδιοκτήτη να αποφασίσει που θα πάει να ξοδέψει το χρόνο του και τα χρήματά του και φυσικά είναι στο χέρι του να αποφασίσει ο ίδιος για το αποτέλεσμα και την ποιότητα των παροχών του κάθε συνεργείου ανεξάρτητα αν είναι εξουσιοδοτημένο ή όχι.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά εξειδικευμένα συνεργεία που δεν υστερούν σε τίποτα από κάποια εξουσιοδοτημένα, ίσως πολλά από αυτά να είναι και ανώτερα σε θέματα τεχνογνωσίας και εμπειρίας.

Δεν θα ξεχάσω πριν πολλά χρόνια σε ένα Ε36 318 που είχα, πόσο είχα ταλαιπωρηθεί από κάποιον δήθεν εξειδικευμένο επισκευαστή και όταν τελικά αποφάσισα να πάω σε εξουσιοδοτημένο έκανα την δουλειά μου σε λιγότερο από μια ώρα.

Μου έχει τύχει φυσικά και το αντίστροφο, πρόσφατα στο Ε39 γνωστή αντιπροσωπεία έκανε διάγνωση για αντικατάσταση ωστηρίων αξίας μαζί με την εργασία ~1200 ευρώ, για καλή μου τύχη αποφάσισα να φύγω και να πάω σε ένα φίλο μηχανικό (όχι εξειδικευμένο στη φίρμα) για να πάρω τη γνώμη του, σε λιγότερο από μισή ώρα ο άνθρωπος είχε βρει την βλάβη, ήταν ένα μικρό κολάρο υποπίεσης όπου και μπέρδευε τόσο το τέστερ της αντιπροσωπείας όσο και τους έμπειρους μηχανικούς της. Τότε είχα γράψει την εμπειρία μου σε κάποιο φόρουμ με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό και στο υπεύθυνο της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας το παράπονό μου, μετά από λίγες μέρες με κάλεσαν και μου ζήτησαν συγνώμη για το λάθος άσχετα αν δεν είχε υλοποιηθεί η συγκεκριμένη άσκοπη εργασία.

Πρόσφατα γνώρισα ένα πολύ καλό ιδιοκτήτη εξειδικευμένου συνεργείου, με κέρδισε κατ αρχήν ο τρόπος του στην συζήτηση που είχαμε και φυσικά η όλη εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός του στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο, ναι τέτοιοι επαγγελματίες είναι ισάξιοι και ίσως και ανώτεροι από εξουσιοδοτημένα και σίγουρα πιο οικονομικοί.

Όλα λοιπόν είναι σχετικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε τι είναι καλύτερο. Το καλύτερο το αποφασίζουμε από μόνοι μας.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

individual (24-09-11), m-power_01 (01-02-10)

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP