Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
Το ξέρω αυτό. Όσο είναι εκεί μόνο να ψΩφίσει δε μπορεί. Στην ερώτηση που έκανα εννοούσα 'either / or'.
Αυτό δεν το ήξερα. Άρα αν κάποιος πάρει ένα φθηνό διαμέρισμα με ~80-100Κ (cash) ξεκινάει αυτομάτως και η διαδικασία για green card?
edit: Απάντησε ο Σταμάτς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 30-09-11 στις 21:50
Ο ψηφος δεν ειναι υποχρεωτικος..... οι περισσοτεροι δεν ψηφιζουν.....Όσο είναι εκεί μόνο να ψΩφίσει δε μπορεί
οχι δεν σου δινουν χαρτια και δεν ξεκιναει καμια διαδικασια. για να παρεις χαρτια ειναι αλλη διαδικασια και εχει πολλαπλες .... απαντησεις.....Άρα αν κάποιος πάρει ένα φθηνό διαμέρισμα με ~80-100Κ (cash) ξεκινάει αυτομάτως και η διαδικασία για green card?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eleni : 30-09-11 στις 22:02
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
σκοπευεις να ερθεις Αμερικη?
Υπαρχουν πολλες απαντησεις ... μπορω να σου πω μονο αυτες που μου επιτρεπονται μεσω ανοικτης συζητησης......
1. Να γνωρισεις ... την γυναικα της ζωης σου, (αμερικανικης υπηκοοτητας) και να σε παντρευτει , στην Ελλαδα οχι εδω.
2. Να ερθεις απο προσκληση καποιας εταιρειας που ζηταει προσωπικο για συγκεκριμενες ειδικοτητες που δεν βρισκουν εδω.
3. Απο την αρχιεπισκοπη, εκκλησια, κλπ.... σαν ιερεας η θεολογος
4. Απο το Ελληνικο προξενειο ( αν εχεις καποιο δοντι)...
5. Να κανεις σπουδες η μεταπτυχιακο... και μετα θα σου εξηγησουμε την συνεχεια.....
τις επομενες λυσεις/απαντησεις αν ενδιαφερεσαι θα στα στειλω με ΠΜ......
Σαν αλλοδαπός πρέπει να παίρνεις και μια θεώρηση μια φορά το χρόνο απο την Τράπεζα, ότι αποταμίευσες τα χρήματα.
ενα Bank Statement αρκεί να αποδείξει οτι το χρήμα είναι εκεί.
Αν τα βγάλεις έξω, έχεις φόρο. (επιπλέον)
επιλέγεις είτε να έχεις passive income είτε να κάνεις δήλωση κανονικά.
(για αλλοδαπούς πάντα)
Αν εχεις αυτή την εποχή χρήματα ρίχτα σε ένα shit house στο Ντιτρόϊτ.
Σε τιμή οσο ενα δυάρι στην Κυψέλη.