Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos εγω εδω που ειμαι κοιμαμε ακομα με ανοιχτα παραθυρα ,,,εχω λυκοσκυλο απεναντι μου πτι μπουλ τα οποια κανουν σαν σειρηνες αμα πλησιασει το οτιδηποτε ,,,ακομα νιωθω πολυ ασφαλης Σιγά μην έχεις κ πτι - μπερ ♥ Εξαιρετικός συνδυασμός ευφυΐας και δύναμης αλλά ένα στουπί από περίοδο σκύλας είναι και αφοπλίστηκαν. Άμα σε βάλουν στο μάτι (γενικά μιλώντας) νομίζω δύσκολα σώζεται η κατάσταση.
gnx (29-09-11), z3 2.2 (11-10-11)
Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Σιγά μην έχεις κ πτι - μπερ ♥ Εξαιρετικός συνδυασμός ευφυΐας και δύναμης αλλά ένα στουπί από περίοδο σκύλας είναι και αφοπλίστηκαν. Άμα σε βάλουν στο μάτι (γενικά μιλώντας) νομίζω δύσκολα σώζεται η κατάσταση. Υπαρχουν και θηλυκά σκυλακια.... Ειχαμε καποτε την ροζα, μια καναδεζα λυκαινα....
Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Σιγά μην έχεις κ πτι - μπερ ♥ Εξαιρετικός συνδυασμός ευφυΐας και δύναμης αλλά ένα στουπί από περίοδο σκύλας είναι και αφοπλίστηκαν. Άμα σε βάλουν στο μάτι (γενικά μιλώντας) νομίζω δύσκολα σώζεται η κατάσταση. το λυκοσκυλο μου ειναι θυληκο και του απεναντι το πιτ μπουλ αρσενικα σαν HIFI κανουν Επαιξες και εχασες,,,,,,,,,,,,,
Δ.Ν.Τ https://www.car.gr/parts/view/1776767/
Κανονισμός του Φόρουμ